tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Perth - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Volvo S60
Volvo S60
gevonden op 5 jul. 2016 12:46 uur
Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
TOYOTA YARIS MANUAL
TOYOTA YARIS MANUAL
gevonden op 16 aug. 2016 20:07 uur
Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen
NISSAN MICRA MANUAL
NISSAN MICRA MANUAL
gevonden op 24 aug. 2016 18:15 uur
Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen
TOYOTA CAMRY
TOYOTA CAMRY
gevonden op 24 aug. 2016 18:15 uur

Autohuur Perth

Perth is de hoofdstad van de Australische deelstaat West-Australie en heeft 1,3 miljoen inwoners. Het is de meest afgelegen grote stad ter wereld. Veel van de charme van Perth is te danken aan zijn schitterende ligging. De stad is namelijk gebouwd om de brede Swan River. Verder vindt u in Perth een aantal mooie historische gebouwen, parken en tuinen, uitstekende restaurants, moderne winkelstraten en prachtige stranden. In deze stad hoeft u zich geen seconde te vervelen en met een huurauto ontdekt u Perth op een leuke en makkelijke manier. De verhuurstations op Perth Airport bieden een uitstekende mogelijkheid aan om uw reis te beginnen. De luchthaven is de op drie na drukste luchthaven van het land.

Bezienswaardigheden Perth
Voor een fantastisch uitzicht over Perth en de Swan River beklimt u de Swan Bell Tower. Deze enorme klokkentoren van staal en groen glas ligt aan de oever van de Swan River en is een van de bekendste gebouwen van de stad. De toren is 82 meter hoog en telt een zestal verdiepingen met op de top een uitkijkdek, waar u uitkijkt over de rivier en de stad. De toren huisvest achttien beroemde klokken die afkomstig zijn uit de St. Martin in the Fields kerk in Londen. Een ander opvallend gebouw in Perth is de Town Hall. U vindt de Town Hall op het hoogste punt van de stad. Het gebouw werd omstreeks 1869 gebouwd in Victoriaanse stijl en werd ontworpen door James Manning. Aan de andere kant van de Swan River in de Supreme Court Gardens vindt u het Government House uit 1864. Dit complex werd gebouwd door gevangen en heeft een typische gotische bouwstijl. Verder mag een bezoek aan de St. George’s Terrace niet ontbreken. Hier staan verschillende historische gebouwen zoals de elegante Deanery. Hier kunt u ook genieten van een drankje op één van de vele terrassen.

In Perth vindt u ook een aantal prachtige parken. Het grootste en bekendste park is Kings Park. In dit ruim vierhonderd hectare tellende stadspark kunt u heerlijk tot rust komen. In het park vindt u een aantal uitzonderlijke planten en bloemen. U kunt verschillende wandelroutes volgen waarbij u langs monumenten, gedenktekens en kunstobjecten loopt.

Langs de Perth Sunset Coast vindt u een dertigtal witte zandstranden met allemaal een eigen karakter. In het weekend kunnen de stranden erg druk zijn, maar van maandag tot en met vrijdag heeft u grote kans dat u een strand voor uzelf heeft. Twee populaire stranden langs de Perth Sunset Coast zijn Scaraborough Beach en Cottesloe Beach. Scaraborough Beach vindt u ten noordwesten van Perth. Dit strand wordt wel eens het beste witte surfstrand van de wereld genoemd.  U kunt dit strand eenvoudig bereiken per huurauto vanuit Perth. Cottesloe Beach vindt u ten zuiden van Perth op ongeveer 15 minuten rijden. Langs het strand vindt u een lange boulevard vol kleine cafés, tea rooms en restaurants. De ideale plek om lekker bij te komen na een dagje sightseeing in Perth.

Met een huurauto in Perth
Met een huurauto in Perth rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Zo kunt u ervoor kiezen om naar the Aquarium of Western Australia (AQWA) te rijden. Dit aquarium vindt u op 20 minuten rijden van het centrum van Perth en is eenvoudig te bereiken met een huurauto. Hier kunt u bijna alle vissen en andere dieren uit de Indische Oceaan bewonderen. Er zijn vijf grote aquaria met ieder zijn eigen thema. U kunt er ook voor kiezen om één van de prachtige natuurgebieden rondom Perth te bezoeken. Een auto huren in Perth geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.

Daarnaast kunt u ook nog via een spoorlijn, de Trans-Australian Railway, naar Adelaide bezoeken. Dit is de dichtbijzijnde grote stad op ongeveer 2700 kilometer afstand. Deze stad staat vooral bekend om het Parlaiment house, het national wine centre en de 5 Haigh's Chocolate shops die Adelaide rijk is.