tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Pisa-Galileo Galilei Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
VW Up
VW Up
gevonden op 3 okt. 2016 17:20 uur
Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen
Seat Leon STW
Seat Leon STW
gevonden op 6 okt. 2016 11:25 uur
Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Mercedes B
Mercedes B
gevonden op 21 okt. 2016 11:18 uur
Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen
Volkswagen Caravelle
Volkswagen Caravelle
gevonden op 4 sep. 2016 22:20 uur

Autohuur Pisa-Galileo Galilei Luchthaven

Pisa International Airport, voorheen Galileo Galilei Airport is het belangrijkste vliegveld in Toscana. Het is vernoemd naar Galileo Galilei, de beroemde wetenschapper en inwoner van Pisa. De luchthaven werd in eerste instantie ontwikkeld voor het leger in de jaren 1930 en 1940, maar tegenwoordig is het de drukste luchthaven in de regio. Per jaar passeren meer dan 4,5 miljoen passagiers de luchthaven van Pisa. De luchthaven van Pisa heeft een eigen treinstation waarmee u het centraal station van Pisa eenvoudig kunt bereiken. U kunt er ook voor kiezen om een auto huren Pisa Airport.

Auto Huren Pisa Airport
Wanneer u besluit om een auto huren Pisa Airport dan kunt u dit het beste vooraf online regelen. Zo bent u er zeker van dat er altijd een auto voor u beschikbaar is en kunt u uw weg snel vervolgen. Vanaf Pisa Airport is het ongeveer 10 minuten rijden naar het centrum van de stad. In Pisa kunt u uw het best beginnen met een bezoek aan het Piazza del Duoma. Dit plein is ommuurd en bevindt zich ten noorden van het centrum van de stad. Aan dit plein vindt u vier religieuze bezienswaardigheden, namelijk de doopkapel, de toren van Pisa, de kathedraal (Duemo) en de Camposanto. De toren van Pisa is het bekendste van de vier en tevens het symbool van de stad. Deze vrijstaande klokkentoren is wereldwijd bekend omdat hij scheef staat. Door de gebrekkige fundering is de toren al tijdens de bouw verzakt. Vergeet u niet om de toren te beklimmen vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de stad zelf. Na de toren kunt u nog een bezoek brengen aan de andere drie imposante bezienswaardigheden. Met autohuur Pisa Airport kunt u er ook voor kiezen om de stad Florence te bezoeken. Met een huurauto Pisa Airport rijdt u in iets meer dan een uur naar deze prachtige plek toe. Brengt u in deze historische stad een bezoek aan de dom van Florence of het Palazzo Pitti, twee uitzonderlijke bezienswaardigheden.

Huurauto Pisa Airport
Met huurauto Pisa Airport kunt u de hierboven genoemde steden en bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. Naast dat Florence en Pisa twee interessante steden zijn liggen ze ook nog in de mooiste regio van Italië, Toscane. Autohuur Pisa Airport geeft u de mogelijkheid om dit prachtige gebied te ontdekken.