Vind de juiste auto in Orlando

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Orlando - Goedkoopste aanbiedingen

Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2016 06:32 uur.

Nissan Versa

Nissan Versa

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2016 06:32 uur.

Jeep Grand Cherokee SUV

Jeep Grand Cherokee SUV

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2016 15:52 uur.

Chevrolet Tahoe SUV

Chevrolet Tahoe SUV

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2016 15:52 uur.

Beoordeling autoverhuur in Orlando

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Orlando:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Orlando

Autohuur Orlando
Orlando is een stad in Amerikaanse staat Florida. Het is de provinciehoofdstad van Orange County en het centrum van het grootstedelijk gebied, Greater Orlando. De stad heeft 238.000 inwoners en is hiermee de 5e grootste stad van Florida. De bijnaam van Orlando is “The City Beautiful” en haar symbool is de fontein in het meer, Lake Eola. Jaarlijks trekt Orlando meer dan 51 miljoen toeristen en 3,6 miljoen hier van zijn internationale toeristen. Dit zorgt er voor dat het vliegveld van Orlando, Orlando International Airport, het 13e drukste vliegveld is in de VS en de 29e ter wereld. Een huurauto kunt u in de stad of bij het vliegveld afhalen en zorgt er voor dat u op een makkelijke manier van Orlando kunt genieten. Uw auto kunt u gemakkelijk ophalen bij een station in de luchthaven van Orlando.

Bezienswaardigheden Orlando
Orlando staat bekend als de hoofdstad van attractie parken. Het bekendste pretpark van Orlando is Walt Disney World Resort,een prachtig pretpark dat per jaar zo’n 25 miljoen bezoekers trekt. Het Walt Disney World Resort is 12.172 hectare groot en herbergt vierentwintig thema resorts, vier themaparken, twee waterparken, een aantal extra recreatie-en uitgaansgelegenheden. Daarnaast kunt u in Orland naar Seaworld, Wet 'n Wild Water Park en Gatorland een park van 45 hectare waar u allerlei verschillende alligator en krokodillen shows kunt zien. De historische kern van het "Oude Orlando" ligt in downtown Orlando langs Church Street, tussen Orange Avenue en Garland Avenue. Stedelijke ontwikkeling en het Centrale zakendistrict van de binnenstad hebben de skyline van Orlando gevormd. De huidige historische wijken worden voornamelijk geassocieerd met de buurten rond Lake Eola, waar u eeuwen oude straten vindt. Deze wijken staan bekend als 'Lake Eola Heights’ en ‘Thornton Park’ en bevatten enkele van de oudste huizen in Orlando. Wanneer u even lekker wilt shoppen is dit in Orlando goed mogelijk. Zo kunt u naar de Florida Mall, het grootste winkelcentrum van Orlando. Het winkelcentrum heeft meer dan 250 winkels en is een prachtige gelegenheid om even wat anders te doen dan bezienswaardigheden te bekijken. Mocht u toch nog niet genoeg gezien hebben kunt u met uw huurauto in Orlando naar het John F Kennedy Space Center, de lanceer plaats voor de ruimtevaart van Amerika. Elke NASA bemande ruimtevaart sinds 1968 is vanaf hier gelanceerd. Hoewel dergelijke vluchten momenteel gepauzeerd zijn, blijft de KSC, Kennedy Space Center, onbemande raketten lanceren voor het civiele ruimtevaartprogramma van de Amerikaanse regering. Hier bent u ook vlak bij het strand en kunt u heerlijk genieten van de floridiaanse zon. Wanneer u een echte Titanic fan bent kunt u in Orlando naar de Titanic Experience. Hier kunt u mee maken hoe het op de Titanic geweest moet zijn en u kunt hier heerlijk dineren.

Met de huurauto door Orlando
Het is natuurlijk mogelijk dat u meer wilt zien dan alleen Orlando. Met autohuur Orlando kunt u gemakkelijk naar een van de dorpen, steden en of parken rondom Orlando. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Juniper Springs Campground, een van de meest populaire kampeer plekken in het Ocala National Forrest. In de gebieden rondom het kampeer gebied kunt u heerlijk zwemmen, picknicken, kanoën, snorkelen, wandelen en prachtige foto’s maken. Zo bent u even uit het drukke stadsleven en kunt u heerlijk tot rust komen. Naast het bos kunt u naar Sanford, Jacksonville en Tampa, een prachtige stad met vele bezienswaardigheden.

Ein Ausflug nach Cape Canaveral lohnt sich besonders.

Zoals u kunt zien is Orlando een stad waar u zich geen moment hoeft te vervelen. De vele pretparken en musea zorgen ervoor dat u tijd te kort komt en een vakantie beleefd om nooit meer te vergeten. Met autohuur Orlando kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.