Vind de juiste auto in Phuket

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Phuket - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 155 dagen

Dit aanbod is gevonden op 8 jul. 2017 07:43 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 155 dagen

Dit aanbod is gevonden op 8 jul. 2017 07:43 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 215 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2017 01:31 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jul. 2017 06:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Phuket

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Phuket:

4.6 tot 5 (80 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Phuket

Phuket is het grootste en bekendste Thaise vakantie-eiland. Het is een aantrekkelijke bestemming vanwege de talloze luxe resorts die zich op het eiland bevinden. Phuket beschikt tevens over prachtige stranden waar toeristen zich uitstekend kunnen vermaken met activiteiten als zwemmen, duiken en surfen. Maak een rondreis op dit eiland nog aantrekkelijker door met een huurauto Phuket te ontdekken. De handige prijsvergelijker Happycar.nl maakt het heel eenvoudig om gebruik te maken van deze services. Via die site kan namelijk vooraf een betaalbare en kwalitatieve auto worden uitgekozen, die volledig voldoet aan de wensen en eisen van de vakantieganger. HAPPYCAR biedt reizigers daarmee veel tijdsvoordeel bij aankomst, want ze kunnen direct gebruik maken van hun vooraf geselecteerde auto. 

Ontdek Phuket

Het eiland Phuket ligt voor de Thaise westkust. Vanwege deze ligging heeft het in het verleden een belangrijke rol gespeeld in het internationale handelsverkeer. Het eiland werd veel bezocht door zeelieden die handel dreven met China. Op weg naar China gebruikten deze handelslieden Phuket vaak als rust- en schuilplaats, ook werden er door diverse Europese landen handelsposten opgericht gedurende de zestiende en zeventiende eeuw. Rubberplantages en tin voorraden zorgen er vervolgens voor dat Phuket sterk groeide als handelspost. Vandaag de dag ziet men op het eiland nog steeds sporen van dit rijke verleden. Er bevinden zich bijvoorbeeld diverse, in Portugese koloniale stijl gebouwde, herenhuizen in het oude stedelijke gedeelte van het eiland. Phuket trok in de negentiende eeuw ook veel Chinese immigranten aan. Die kwamen om arbeid te verrichten in de op het eiland aanwezige tinmijnen. Nu is Phuket vooral een belangrijke toeristische locatie. Veel vakantiegangers verkennen tegenwoordig met behulp van een huurauto de stad en de natuurrijke omgeving.

 

Met een huurauto Phuket ontdekken

De meeste delen van het eiland kunnen prima worden bezichtigd met een huurauto. De natuur in Phuket is erg mooi en de moeite van het bezichtigen zeker waard. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de in het oosten gelegen watervallen Ton Sai en Bang Pae (Phuket's grootste waterval). Deze twee watervallen bevinden zich in Khao Phra Thaeo National Park. Uiteraard word ook een bezoek aan een van de vele idyllische stranden zeer aangeraden. Patong Beach staat bekend als het populairste strand van het eiland. Het iets rustigere Karon Beach is eveneens een aantrekkelijk locatie. Kata Beach is daarentegen weer een aantrekkelijk strand voor families en surfers. Ook cultuurliefhebbers hoeven zich zeker niet te vervelen op Phuket. Het eiland beschikt namelijk over diverse indrukwekkende tempels. Wat Put Yaw is bijvoorbeeld een heel bijzonder exemplaar. Deze met mozaïeken versierde tempel is 200 jaar oud en bevindt zich op Ranong Road. Wat Chalong wordt vanwege zijn uiterlijk en afmetingen beschouwd als de belangrijkste tempel op het eiland. Deze tempel ligt op korte afstand (ongeveer acht kilometer) van Phuket stad.

 

Rondreis door de regio Phuket

Kies er tijdens een verblijf op dit Thaise eiland voor om met een huurauto Phuket en de omliggende regio te bekijken. Het station op de luchthaven van Phuket biedt  een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto. Het hebben van eigen vervoer geeft namelijk veel flexibiliteit voor het maken van uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld de Big Buddha. Dit imposante met marmer belegde beeld is 45 meter hoog en staat op de top van een berg (350 meter hoog) in het Nakkerd Hills gebied, op ongeveer negen kilometer van het centrum. Bezoek deze locatie ook vanwege het mooie, panoramische uitzicht over het eiland en de omliggende zee. Met een huurauto kunt u daarnaast ook naar het Thalang National Museum gaan. In dit museum is een permanente collectie te zien. Deze collectie bestaat uit diverse historische artefacten, en voorwerpen die zijn gevonden op het strand. Ook kan men er gebruikte voorwerpen uit de oorlog met Birma bekijken. Er wordt daarnaast ook een beeld geschetst van diverse bevolkingsgroepen uit de regio. Al met all krijgt men in dit museum een goed beeld van het vroegere leven op het eiland. Phuket heeft behalve deze twee bezienswaardigheden uiteraard nog veel meer te bieden qua toeristische attracties. En nu u toch in deze regio bent, kunt u van deze kans gebruiken om rond te reizen en bijvoorbeeld steden te bezoeken als Bangkok of Kuala Lumpur. Maak dus zeker gebruik van HAPPYCAR om straks door middel van een huurauto Phuket te bezichtigen tijdens een comfortabele vakantie.