Vind de juiste auto in Mykonos

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Mykonos - Goedkoopste aanbiedingen

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 10:29 uur.

Volkswagen Golf Estate

Volkswagen Golf Estate

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 10:29 uur.

BMW 1 Series

BMW 1 Series

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 10:29 uur.

Nissan NV200

Nissan NV200

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 10:29 uur.

Beoordeling autoverhuur in Mykonos

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Mykonos:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Mykonos

Mykonos is in Griekenland het eiland dat het meest normaal en rustig aan doet, de hoge bergen van de andere eilanden maken plaats voor rotsachtige heuvels en betoverende stranden. Dit is ook de reden dat Mykonos in de zomer maanden veel toeristen trekt. Volgens de mythologie was Mykonos de plaats van de slag tussen Zeus en Giganten. Nadat deze reuzen door Herakles waren verslagen, zouden zij hier onder de granietrotsen begraven liggen.

De typische witte gebouwen van Mykonos doen contrasterend aan met de felle heldere kleuren die we normaal gewend zijn en maken de dorpen en steden in Mykonos zeer rustiek. Verspreid over het eiland liggen meer dan 800 kapellen en kerkjes waarvan de meesten wit met hier en daar een accent in het blauw of geel. U kunt dit prachtige eiland prima verkennen per auto en met de eerder genoemde kerkjes en kapellen is er dan ook meer dan genoeg te zien. Mykonos’ aangrenzende eilanden zijn Delos in het westen, Tinos naar het noorden en Naxos in het zuiden.

U kunt ervoor kiezen om met het vliegtuig naar Griekenland te komen. U kunt dan bijvoorbeeld vliegen naar Athene en hier uw auto te huren. Indien u deze van tevoren reserveert, komt u op het vliegveld niet voor verrassingen te staan. U kunt de auto dan eenvoudig ophalen bij één van de partners van HAPPYCAR.nl en u bent snel weg om bijvoorbeeld richting het prachtige eiland Mykonos te rijden.

Mykonos ontdekken
Wanneer u met uw huurauto in Mykonos naar Chora rijdt, tevens de hoofdstad van Mykonos, komt u in een schilderachtig stadje waar vissersbootjes elkaar afwisselen met luxe jachten in de haven, helderwitte kubus huizen, houte blinde deuren en felgekleurde balkons u het gevoel geven dat u echt in Griekenland bent. Verder kunt u er op zoek gaan naar de prachtige taveernes en winkeltjes met folklore artikelen en kunst voorwerpen. In de steegjes en straatjes van de stad kunt u uren ronddwalen en genieten van al het moois dat hier te vinden is.

In de haven is de beroemde kerk van Paraportiani te vinden, een architectonisch hoogtepunt en een van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden. De bouw van de kerk is al in de 16e eeuw gestart en eigenlijk zijn het vijf kerken in elkaar verdeeld over twee verdiepingen.

Wanneer u naar Delos reist, een eiland op 2,5 kilometer ten zuidwesten van Chora gaat u naar een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Griekenland. Hier vindt u de resten van het heiligdom van Dionysus, resten van fallische monumenten uit 300 voor Christus, en het Heilige Meer dat getuige was van de geboorte van Apollo. Daarnaast vindt men hier ook het Leeuwenterras, met nog vijf van de negen overgebleven marmeren leeuwen die het heilige

Wanneer u weer terug op Mykonos bent kunt u met uw huur auto naar Paradise beach en Super Paradise beach waar de feest stranden van Mykonis zich bevinden, wanneer u zin mocht hebben in een feestje. Maar ook in de stad kan de feestganger zijn of haar hart ophalen: ook hier vindt u verschillende clubs en discotheken. Daarnaast zijn er veel cafeetjes, restaurants en taverna's te vinden waar u kunt genieten van verschillende Griekse culinaire hoogstandjes.

Wanneer u van wat meer rust houdt rijdt u met uw huurauto uit Mykonos naar Aigos Sostis, prachtige zand stranden die nog een stuk minder ontdekt zijn. U kunt hier genieten van de rust en u hoeft als het ware nergens aan te denken.

 

Huurauto in Mykonos
Zoals u kunt zien is er meer genoeg te zien in Mykonos, van de lange feesten tot diep in de nacht tot aan prachtige kerken en stadjes voor de gene die graag de cultuur willen opsnuiven. Maar het eindigt natuurlijk niet hier. U kunt ook andere eilanden bezoeken, bijvoorbeeld Paros. Een huurwagen in Mykonos maakt het mogelijk om dit prachtige diverse Griekse eiland en de eilanden hier omheen te verkennen in uw eigen tempo en te gaan en staan waar u wil.