Vind de juiste auto in Palermo

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Palermo - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2017 11:53 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2017 08:42 uur.

Beoordeling autoverhuur in Palermo

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Palermo:

4.5 tot 5 (88 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Palermo

Met een huurauto door Palermo – zo ontdekt u de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië op een leuke en makkelijke manier. U kunt met het vliegtuig naar dit prachtige eiland. Als u uw huurauto vooraf reserveert, omzijlt u stress op het vliegveld. U kunt de auto dan eenvoudig ophalen en u bent snel weg om de stad en het eiland te ontdekken.

Palermo kunt u het beste vergelijken met een ruwe, ongeslepen juweel. De stad zal haar schoonheid onthullen wanneer u de stad op een zorgvuldige manier probeert te ontdekken. U zult deze bruisende stad aan de ene kant chaotisch vinden maar ook interessant. De historische omgeving van deze voormalige koninklijke hoofdstad van de koningen van Emirs is grotendeels in de barok stijl opgetrokken met een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden van middeleeuwse architectuur. Verder vindt u in de omgeving van Palermo ook nog een aantal interessante bezienswaardigheden en is Palermo een goede uitvalbasis voor dagtochten over het eiland Sicilië. Een huurauto in Palermo is de beste manier om de stad en haar omgeving te verkennen.

Bezienswaardigheden in Palermo
Met een huurauto Palermo kunt u uw reis het beste beginnen met een bezoek aan de Via Vittoria Emanuele. Maakt u een wandeling langs de Via Vittoria Emanuele, één van de twee belangrijkste straten in de stad. Langs deze straat vindt u de belangrijkste bezienswaardigheden die in de stad te vinden zijn. Begint u uw wandeling bij het Palazzo dei Normanni, dit indrukwekkende paleis werd in de 9e eeuw gebouwd in opdracht van de Emir van Sicilië. Tegenwoordig wordt het paleis gebruikt als zetel van het Siciliaanse regionale parlement. Na een bezoek aan het Pallazo dei Normanni kunt verder lopen in de richting van La Cala. Wanneer u door de straat loopt, komt u langs kerken en gebouwen in verschillende Arabische, Normandische en Bzyantijnse stijlen, elk een eerbetoon aan de tijd die de verschillende volkeren over Palermo heersten. Besteed u speciale aandacht aan de beelden en fonteinen genaamd de Quattro Canti, ook wel vier hoeken, waar de Via Vittoria Emanuele en de Via Maqueda kruisen. Dit historische plein werd in de 17e eeuw gebouwd door de uit Florence komende architect Giulio Lasso en is erg bijzonder, omdat de architect identieke paleizen ontwierp aan alle vier de zijden.

Een ander hoogtepunt in Palermo die u met de huurauto eenvoudig kunt bereiken en u zeker niet mag missen zijn de catacomben van de kapucijnen. De kapucijnen werden wereldwijd bekend voor hun memento mori, de mummificatie en opstelling van de doden. Gebalsemd met privétechnieken werden meer dan 4000 monniken evenals meer dan 4000 bewoners bewaard in de catacomben tussen 1533 en 1920. U kunt zelf een kijkje nemen of een rondleiding volgen. Het is mogelijk om de catacomben met uw kinderen te bezoeken maar dit kan beangstigend voor hen zijn, omdat de gangen van de catacomben smal en donker zijn.

Autoverhuur Palermo
Met een huurauto in Palermo geeft u uzelf de mogelijkheid om de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig te bezoeken. Met de huurauto kunt u er ook voor kiezen om naar de Monte Pellegrino te rijden, een heiligdom op zo’n twintig minuten rijden van Palermo. Het heiligdom ligt in een grot op zo’n 600 meter boven de stad. Een ander hoogtepunt in de buurt van Palermo is de Selinunte. Van deze oude Griekse stad zijn de ruines nog goed zichtbaar, waaronder de verbluffend goed bewaarde overblijfselen van verschillende mooie tempels. Deze zeldzame voorbeelden van de Dorische architectuur liggen op een uur rijden van Palermo. Ook kunt u ervoor kiezen om het eiland Sicilië te gaan verkennen door bijvoorbeeld te rijden naar de stad Catania, aan de andere kant van het eiland. Om ten slotte nog even bij te komen van alle bezichtigingen kunt u een bezoek brengen aan acque calde, letterlijk heet water. Deze zwavelbaden van hete bronnen vindt u op nog geen 20 minuten rijden van Palermo aan de rand van het schilderachtige vissersdorp Castellamare. Komt u hier lekker bij in één van de heerlijke baden terwijl u geniet van het uitzicht! Voor welke reden u ook maar een huurauto nodig heeft, autoverhuur Palermo geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.