Vind de juiste auto in Paphos

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Paphos - Goedkoopste aanbiedingen

PEUGEOT 206 1.1L 4D AC

PEUGEOT 206 1.1L 4D AC

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 sep. 2016 17:05 uur.

FORD FOCUS 1.6

FORD FOCUS 1.6

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 sep. 2016 17:05 uur.

KIA SPORTAGE AC

KIA SPORTAGE AC

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 sep. 2016 17:05 uur.

Opel Vivaro Minivan AUT

Opel Vivaro Minivan AUT

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 8 okt. 2016 13:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Paphos

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Paphos:

4.8 tot 5 (13777 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
alles zeer overzichtelijk, huren wel voor de 1e keer
Huurauto beoordeling van P.G.M. J. - 24 mei 2017 21:19
(5 tot 5 )
Alles klopte, goede prijs, goede auto
Huurauto beoordeling van Gert-Jan O. - 24 mei 2017 18:45
(5 tot 5 )
Zeer service gericht en een huurprobleem zeer adequaat opgelost
Huurauto beoordeling van Hendrik Wilhelm S. - 24 mei 2017 16:26

Autohuur Paphos

Paphos op Cyprus is een ideale vakantiebestemming. Mooie stranden, prachtige cultuur, gezellige terrasjes en schitterende natuur in de buurt. Paphos staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO! De handigste manier om het beste uit je vakantie te halen is om met een huurauto op pad te gaan, bijvoorbeeld van AutoEurope, Holiday Autos of RentalCars. Deze en nog veel meer betrouwbare verhuurbedrijven kan je tevoren vergelijken bij HAPPYCAR. Daar vind je de beste aanbiedingen en de scherpste prijzen. Op Cyprus rijden geen treinen, alleen bussen en daarom is het extra handig om gebruik te maken van Rental Car Paphos. Je kan op elk moment de tocht maken waar je zin in hebt!

Ontdek Paphos
Paphos ligt aan de westkust van het Griekse deel van Cyprus en heeft een eigen vliegveld, vanwaar je met de huurauto snel in de stad bent. Paphos bestaat uit een lager en een hoger gedeelte. Het lagere gedeelte, ook Kato Paphos genoemd, ligt bij de haven en is nu het bruisende centrum. Het hogere gedeelte, ook Ktima genoemd, is veel ouder. De belangrijkste culturele highlights liggen in Kato Paphos. Wat Paphos zo aantrekkelijk maakt, is de romantische en gezellige sfeer die er heerst. Daardoor is het wellicht de meest populaire plaats van Cyprus. Ook is Paphos centraal gelegen voor allerlei uitstapjes. Met een huurauto van Autohuur Paphos bezoek je de belangrijkste plekken in korte tijd! Ook is er in Paphos altijd wel een parkeerplek te vinden.

Met een huurauto Paphos ontdekken
De beroemdste bezienswaardigheid van Paphos is het archeologische park bij de haven. De villa´s, die daar zijn opgegraven en gerestaureerd, hebben de beroemdste mozaïekvloeren van Europa met voorstellingen uit de Griekse mythologie. Het park heeft duidelijke wegwijzers zodat je de belangrijkste villa´s niet misloopt. Naast de ingang is een grote parkeerplaats en je staat ook meteen bij de haven. Daar is het erg gezellig met winkels, terrasjes en restaurants met uitzicht op het water. Wanneer je de eerste weg links vanaf het parkeerterrein neemt naar boven, kom je bij de een bijzondere boom, de terpentijnboom met allerlei gekleurde lappen aan te takken. Dit zijn gaven voor de heilige Solomoni, die vanwege haar geloof in de catacomben achter de boom door de Romeinen levend is begraven. Nog verder de weg omhoog vind je een ultramodern winkelcentrum met alle bekende merken. In Ktima is nog een grote overdekte markt voor degenen die liever lokale dingen willen meenemen.

Rondreis door de regio Paphos
Vanuit Paphos zijn er verschillende prachtige dagtochten te maken met een huurauto van autoverhuur Paphos.In de buurt van Paphos ligt het mooiste strand van de regio, Coral Bay met een groot zandstrand en veel faciliteiten. Op weg daarheen kan je de Koningsgraven bezoeken aan de noordwestkant van Paphos. Hier werd lang geleden de elite begraven, vandaar de naam. De grafkamers zijn als huizen ingericht omdat men toen sterk geloofde in het leven na de dood. Er zijn een aantal van te bezichtigen. Nog een stuk verder naar het noorden in de buurt van Polis zijn de Baden van Aphrodite. Zij was de godin van liefde en schoonheid en volgens de mythen is Cyprus het eiland waar ze verbleef nadat ze uit het schuim van de zee was opgerezen. Er zijn hier in de buurt mooie wandelingen te maken. De schitterende plek waar ze uit zee kwam is ten zuiden van Paphos richting de havenstad Limassol en het heet Petra tou Romiou, een fraaie rotspartij langs de kust met schuimige golven. Maak een stop in Kourion, een oude stad met een prachtig bewaard amfitheater met uitzicht op zee en een groot huis met mozaïekvloeren. Vervolgens rijd je met de huurauto het Troodosgebergte in met het beroemde Kykko-klooster en adembenemende natuur met olijfbomen en wijnranken. Hier is het wat koeler dan aan de kust en in de winter wordt er ook geskied. Lunchen doe je onderweg in een klein bergdorpje en zo beleef je weer een andere kant van Cyprus. Huur een auto via HAPPYCAR en je zal een onvergetelijke vakantie in en bij Paphos beleven.