Vind de juiste auto in Orlando Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Orlando Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Nissan Versa

Nissan Versa

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 18:58 uur.

Chrysler 200

Chrysler 200

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 18:58 uur.

Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 18:58 uur.

Nissan Maxima

Nissan Maxima

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 18:58 uur.

Beoordeling autoverhuur in Orlando Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Orlando Luchthaven:

4.8 tot 5 (13785 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We waren zeer goed te spreken over hoe happycar ons heeft voorbereid, alleen bij afhaal van auto zaten er maar 2 medewerkers om te helpen. Hierdoor hebben we 50min moeten wachten bij het afhalen van de auto
Huurauto beoordeling van Johannes v. - 27 mei 2017 12:14
(5 tot 5 )
Goede service zowel bij het boeken als ter plaatse
Huurauto beoordeling van Herman Jan v. - 27 mei 2017 10:20
(4.5 tot 5 )
de goedkoopste site en werkt makkelijk
Huurauto beoordeling van Jasper S. - 26 mei 2017 17:40

Autohuur Orlando Luchthaven

Orlando International Airport, ook wel bekend als Orlando Airport is een grote internationale luchthaven en ligt op 9,7 km ten zuidoosten van de centrale zakenwijk van Orlando. De originele naam van de luchthaven tijdens de Tweede Wereldoorlog was Pinecastle Army Airfield, een hulpvliegveld naast Orlando Army Air Base dat nu bekend staat als Orlando Executive Airport. Aan het einde van de oorlog, werd Pinecastle kort gebruikt voor het testen van de Bell X-1, een gezamenlijke onderzoeksproject van de NACA en het leger wat werd gebouwd door de Bell Aircraft Company. Door de jaren heen is Orlando Airport enorm gegroeid, waardoor het vandaag de dag de 13e drukste luchthaven van de Verenigde Staten is.

Auto huren Orlando Airport
Met Rental Car Orlando Airport kunt u eenvoudig de omgeving ontdekken. Uw online geboekte huurauto kunt u gemakkelijk op het vliegveld ophalen, zo dat u snel uw weg kunt vervolgen. Wij raden u aan om als eerst naar Orlando te gaan. Orlando is een mooie stad dat ook wel de hoofdstad van de attractie parken wordt genoemd. Hier kunt u bijvoorbeeld naar Wet 'n Wild Water Park, Walt Disney World Resort, Gatorland en Seaworld. Elk attractie park heeft zo haar eigen charme en is zeker een bezichtiging waard. In het Amway Arena, kunt u genieten van verschillende shows en concerten. Auto huren Orlando Airport, zorgt ervoor dat u een reis maakt om nooit te vergeten.

Car Hire Orlando Airport
Met care hire Orlando Airport, kunt u genieten van de prachtige omgeving van Orlando. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Tampa of Miami. Wanneer u met uw huurauto van de luchthaven Orlando naar Miami toe rijdt, kunt u genieten van een prachtige route langs de kust. De route is erg mooi en zeker de moeite waard. Eenmaal in Miami aangekomen kunt u een kijkje nemen bij een van de vele musea, parken of bezienswaardigheden die de stad rijk is. In Miami kunt u heerlijk naar het strand en genieten van de Amerikaanse zon. Wanneer de zon onder is gegaan, kunt u het nachtleven van Miami ontdekken. Uitgaan in Miami is vrij exclusief en dit ziet u terug in de entree en drank prijzen. Over het algemeen vindt u op de straten verschillende proppers die u voor minder geld mee naar binnen nemen, zodat u als toerist wat geld kunt besparen. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, autohuur Orlando geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.