tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Ottawa - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 60 dagen
Hyundai Accent
Hyundai Accent
gevonden op 24 apr. 2016 14:44 uur
Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 60 dagen
Kia Rio
Kia Rio
gevonden op 24 apr. 2016 14:44 uur
Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 60 dagen
Ford Explorer SUV
Ford Explorer SUV
gevonden op 24 apr. 2016 14:44 uur
Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 60 dagen
Dodge Charger
Dodge Charger
gevonden op 24 apr. 2016 14:44 uur

Autohuur Ottawa

Één van de grootste en mooiste steden van Canada is de hoofdstad: Ottawa. In deze stad is enorm veel te doen en te beleven. Rondom de stad is de natuur prachtig om te zien. Om in Ottawa goed te kunnen rondreizen is naast het openbaar vervoer, wat vaak erg druk is, een huurauto een optie. Met HAPPYCAR (www.happycar.nl) is het huren van een auto gemakkelijk en relatief goedkoop. HAPPYCAR vergelijkt de huurprijzen van de bekendste autoverhuurbedrijven voor de klant om het die zo makkelijk mogelijk te maken. Doordat alle autoverhuurbedrijven ook nog eens betrouwbaar zijn levert HAPPYCAR dus een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. Zo wordt het wel erg gemakkelijk om met een rental car Ottawa te verkennen. Door de betrouwbaarheid en de garantie voor de laagste prijs wordt dankzij de autoverhuur Ottawa bekijken ideaal. Hierdoor draagt HAPPYCAR bij aan een schitterende en onvergetelijke vakantie.

Ontdek Ottawa
Ottawa ligt in het zuidoosten van de provincie Ontario, tegen de grens met de provincie Quebec aan. In Ottawa wonen ongeveer 900 duizend mensen. Het is dus een gematigd grote stad. Vijtig procent van de bevolking heeft Engels als moedertaal, waardoor het voor toeristen makkelijk is om er de weg te vinden of met buurtbewoners te praten. Van de overige helft spreekt het grootste deel voornamelijk Frans, maar ook deze mensen spreken een aardig woordje Engels. In Ottawa zijn veel musea, zoals het Canadian Museum of Nature en het Canadian War Museum. De universiteit van Ottawa is het bekijken waard: het is de oudste universiteit van het hele land. Ottawa is ooit ontstaan door de opbloeiende houtindustrie, waarna de bevolkingsgroei er in 1812 werd gestimuleerd door de overheid. Hierdoor is Ottawa gegroeid tot een van de grotere steden van Canada. Door de grootte van de stad is het goed mogelijk om met behulp van de autohuur Ottawa te verkennen.

Met een huurauto Ottawa ontdekken
Het klimaat in Ottawa schommelt afhankelijk van de seizoenen. 's Winters vriest het er vrijwel voortdurend en is het er donker, terwijl het er in de zomer meer dan 20 graden kan zijn. Ottawa is vooral interessant voor natuurliefhebbers of liefhebbers van geschiedenis. Zo staan er door Ottawa heen veel monumenten, vooral ter herdenking van oorlogen en de soldaten die in oorlogen sneuvelden. Een ander prachtig hoogtepunt in Ottawa is de gelijknamige rivier die al lang bekend staat om de prachtige watervallen. Voor mensen die van wandelen houden is er genoeg te bewonderen in de bossen, waar de schitterende ongerepte natuur soms nog te zien is. Voor bezoekers die van sport houden valt er in Ottawa ook genoeg te genieten. Zo heeft Ottawa teams op professionele sportniveaus in drie verschillende sporten: (American) football, voetbal en twee ijshockeyteams. De wedstrijden hiervan zijn zeker het bezoeken waard en bieden een unieke sfeer. Ook hier kunt u makkelijk met een rental car Ottawa en de sport bezichtigen.

Rondreis door de regio Ottawa
Begin uw reis vanaf de luchthaven van Toronto. Vanaf daar kunt u een dagje de stad Toronto zelf bezoeken, en ook de stad Quèbec is de moeite waard. Maar in de buurt van Ottawa is ook erg veel te doen. Zo is er op 200 kilometer afstand de stad Montréal, die zeker een bezoek waard is. Ten noorden van de stad ligt het Parc de la Gatineau, een gigantisch park waar men zowel te voet als in de auto kan genieten van de prachtige Canadese natuur. Wat meer naar het zuiden ligt Kingston. Vanuit deze stad kan er genoten worden van het grote Ontariomeer, waar recreatie en sport mogelijk zijn. De afstanden tussen de plaatsen zijn vaak één tot twee uur rijden met de auto; het is niet te doen op de fiets. Daarom wordt het zeker aangeraden om met gebruik van de autoverhuur Ottawa en de omgeving te verkennen. Met dank aan HAPPYCAR wordt de reis dan onvergetelijk.