Vind de juiste auto in Phuket

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 25 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Phuket - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 25 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 nov. 2017 08:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 nov. 2017 08:29 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2017 10:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2017 10:08 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2017 01:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2017 01:49 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2017 10:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2017 10:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Phuket

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Phuket:

4.7 tot 5 (360 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Prijs
Huurauto beoordeling van naphtoli w.- 21 nov. 2017 19:20
(5 tot 5 )
Goede prijs, zeer goede voorwaarden, makkelijk te regelen via overzichtelijke website. En zeer goede afhandeling bij de verhuurder AVIS Rotterdam. Kortom geen enkel minpuntje.
Huurauto beoordeling van Carla D.- 20 nov. 2017 20:33
(4.5 tot 5 )
KLOPTE ALLEMAAL ALLEEN BEETJE LANGDURIG IN UIT CHECKEN
Huurauto beoordeling van jacobus K.- 20 nov. 2017 20:11

Autohuur Phuket

Phuket is het grootste en bekendste Thaise vakantie-eiland. Het is een aantrekkelijke bestemming vanwege de talloze luxe resorts die zich op het eiland bevinden. Phuket beschikt tevens over prachtige stranden waar toeristen zich uitstekend kunnen vermaken met activiteiten als zwemmen, duiken en surfen. Maak een rondreis op dit eiland nog aantrekkelijker door met een huurauto Phuket te ontdekken. De handige prijsvergelijker Happycar.nl maakt het heel eenvoudig om gebruik te maken van deze services. Via die site kan namelijk vooraf een betaalbare en kwalitatieve auto worden uitgekozen, die volledig voldoet aan de wensen en eisen van de vakantieganger. HAPPYCAR biedt reizigers daarmee veel tijdsvoordeel bij aankomst, want ze kunnen direct gebruik maken van hun vooraf geselecteerde auto. 

Ontdek Phuket

Het eiland Phuket ligt voor de Thaise westkust. Vanwege deze ligging heeft het in het verleden een belangrijke rol gespeeld in het internationale handelsverkeer. Het eiland werd veel bezocht door zeelieden die handel dreven met China. Op weg naar China gebruikten deze handelslieden Phuket vaak als rust- en schuilplaats, ook werden er door diverse Europese landen handelsposten opgericht gedurende de zestiende en zeventiende eeuw. Rubberplantages en tin voorraden zorgen er vervolgens voor dat Phuket sterk groeide als handelspost. Vandaag de dag ziet men op het eiland nog steeds sporen van dit rijke verleden. Er bevinden zich bijvoorbeeld diverse, in Portugese koloniale stijl gebouwde, herenhuizen in het oude stedelijke gedeelte van het eiland. Phuket trok in de negentiende eeuw ook veel Chinese immigranten aan. Die kwamen om arbeid te verrichten in de op het eiland aanwezige tinmijnen. Nu is Phuket vooral een belangrijke toeristische locatie. Veel vakantiegangers verkennen tegenwoordig met behulp van een huurauto de stad en de natuurrijke omgeving.

 

Met een huurauto Phuket ontdekken

De meeste delen van het eiland kunnen prima worden bezichtigd met een huurauto. De natuur in Phuket is erg mooi en de moeite van het bezichtigen zeker waard. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de in het oosten gelegen watervallen Ton Sai en Bang Pae (Phuket's grootste waterval). Deze twee watervallen bevinden zich in Khao Phra Thaeo National Park. Uiteraard word ook een bezoek aan een van de vele idyllische stranden zeer aangeraden. Patong Beach staat bekend als het populairste strand van het eiland. Het iets rustigere Karon Beach is eveneens een aantrekkelijk locatie. Kata Beach is daarentegen weer een aantrekkelijk strand voor families en surfers. Ook cultuurliefhebbers hoeven zich zeker niet te vervelen op Phuket. Het eiland beschikt namelijk over diverse indrukwekkende tempels. Wat Put Yaw is bijvoorbeeld een heel bijzonder exemplaar. Deze met mozaïeken versierde tempel is 200 jaar oud en bevindt zich op Ranong Road. Wat Chalong wordt vanwege zijn uiterlijk en afmetingen beschouwd als de belangrijkste tempel op het eiland. Deze tempel ligt op korte afstand (ongeveer acht kilometer) van Phuket stad.

 

Rondreis door de regio Phuket

Kies er tijdens een verblijf op dit Thaise eiland voor om met een huurauto Phuket en de omliggende regio te bekijken. Het station op de luchthaven van Phuket biedt een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto. Het hebben van eigen vervoer geeft namelijk veel flexibiliteit voor het maken van uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld de Big Buddha. Dit imposante met marmer belegde beeld is 45 meter hoog en staat op de top van een berg (350 meter hoog) in het Nakkerd Hills gebied, op ongeveer negen kilometer van het centrum. Bezoek deze locatie ook vanwege het mooie, panoramische uitzicht over het eiland en de omliggende zee. Met een huurauto kunt u daarnaast ook naar het Thalang National Museum gaan. In dit museum is een permanente collectie te zien. Deze collectie bestaat uit diverse historische artefacten, en voorwerpen die zijn gevonden op het strand. Ook kan men er gebruikte voorwerpen uit de oorlog met Birma bekijken. Er wordt daarnaast ook een beeld geschetst van diverse bevolkingsgroepen uit de regio. Al met all krijgt men in dit museum een goed beeld van het vroegere leven op het eiland. Phuket heeft behalve deze twee bezienswaardigheden uiteraard nog veel meer te bieden qua toeristische attracties. En nu u toch in deze regio bent, kunt u van deze kans gebruiken om rond te reizen en bijvoorbeeld steden te bezoeken als Bangkok of Kuala Lumpur. Maak dus zeker gebruik van HAPPYCAR om straks door middel van een huurauto Phuket te bezichtigen tijdens een comfortabele vakantie.