tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Palma De Mallorca - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen
Seat Ibiza
Seat Ibiza
gevonden op 13 okt. 2016 14:34 uur
Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
gevonden op 21 sep. 2016 14:24 uur
Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen
Volkswagen Touran
Volkswagen Touran
gevonden op 21 sep. 2016 14:24 uur
Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
gevonden op 8 okt. 2016 09:33 uur

Autohuur Palma De Mallorca

Met een huurauto in Palma de Mallorca weet u zeker dat u een volledig comfortabele vakantie tegemoet gaat. Daarnaast is een auto huren in Palma de Mallorca ideaal om uw vakantieoord op Mallorca te bereiken en de Palma de Mallorca zelf is te bezoeken. De infrastructuur op Mallorca is net zoals in de rest van Spanje in orde en ideaal voor het huren van een auto.

Palma de Mallorca telt ruim 400.000 inwoners en is gelegen in het zuidwesten van Mallorca. Het klimaat op Mallorca is zeer aangenaam met een gemiddelde van 28 graden in de zomermaanden. Palma de Mallorca is ook aan te raden als korte citytrip maar het is leuker om heel het eiland te ontdekken met een huurauto.

Bezienswaardigheden Palma de Mallorca
Palma de Mallorca staat bekend om de La Seu kathedraal. Het verhaal gaat dat koning Jacobus I op weg naar het heroverde Mallorca in een hevige storm terecht kwam. Als hij veilig aan zou komen op het eiland beloofde hij een kerk te bouwen ter ere van de Maagd Maria. De bouw van de 121 meter lange kathedraal is begonnen in het jaar 1229. Na bijna 400 jaar bouw werd de bouw in het jaar 1601 afgerond. Ook aan dit bouwwerk heeft Gaudí gewerkt. Tussen 1903 en 1914 werkte hij aan het interieur. Helaas heeft hij niet alles af kunnen ronden.
Het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze in Catalaans gotische stijl gebouwde kathedraal gelegen boven op de voormalige citadel van de Romeinse stad. Het Plaça Major is een perfecte replica van het Plaza Mayor in Madrid en bevindt zich precies in het midden van de vesting en wordt omringd door leuke winkels en gezellige terrassen.

Een goed idee voor een leuke avondje uit is de dinnershow Pirates. Deze spektakelshow loopt al meer dan 20 jaar en heeft al miljoenen mensen een leuke avond bezorgd. Aansluitend kunt u uw huurauto even laten staan en genieten van een heerlijke cocktail Abaco in de stad. Deze cocktailbar staat bekend voor zijn specialiteit. De stad zit vol met kleine barretjes en cafe’s volledig in de Spaanse ambiance.
Geeft u aan om liever een club of discotheek te bezoeken moet u naar de nabijgelegen plaatsen El Arenal of Magaluf. Beide zijn toeristen hotspots voor uitgaan en daar zijn de grootste clubs van het eiland te vinden.

Palma de Mallorca is daarnaast ook een shopping paradijs! Aan de Passeign de Borne zijn veel winkels en luxe boetieken te vinden. Lekker slenteren over een markt? In Palma de Mallorca is de grootste markt van het eiland en van Europa te vinden, de Markt van Inca. De plek voor sappige sinaassappels of een leuke souvenir.

Mallorca
Het eiland Mallorca is een vakantieparadijs door het heerlijke klimaat in de zomer. Naast de prachtige kustlijnen van het eiland is er ook veel te zien op Mallorca. U kunt bijvoorbeeld heerlijk genieten bij de Kaap van Formentor. Deze kaap, gelegen in het noordoosten van Mallorca, is makkelijk te bereiken met een huurauto. De Kaap staat bekend om haar vuurtoren en het verbluffende strand. Deze vuurtoren is te bezichtigen maar bereidt u dan voor op een wandeltocht van 13 kilometer. Eenmaal boven is deze tocht de moeite waard aangezien het uitzicht onvergetelijk is. Het plaatsje Soller op Mallorca is ook een bezoek waard. Dit idyllische plaatsje met zijn kleine straatjes laat pas echt de Spaanse ambiance zien. Ook zijn in Soller nog de verschillende Arabische invloeden te vinden van de veroveraars uit Arabië. Op Mallorca is er ook extra verkoeling te zoeken. In Magaluf en Puerto de Alcudia vindt u grote waterparken waar een spetterende dag zeker is. 

Bereik uw bestemming met een huurauto Palma de Mallorca
Mallorca is een heerlijk vakantieoord met ongelooflijk veel badplaatsen aan de kusten. Deze zijn makkelijk te bereiken met een huurauto vanuit bijvoorbeeld de luchthaven van Palma de Mallorca. Verblijft u bijvoorbeeld in Alcudia, Cala d’Or of Santa Ponsa? Dan is het gebruik van een huurauto een perfecte manier om bij uw accommodatie te komen. Het hele eiland is bereikbaar met een huurauto via HAPPYCAR. Met uw huurauto in Palma de Mallorca kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.