tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Phoenix - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen
Chevrolet Sonic 4T AUT
Chevrolet Sonic 4T AUT
gevonden op 29 aug. 2016 06:58 uur
Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen
Chevrolet Aveo 4T AUT A
Chevrolet Aveo 4T AUT A
gevonden op 29 aug. 2016 06:58 uur
Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen
Ford Mustang Cabrio AUT
Ford Mustang Cabrio AUT
gevonden op 29 aug. 2016 06:58 uur
Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen
Ford Transit 15ST Miniv
Ford Transit 15ST Miniv
gevonden op 29 aug. 2016 06:58 uur

Autohuur Phoenix

Auto huren Phoenix – ontdekt u deze stad in de woestijn op een leuke en makkelijke manier. In Amerika zegt men dat in de Woestijn dingen anders zijn. De hemel is groter, de sterren zijn helderder en de zonsondergangen zijn mooier. Het is een bepaald gevoel dat u mee gemaakt moet hebben. Phoenix is de zesde grootste stad van Amerika en is de toegangspoort tot de Grand Canyon. Verder staat de stad bekend om zijn heerlijke keuken en gaan de geruchten dat er nog steeds echte cowboys wonen. De beste manier om de stad te verkennen is met care hire Phoenix.

Auto huren Phoenix
Met een huurauto kunt u deze bijzondere stad op uw eigen tempo ontdekken. U kunt uw reis het beste beginnen met een rondrit door de stad. Rijdt u eerst langs het State Capitol, Camelback Mountain, de saloons en de winkels van de oude stad. Allemaal stuk voor stuk historische bezienswaardigheden. Met Rental Car Phoenix kunt u onderweg zo vaak stoppen als u wilt. Wanneer u hier bent uitgekeken kunt u kijkje nemen in het centrum van Phoenix waar u kunt genieten van de prachtige skyline. Hier vindt u ook een aantal gigantische shopping malls die zeker een bezoekje waard zijn. Wanneer u bent uitgewinkeld kunt u doorrijden naar Taliesin West. Dit meesterwerk werd gebouwd in 1937 door Frank Lloyd Wright en moest zijn persoonlijke winter huis, studio en architectonische campus worden. Tijdens uw bezoek aan de Talisien West kunt u Wright’s zijn briljante vermogen bewonderen om binnen- en buitenruimtes te integreren.

Wanneer u Phoenix samen met uw kinderen bezoekt, dan mag u de Phoenix Zoo niet missen. Dit park staat in de top vijf dierentuinen voor kinderen. In de Dierentuin vindt u maar liefst 125 hectare gevarieerde landschappen, waar meer dan 1300 dieren uit de hele wereld, waaronder 200 beschermde of bedreigde diersoorten, leven. Wanneer het weer wat minder is kunt u een bezoek brengen aan The Wildlife World Aquariums. Dit Aquarium bevat 75 overdekte tentoonstellingen met vissen, zoogdieren, vogels, amfibieen en reptielen.

De eerste en tweede grootste stadsparken in de wereld bevinden zich in de vallei van de zon, oftewel Phoenix: South Mountain Park en de Phoenix Mountain Park. Samen zijn deze parken ongeveer 46.000 hectare groot en in het park vindt u meer dan 200 wandel, fiets en bergpaden. Maakt u een wandeling tussen de woenstijnplanten of huur een fiets en maak een fietstocht door dit gigantische park. Wanneer u meer wilt weten over de verschillende soorten woestijnplanten dan kunt u een bezoek brengen aan de Desert Botanical Garden, waar u meer dan 20.000 woestijnplanten vindt. Al deze verschillende planten en soorten kunt u bewonderen tijdens een wandelroute die ongeveer 2 km lang is.

Car Rental Phoenix
Met car rental Phoenix kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om naar één van de hoogtepunten rondom Phoenix te rijden. Zo vindt u hoog op een klif op slechts een uurtje rijden ten noorden van Phoenix, het Montezuma’s Castle aan de Beaver Creek. Deze eeuwenoude klifwoningen zijn gebouwd door de Sinagua Indianden rond het jaar 1400. De woningen zijn gebouwd van steen en mortel en zijn onder een overhangende rotswand gebouwd dat de bewoners destijds beschermde tegen de regen. Op 18 kilometer ten noord-oosten van de klifwoningen vindt u de Montezuma Well. Deze bron is ontstaan door een kalkstenen grot die is ingestort. Al sinds de 9eeeuw wordt dit waterreservoir gebruikt voor irrigatie. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, car hire phoenix geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad San Diego te bezoeken. Los Angeles is ook niet ver weg.