Vind de juiste auto in Nashville

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 22 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Nashville - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 feb. 2019 11:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 feb. 2019 11:59 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 feb. 2019 11:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 feb. 2019 11:59 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 feb. 2019 11:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 feb. 2019 11:59 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 feb. 2019 11:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 feb. 2019 11:59 uur.

Beoordeling autoverhuur in Nashville

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Nashville:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Zou happycar zeker aan mijn vrienden aanbevelen
Huurauto beoordeling van Willem J.- 21 jul. 2015 06:36
(4.5 tot 5 )
Geweldige klantenservice
Huurauto beoordeling van Truus P.- 21 jul. 2015 10:52
(4.3 tot 5 )
Een mooiere wagen dan mijn eigen gehuurd via HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Eric. S.- 21 jul. 2015 09:09
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Nashville

Een bezoek aan de Amerikaanse stad Nashville zult u nooit vergeten. Deze stad ademt muziek, maar heeft veel meer te bieden. Via HAPPYCAR regelt u online een huurauto in Nashville tegen de scherpste prijs. Zo kunt u ook de omgeving van deze stad ontdekken. 

Ontdek Nashville

Zangers Hank Williams III en Miley Ray Cyrus werden er geboren, Johnny Cash overleed er: Nashville, ‘hometown’ van muziekgrootheden. De bijnaam van de hoofdstad van Tennessee is dan ook Music City. Voor een onderdompeling in de muziekhistorie kunt u onder meer terecht in het Country Music Hall of Fame, Rockabilly Hall of Fame en Gospel Music Hall of Fame. Wilt u zich gemakkelijk en snel kunnen verplaatsen, bedien uzelf dan van autohuur in Nashville. De stad bruist van het leven. East Nashville is een buurt die echt een bezoekje waard is. Er hangt een hippieachtige sfeer en er zijn eindeloos veel winkeltjes met bijvoorbeeld zelfgemaakte kleding en antiek. The Gulch is de meest moderne wijk van Nashville. Er staan luxe appartementencomplexen en er zijn hippe cocktailbars. Leuk om te weten: er liggen fietspaden en dat is behoorlijk uniek in de VS. Maar met een auto komt u natuurlijk verder. Als u een rental car in Nashville zoekt, zit u goed bij HAPPYCAR. U kunt rekenen op de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Met een huurauto Nashville ontdekken

Nashville heeft een oppervlakte van 1362,6 km². Wilt u in de gelegenheid zijn alle mooie plekken te bezoeken? Maak gebruik van autoverhuur in Nashville, dan bent u daarvan verzekerd. Van het hotel of de Airbnb waar u verblijft, bent u in no time in het Marcella Vivrette Smith Park of het Crockett Park. Van daaruit kunt u een middagje sportief golfen op The Govenors Club. Om aan het eind van de middag te parkeren in de buurt van Lower Broadway. Hier kunt u een drankje doen in een van de vele bars en vervolgens exclusief uit eten. Nashville is een moderne, levendige stad met een boeiend verleden. Als u met de huurauto in Nashville richting Belle Meade Plantation, Belmont Mansion en Travellers Rest Plantation rijdt, maakt u kennis met die historie. Het klimaat in en rond Nashville kan het best omschreven worden als warm maritiem. In de zomer is het heerlijk warm en veelal zonnig. De winters zijn over het algemeen zacht met temperaturen die schommelen rond de 8 tot 10 graden. Dit betekent dat u er het hele jaar terecht kunt voor een bijzondere vakantie. En natuurlijk kunt u rekenen op uitstekende autohuur in Nashville via HAPPYCAR.

Rondreis door de regio Nashville

De afstanden binnen de Verenigde Staten zijn groot en alles is ingericht op vervoer met de auto. Met een huurauto kunt u ook buiten Nashville op ontdekkingsreis. In nog geen drie kwartier bent u bij het Cheatham Wildlife Management Area. Dit is een adembenemend natuurgebied ten westen van Nashville. Al wandelend, fietsend of per kano geniet u van unieke flora en fauna. Tussen prachtige bomen, planten en bloemen komt u ganzen, zwanen, eenden en adelaars tegen. Ten zuiden van Nashville ligt -op een afstand van circa 32 km- de stad Franklin. Vernoemd naar nationaal icoon Benjamin Franklin. Het portret van deze politicus, wetenschapper en moralist prijkt op het 100 dollar biljet.