Vind de juiste auto in Palmas

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 18 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 12 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Palmas - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 mei 2018 12:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 mei 2018 12:48 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 mei 2018 12:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 mei 2018 12:48 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 mei 2018 12:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 mei 2018 12:48 uur.

Beoordeling autoverhuur in Palmas

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Palmas:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Bedankt voor de super goedkope auto :)
Huurauto beoordeling van Jeremy Z.- 20 jul. 2015 07:15
(4.5 tot 5 )
Wanneer ik met happy car een auto huur maak ik me nergens meer zorgen over
Huurauto beoordeling van Juriel S.- 20 jul. 2015 13:23
(4.2 tot 5 )
Voor de tweede keer een auto gehuurd via happycar. Beide keren uitstekende service en zonder problemen de weg op. Bij een vraag contact opgenomen met de helpdesk waar ik uitstekend geholpen ben. Allemaal dik in orde!
Huurauto beoordeling van Bart V.- 20 jul. 2015 20:00
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Palmas

Palmas is een van de nieuwste steden van Brazilie en staat pas sinds 1990 op de kaart. De stad ligt op een hoogte van 230 meter en bevindt zich in een overgangsgebied tussen de Savanne en het Amazonewoud. Palmas wordt ook wel Capital das Oportunidades, Hoofdstad van de Mogelijkheden, genoemd. Palmas is de hoofdstad van de staat Tocantins en heeft inmiddels al ruim 250.000 inwoners naar zich toe weten te trekken. Daarmee is het de kleinste hoofdstad van een staat in Brazilië. Vanuit Palmas is het mogelijk om één van de verborgen schatten van Brazilië te ontdekken, namelijk het natuurgebied Jalapao. Met een auto van HAPPYCAR is het natuurgebied makkelijk te bereiken en gelukkig hoeft dat niet veel te kosten.

Ontdek Palmas
Palmas is een van de veiligste steden in Brazilië. De stad kent geen industriële activiteiten en is zeer eco-vriendelijk. Ook toerisme is een groeiende bedrijfstak voor de jonge stad. Steeds meer mensen beginnen Palmas te ontdekken en brengen een bezoek aan de stad en omgeving. Palmas is gelegen tussen heuvels en de rivier Tocantins en ligt in een ontzettend gevarieerd landschap. Archeologen hebben inmiddels al meer dan twintig belangrijke locaties van oude beschavingen in het gebied gevonden. Palmas is een van de warmste steden van Brazilië. In de winter, tussen mei en september is het erg droog en komen de temperaturen regelmatig boven de dertig graden. Tussen oktober en april valt er veel regen in het gebied en dalen de temperaturen aanzienlijk. In de warme maanden is het strand Garciosa aan de Rio Tocatins een geliefde plaats voor wat welkome verkoeling.

Met een huurauto Palmas ontdekken.
Door middel van goede snelwegen is Palmas verbonden met alle grote steden in Brazilië. Omdat de stad jong is, is deze van alle gemakken voorzien. De wegen zijn dan ook allemaal redelijk nieuw en goed onderhouden. Voor autoverhuur in Palmas zijn er voldoende mogelijkheden. Verhuurders als Hertz, Enterprise en RentalCars kunnen u voorzien van een huurauto, wat verplaatsen een stuk gemakkelijker maakt. Toeristische attracties zijn onder andere de Rio Araguaia en de Rio Tocatins. Deze twee rivieren zijn zeer in trek bij watertoeristen. Ze lenen zich bijvoorbeeld goed voor visserij en het is ook leuk om met een klein bootje te gaan varen. Voor grotere boten zijn de rivieren niet geschikt door de grote hoeveelheid watervallen. Die watervallen leveren overigens een prachtig plaatje op. Tussen de twee rivieren ligt een klein eiland ingesloten. Het eiland Ilha do Bananal is een ontzettend mooi natuurgebied. Op het zuidelijke deel van het eiland ligt een Karaja indianenreservaat. Deze indianen zijn volledig zelfvoorzienend en leven vooral van vis, noten en vruchten.

Rondreis door de regio van Palmas
Als u niets wilt missen van deze prachtige stad en haar omgeving is autohuur in Palmas aan te raden. Het is de meest flexibele manier om te reizen en de meeste locaties kunnen alleen met een auto worden bereikt. Een van die locaties is Jalapeo, een staatspark in de staat Tocatins. Het natuurgebied beslaat ongeveer een kwart van Tocatins en grenst aan 3 andere staten; Bahia, Piaui en Maranhao. Het park beschermt het savannelandschap en is bijzonder populair onder avonturiers, ecologen en toeristen. Het schitterende landschap bestaat uit zandsteen plateau's, rode zandduinen en watervallen en meren met kristalhelder water. Hoewel Jalapao aan een woestijn doet denken is het dat niet door de hoeveelheid water, planten en dieren. Met een rental car in Palmas is het natuurgebied gemakkelijk te bereiken en kunt u genieten van de adembenemende schoonheid van Jalapao. Dicht bij Palmas kunt u de heuvel Serra da Figura beklimmen. In de heuvel staan veel prehistorische teksten en tekeningen gegraveerd. Er worden onder andere menselijke figuren, dieren en dagelijkse objecten afgebeeld. Een grote tegenstelling in vergelijking met het nieuwe Palmas is het dorp Monte do Carmo. Dit liefelijke plaatsje is zo'n 250 jaar oud en doet nog steeds denken aan een dorp uit de achttiende eeuw. De nauwe straatjes en oude huizen nemen u even mee terug in de tijd. Ook de dorpsbewoners volgen nog steeds enkele tradities overgeleverd door voorouders uit een grijs verleden. Voor langere reizen kunt u bezoeken brengen aan bijvoorbeeld de hoofdstad Brasilia, Rio de Janeiro of São Paulo. Welke bestemming u ook wilt bezichtigen tijdens uw bezoek aan Palmas, met HAPPYCAR bereikt u iedere locatie voor de beste prijs.