Vind de juiste auto in Paramaribo

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Paramaribo - Goedkoopste aanbiedingen

Toyota Ist

Toyota Ist

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2016 13:09 uur.

Hyundai Accent

Hyundai Accent

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 8 okt. 2016 20:56 uur.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2016 13:09 uur.

Toyota Alphard

Toyota Alphard

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2016 13:09 uur.

Beoordeling autoverhuur in Paramaribo

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Paramaribo:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Paramaribo

Wanneer je aan Paramaribo denkt, dan denk je aan zon, relaxen, heerlijk eten, vriendelijke en gastvrije mensen en een prachtige natuur. Wat is nou een mooiere manier om zo'n prachtige stad te ontdekken, dan met een huurauto uit Paramaribo?
Wanneer je echt een goed beeld van de stad Paramaribo, en het land Suriname wilt krijgen tijdens jouw verblijf, dan kun je eigenlijk niet buiten een eigen auto.
Autohuur in Paramaribo is zeer goed geregeld, en wanneer je het meeste waar voor je geld wilt, hoef je alleen maar naar de vergelijkingssite van HAPPYCAR te gaan.
Hier worden alle grote aanbieders van huurauto's zoals Avis, Europcar en Holiday Autos met elkaar vergeleken. Doordat je precies jouw individuele wensen kunt aangeven, kies je heel gemakkelijk welke auto binnen jouw budget past. Rental Car Paramaribo biedt vliegveldservice, dus de auto van jouw keuze staat direct nadat je geland bent al voor je klaar. Zo ben jij flexibel vanaf het moment dat je aangekomen bent en jouw , en kun je je meteen onderdompelen in de bijzondere sfeer die er in deze stad hangt.

Ontdek Paramaribo
Paramaribo is een prachtige stad waarin je nog een heleboel gebouwen uit de koloniale tijd terug kunt vinden. Authentieke houten huizen en moderne villa's wisselen elkaar af. Een bezoekje aan de wereldberoemde Palmentuin mag zeker niet ontbreken wanneer je hier bent. Ga terug in de tijd met een bezoek aan Fort Zeelandia, of bezoek de grootste houten kathedraal ter wereld.
Wanneer je zin krijgt in lekker eten kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten restaurants. Doordat er zoveel mensen uit verschillende culturen naast elkaar wonen, zie je ook heel veel soorten restaurantjes.
Belangrijk om te onthouden wanneer je met je auto wegrijdt bij autoverhuur in Paramaribo, is dat er in Suriname aan de linkerkant van de weg gereden wordt. De stad Paramaribo heeft een samenwerkingsverband met de stad Antwerpen.

Met een huurauto Paramaribo en de regio Paramaribo ontdekken
Wanneer je met een huurauto op pad gaat om Paramaribo te ontdekken zul je versteld staan van de aangename sfeer die er in de hele stad hangt. Vergeet vooral niet om te stoppen bij één van de vele kraampjes die je aan de kant van weg vindt. Vanuit Paramaribo kun je prima zelf de regio gaan ontdekken, want de wegen zijn goed begaanbaar.
Zo kun je over de Surinamebrug in de richting van Nieuw Amsterdam rijden waar je een bezoekje kunt brengen aan een oude suikerrietplantage en de overblijfselen van een oude gevangenis en munitie opslagplaats. Hier heb je ook een heel bijzonder uitzicht: je kunt de lijn zien waar het zoute water van de zee en het zoete water van de Surinamerivier elkaar raken.

Een andere route die je zeker moet nemen is die naar het zuiden, in de richting van Berg en Dal. Wanneer je de kans hebt om daar een paar dagen te blijven, is dat een absolute aanrader. Er zijn daar verschillende huisjes te huur, waarvan er een paar op palen gebouwd zijn tegen de rand van het oerwoud met uitzicht op de Surinamerivier. Vanaf Berg en Dal worden verschillende tochten georganiseerd naar watervallen middenin het oerwoud. Je kunt er over de rivier varen in kajaks, naar krokodillen kijken en je kunt er zelfs overheen zweven aan kabels over een speciaal aangelegd parcours. Een andere heel bijzondere ervaring is een bezoekje per auto naar het stuwmeer. Hier vaar je met een bootje tussen de boomtoppen.

Wil je ergens met je huurauto naartoe waar je het echte Suriname kunt ontdekken, mag Colakreek niet in je lijstje ontbreken. Hier komen veel Surinamers in het weekend om te relaxen en te genieten van elkaar en lekker eten. Kom heerlijk tot rust in het bruine water. De kleur van het water komt door de bladeren die op de bodem van de kreek liggen.

Een heel leuk idee om met je huurauto te doen, is een tochtje langs allerlei plaatsen die je ook kent vanuit Nederland. Wat te denken van Groningen, Wageningen en Domburg? In deze laatste plaats is er elke week een markt waar je echt authentieke Surinaamse gerechten kunt eten zoals Surinaamse nasi, roti en petjil. Wat zeker is: heb je de sfeer van Suriname en Paramaribo eenmaal geproefd, dan kom je zeker nog eens terug!