Vind de juiste auto in Nijmegen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Nijmegen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 okt. 2017 07:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 okt. 2017 07:55 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 okt. 2017 02:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 okt. 2017 02:56 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 okt. 2017 07:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 okt. 2017 07:55 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 sep. 2017 10:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 sep. 2017 10:17 uur.

Beoordeling autoverhuur in Nijmegen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Nijmegen:

4.7 tot 5 (306 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Prima auto en eerder beschikbaar dan gereserveerd.
Huurauto beoordeling van Willem W.- 14 okt. 2017 07:34
(4.5 tot 5 )
Auto model zoals besproken Was niet al te schoon Remmen aan vervanging toe
Huurauto beoordeling van J.H.L. B.- 14 okt. 2017 07:10
(5 tot 5 )
Goede telefonische ondersteuning bij vragen. Duidelijke informatie over de voorwaarden. Duidelijk aangegeven welke formulieren, passen e.d. Nodig zijn om de auto te kunnen huren. Zelfs op dag van huur alle informatie op een rijtje via de sms. Goede en goedkope verzekering. Handige app om informatie over je boeking te hebben. Happy Car is positief bekend bij verhuurbedrijf. Laagste huurprijs.
Huurauto beoordeling van Frank v.- 11 okt. 2017 05:20

Autohuur Nijmegen

Nijmegen is een gemeente en een stad in het oosten van Nederland, vlakbij de Duitse grens. De stad wordt beschouwd als de oudste stad van Nederland. Nijmegen vierde haar 2000 bestaan in 2005. De gemeente maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen, een grootstedelijk gebied met meer dan 735.000 inwoners. Nijmegen kent zoals hier boven vermeld een zeer lange en rijke geschiedenis. Dit maakt de stad Nijmegen tot een zeer bijzondere stad, die u gezien moet hebben. Met uw huurauto in Nijmegen bent u er zeker van dat u niets van deze prachtige oude stad mist. Als u vanuit het buitenland komt, is het mogelijk om de huurauto over te nemen op Eindhoven Airport.

Bezienswaardigheden in Nijmegen
Met uw huurauto kunt u gemakkelijk in Nijmegen terecht, dit komt voornamelijk omdat de stad aan een paar grote wegen ligt, zoals de A15 en A73. In Nijmegen vindt u door de gehele stad stukjes Romeinse geschiedenis. Deze kunt u vooral vinden tussen het Keizer Traianusplein en de Waal. Bij de Waal vindt u de verdedigingstoren, Belvedère, dat dateert uit de 15de eeuw. De verdedigingstoren wordt vandaag de dag gebruikt als restaurant, waar u heerlijk een hapje kunt eten of iets verfrissends drinken. Vanuit de Belvedère kunt u naar de Grote of Sint-Stevenskerk, de grootste en oudste kerk van de provincie Gelderland. De kerk dateert uit de 13de eeuw en werd herhaaldelijk uitgebreid tot aan de 16de eeuw. Het stadhuis van Nijmegen is gemakkelijk met een huurauto te bereiken en ligt in het centrum van Nijmegen. Het stadhuis dateert uit het jaar 1555 en kenmerkt zich vooral door haar 7 medaillons. Deze medaillons stelde de zeven deugde waar de stadsbestuurders en ambtenaren aan zouden moeten voldoen: Liefde, Geloof, Eendracht, Hoop, Rechtvaardigheid, Matigheid en Voorzichtigheid. Kortom, het is een gebouw dat u niet mag missen.

Naast de vele bezienswaardigheden staat Nijmegen bekend om haar Nijmeegse Vierdaagse. De Nijmeegse Vierdaagse werd voor het eerst georganiseerd in het jaar 1909 en deelnemers kiezen tussen afstanden van 30, 40 of 50km. Het is het grootste wandelevenement ter wereld, waar u zeker een keer in uw leven aan mee moet hebben gedaan. Nijmegen kent nog meer sporten, zo is Nijmegen de thuishaven voor de voetbal club N.E.C. N.E.C speelt in het Stadion De Goffert, een stadion dat plaats biedt voor 12.500 toeschouwers. Het stadion is handmatig uitgegraven door de verplichte werkverschaffing van duizenden werkloze Nijmegenaren, hierdoor heeft het stadion de bijnaam ‘De Bloedkuul’ gekregen. Het stadion ligt in het befaamde Goffertpark, waar meerdere grote artiesten opgetreden hebben, zoals Coldplay, Bruce Springsteen en the Red Hot Chili Peppers. Na de vele sportieve activiteiten kunt u prachtige wandeling maken in de natuurgebieden rondom Nijmegen. Deze zijn gemakkelijk met een huurauto in Nijmegen te bereiken en zo bent u er zeker van dat u een prachtige dag zult hebben. In Nijmegen kunt u heerlijk op een van de vele terrasjes zitten en genieten van een hapje en een drankje. Het centrum van Nijmegen ziet er prachtig uit en biedt u een grote verscheidenheid aan restaurants, bars en terrasjes.

Met de huurauto door Nijmegen
Het is goed mogelijk dat u naast Nijmegen ook een andere stad wilt bezichtigen. Met uw huurauto bent u binnen 45 minuten in Apeldoorn. Apeldoorn is een stad met meet dan 150.000 inwoners met één van de meest bekende dierentuinen van Nederland, de Apenheul. In deze dierentuin wonen veel apen. Het opende in 1971 haar deuren en was de eerste dierentuin ter wereld waar apen vrij rond konden lopen in het bos en tussen de bezoekers. Het begon met slechts een paar soorten, maar nu het toont de Apenheul meer dan 30 verschillende primaten, waaronder de bonobo, gorilla en de orang-oetan. Een populaire bestemming in de buurt is ook Oss.

Nijmegen is een stad, met zeer veel cultuur en leuke bezienswaardigheden. Met autohuur Nijmegen kunt u zelf bepalen waar u gaat en staat en dit maakt uw vakantie toch net iets specialer.