Vind de juiste auto in Pisa

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Pisa - Goedkoopste aanbiedingen

Fiat 500L

Fiat 500L

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 okt. 2016 20:10 uur.

Peugeot 308 STW

Peugeot 308 STW

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 1 okt. 2016 16:11 uur.

Opel Insignia Kombi AUT

Opel Insignia Kombi AUT

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 14:20 uur.

Beoordeling autoverhuur in Pisa

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Pisa:

4.7 tot 5 (13749 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56
(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37

Autohuur Pisa

Een huurauto in Pisa – zo ontdekt u deze stad met zijn prachtige scheve klokkentoren op een leuke en makkelijke manier. Naast deze indrukwekkende toren vindt u nog tal van andere monumenten in deze charmante stad. Zo kunt u een bezoek brengen aan de kathedraal, de doopkapel en het kerkhof of een ander religieus monument in de stad. Verder kunt u een prachtige wandeling maken langs de rivier de Arno en heerlijk bijkomen op één van de vele terrasjes. U kunt Pisa eenvoudig met het vliegtuit bereiken: in Pisa ligt namelijk het vliegveld Galileo Galilei. Hier zitten veel autoverhuurders. Door uw huurauto vooraf te boeken, geeft u uzelf het comfort van snel ophalen en heeft u meer tijd om deze stad op een eenvoudige manier te verkennen.

Bezienswaardigheden in Pisa
Met uw huurauto kunt u eerst naar de scheve toren van Pisa rijden. De toren van Pisa is de companile, of vrijstaande klokkentoren van de kathedraal van de Italiaanse stad Pisa, wereldwijd bekend om haar onbedoelde kantelen aan één kant. Het is gesitueerd achter de Kathedraal en is het derde oudste gebouw aan het Piazza del Duoma, na de Kathedraal en de doopkapel. Het kantelen van de toren begon tijdens de bouw, veroorzaakt door een gebrekkige fundering op een te zachte grond. De toren is circa 56 meter hoog en werd gebouwd tussen de 7e en de 8e eeuw na Christus. Het is niet precies bekend wie de toren heeft ontworpen, maar grote kans dat dit is gebeurd door de architect Diotisalvi, die in die periode werkte bij de doopkapel. Het is ook mogelijk om de toren te beklimmen, maar u moet in het hoogseizoen wel rekening houden met lange wachtrijen. De toren van Pisa ligt aan een plein dat de Piazza del Duomo wordt genoemd. Dit is een groot ommuurd gebied ten noorden van het Centrum van Pisa en is erkend als één van de belangrijkste centra van middeleeuwse kunst in de wereld. Het plein wordt gedomineerd door vier religieuze gebouwen: de Duemo (kathedraal), de toren van Pisa, de doopkapel en de Camposanto. De Duomo, de middeleeuwse kathedraal van het aartsbisdom van Pisa, wordt gezien als het hart van de Piazza del Duomo. De bouw van dit indrukwekkende kathedraal begon in 1064 door de architect Buscheto.
Een ander gebouw aan de Piazza del Duomo is de doopkapel, gewijd aan St. Johannes de Doper. Het ronde romaanse gebouw werd gebouwd in de 12e eeuw na christus en is de grootste doopkapel van Italië. Het laatste gebouw aan het plein, maar zeker niet de minste is de Campo Santo, ook wel bekend als de monumentale begraafplaats. Campo Santo kan letterlijk worden vertaald als ‘heilig veld’, omdat de Campo Santo gebouwd is op heilige grond, bovenop de ruïnes van de oude doopkapel van de kerk van Santa Reparata.

Nadat u op het Piazza del Duomo alle bijzondere bezienswaardigheden hebt gehad kunt u met uw huurauto naar de botanische tuin. De tuin ligt in de buurt van de universiteit van Pisa en werd ontworpen door de botanicus Luca Ghini. In de tuin kunt u even lekker tot rust komen en genieten van de prachtige natuur. Verder kunt u hier nog een bezoek brengen aan een museum of een kijkje nemen in de bibliotheek.

Huurauto Pisa
Met uw huurauto in Pisa kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. Verder geeft auto huren Pisa u nog veel meer mogelijkheden. Zo vindt u op een uur rijden van Pisa de stad Florence. In deze oude en historische stad vindt u tal van bijzondere bezienswaardigheden als het Palazzo Pitti, de Dom van Florence en Michelangelo’s David. Wanneer u nog iets meer van Italië wilt zien, kunt u naar Bologna rijden. Deze culturele stad staat bol van de prachtige kathedralen en musea. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, met een huurauto van HAPPYCAR geeft u uzelf de mogelijkheid om te gaan en staan waar u dat wilt.