Vind de juiste auto in Oosterhout

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Oosterhout - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2018 03:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2018 03:01 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2018 03:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2018 03:01 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2018 03:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2018 03:01 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 jan. 2018 09:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 jan. 2018 09:30 uur.

Beoordeling autoverhuur in Oosterhout

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Oosterhout:

4.4 tot 5 (449 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Eenvoudig boeken, duidelijke kosten, geen verrassingen achteraf. Soepele afhandeling bij de verhuurmaatschappij, scherpe prijzen.
Huurauto beoordeling van Robert K.- 20 feb. 2018 12:06
(5 tot 5 )
Goede service, compensatiekorting, goedkoop (behalve de bijkomende opties), snelle beschikbaarheid al heb ik niet de door mij gekozen auto meegekregen.
Huurauto beoordeling van Angela B.- 20 feb. 2018 06:56
(4.5 tot 5 )
Goede service, vriendelijk geholpen en een prima auto.
Huurauto beoordeling van Danny R.- 18 feb. 2018 20:50

Autohuur Oosterhout

Oosterhout is uw bezoekje waard!


Oosterhout ligt schitterend in het mooie natuurgebied De Biesbosch in de provincie Noord-Brabant. De stad bestaat al lang en doet schilderachtig aan. De groene omgeving trekt mensen die van flora en fauna houden en van fietstochtjes, varen of wandelen door de natuur in de Biesbosch. Ook met de auto kunt u de omgeving verkennen door voordelig een auto te huren. De plaats heeft verdedigingswerken en historische monumenten zoals boerderijen en kerken die een bezichtiging waard zijn. Wilt u een auto huren? Ga voor autoverhuur in Oosterhout naar de website van Happycar en ontdek welke autoverhuurder de goedkoopste is. Tik eenvoudig uw bestemming in en geef aan wanneer u vertrekt en direct treft u een duidelijk overzicht aan van alle autoverhuur Oosterhout in de regio. Probeer het gelijk uit op Happycar.nl!

Ontdek Oosterhout met de auto


De rijke historie van Oosterhout komt voort uit een geschiedenis met oorlogen en de bezettingen, zoals tijdens de Tachtigjarige oorlog en de tijd van Napoleon. Kastelen, forten, schansen, linies en vestigingen zijn overgebleven, die u kunt bezichtigen. Met de auto kunt u in de regio om Oosterhout overal komen. Autoverhuur regelt men snel via prijsvergelijkingswebsite Happycar. Dit kan via Avis, Rental Car Oosterhout of Europcar zijn. Heeft u via Happycar een gewenste huurauto gevonden en afgehaald, dan gaat u op zoek naar kasteel Heeswijk, het mooiste kasteel van Brabant. Of bezoekt u fort Altena in Sleeuwijk en gaat u terug in de tijd. Ga op zoek naar de bevers in Natuurpark de Biesbosch. Verken Oosterhout en de omgeving comfortabel vanuit een huurauto Oosterhout.

Met een huurauto Oosterhout ontdekken


Ontdek Oosterhout met een huurauto van Rental Car Oosterhout. In het automerk van uw voorkeur toert u door Oosterhout en omgeving en heeft u de vrijheid en de gelegenheid om de bezienswaardigheden van Oosterhout op eigen tempo te bezoeken. Bezoek de katholieke kerken met de huurauto, bekijk de gebrandschilderde ramen in de basiliek Sint Jan de Doper uitvoerig. Ontdek de regionale culinaire trends en lekkernijen zoals de Bossche bollen, Lariekoeken en de Oosterhoutse kaneelstokjes. Bezoek de kleinere vestingsteden eens in de omgeving, zoals het plaatsje Klundert. Maak een boottochtje door de Bieschbosch en geniet van het uitzicht over de polders en de dijken. Met een Huurauto Oosterhout heeft u de vrijheid om veel meer te zien in een enkele dag. U rijdt gemakkelijk van de ene bezienswaardigheid naar de andere. Heeft u kinderen dan kunt u met de huurauto naar de Efteling in Kaatsheuvel of even langs de kinderboerderij in Oosterhout. Een huurauto scheelt tijd en energie. Autohuur Oosterhout is daarom aan te bevelen.

Rondreis door regio Oosterhout,


In de omgeving van Oosterhout ligt de stad Breda. Hier kunt u leuk uitgaan en musea bekijken of een filmpje pakken en vergeet de toprestaurants niet. Wilt u shoppen om souveniertjes te kopen, dan is de Ginnekenstraat de "place to be". Bezoek de haven met de huurauto en ga picknicken in park Valkenberg. Rijd dan weer terug naar Oosterhout Bezoek hier bijvoorbeeld Museum Oud Oosterhout en waan u terug in de tijd. Beleef in Oosterhout hoe het leven hier was in de nagebouwde woonkamer of schoenmakerij uit begin 1900. Ontdek de overblijfselen van de verdedigingslinie tijdens de oorlogen in dit gebied. Bezoek eens een historische drukkerij of een fort. Heeft u trek gekregen? Ga dan lunchen bij restaurant Zout&Citroen of in restaurant 't Weeshuys in Oosterhout.

Een auto huren is comfortabel en het maakt reizen flexibel. Via de prijsvergelijkingswebsite van Happycar regelt u snel autohuur in Oosterhout. Ontdek de goedkoopste huurmogelijkheden van de auto van uw favoriete automerk. Dit kan een auto van Rental Car Oosterhout zijn, maar ook een andere bedrijf dat autoverhuur in Oosterhout verzorgt zoals Hertz. Door prijzen te vergelijken vindt u de voordeligste optie en houdt u geld over om gezellig uit eten te gaan tijdens uw vakantie in Oosterhout. Doen dus! Maak gebruik van autohuur Oosterhout en ontdek de voordeligste autoverhuurder Oosterhout online via happycar.nl.