Vind de juiste auto in Natal

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Natal

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Natal:

4.7 tot 5 (13749 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56
(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37

Autohuur Natal

De stranden van Natal zijn de ideale plaats om tot rust te komen met een cocktail, biertje of wijntje. Wie wat sportiever is aangelegd kan ook de nummer één Braziliaanse volkshobby met de lokale bevolking beoefenen, namelijk voetbal. Natal is een toeristisch centrum in Brazilië en het vanuit hier kunt u makkelijk naar Maracajau. Deze plek wordt gezien als de Cariben van Brazilië. Hier bevindt zich een stuk strand, wat onaangestast is door onze huidige beschaving. Het is een prima plek om te gaan snorkelen, maar u kunt ook alleen genieten van de zee en de natuur. Wanneer u iets verder van de kust af gaat komt u bij de Parrachos. Dit is een rif waarbij men ook kan duiken om het onderwater leven te bekijken.

Vele rijke Brazilianen komen naar Natal, omdat dit een plaats is die relatief veilig is. Daarnaast heeft het een goed klimaat en mooie stranden. Het is dan ook haast niet mogelijk om de stranden te missen, aangezien iederen er rond flaneert. Het motto is dan ook; iedereen die een bikini of zwembroek heeft laat dit graag zien op het strand.

Deze stad is tussen 1633 en 1654 nog in handen geweest van Nederland. Helaas zijn er in Natal niet meer veel historische gebouwen bewaard gebleven. Echter kunt u in Natal wel naar een historische gebouwen bezoeken, het Drie wijze mannen fort. Het fort is gebouwd in 1598 door de Portugezen die er naar een slag met Franse piraten hadden besloten een fort neer te zetten. Natal ontwikkelde zich aanvankelijk langzaam door de onvruchtbare bodem die alleen geschikt was voor de veehouderij. Later werd de stad belangrijker door de handel in zout en olie. Lange tijd was Natal een toevluchtsoord voor ontsnapte slaven en dat is nog altijd te merken aan de cultuur in de stad.

Ook leuk om te doen in Natal is het beoefenen van Capoeira. Deze dans vorm is vroeger door de slaven uit Afrika mee genomen en uitgegroeid tot een echte dans. Er wordt ook wel gezegd dat capoeira een voorbereiding is op gevechts training of in elk geval een training van fysieke weerbaarheid. Dit valt ook goed te zien aan de verschillende verdedigings bewegingen en aanvals bewegingen die de dans rijk is. Tegenwoordig wordt de dans niet beoefend om te trainen voor een gevecht, maar meer als tijdverdrijf. Het wordt ook wel gezien als een cultureel erfgoed. Wanneer u in Natal bent kunt u zelf mee gaan doen. Dit is natuurlijk niet verplicht, u kunt er ook alleen naar kijken.
Verder kunt u in Natal nog naar het historische centrum, dit centrum bevat koloniale gebouwen, neoclassicistisch gebouwen, art deco en modernistische gebouwen. In totaal zijn er ongeveer 150 gebouwen en allemaal met een andere bouwstijl.

Wanneer u erg van carnaval houdt, dan is het ook aan te raden om naar Rio de Janeiro te gaan. Ook als u niet zo houdt van rustig aan het strand liggen, dan kunt u ook een Dune-Buggy huren. Deze buggies zijn een veilige manier om over de stranden van Natal te reizen. Wanneer u over de stranden rijdt, voelt u de wind door uw haar en de zon op uw gezicht, waardoor u met volle teugen geniet. Deze buggies zijn in Natal ook te huur met bestuurder zodat u zelf niet hoeft te rijden, wanneer u bijvoorbeeld nog een biertje wil drinken.

Rondreizen vanuit Natal,
In Brazilië zijn de afstanden immens, dit land is wel 240 keer zo groot als Nederland en wanneer u een rondreis maakt zult u dus vaak gedwongen zijn te kiezen voor een bepaald gebied. Des al niet te min kunt u met een auto prima uit de voeten in Natal. Daarnaast zou u met uw huurauto ook naar Fortaleza kunnen rijden. Het is een stukje rijden, maar zeker de moeite waard.  De verhuurstations op de luchthaven van Natal bieden een eenvoudige manier om uw reis te beginnen!