tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Playa del Carmen - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Chevrolet Aveo
Chevrolet Aveo
gevonden op 25 mrt. 2016 14:58 uur
Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Dodge Attitude
Dodge Attitude
gevonden op 25 mrt. 2016 14:58 uur
Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Chevrolet Optra
Chevrolet Optra
gevonden op 25 mrt. 2016 14:58 uur
Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Chevrolet Camaro Convertible
Chevrolet Camaro Convertible
gevonden op 8 okt. 2016 13:00 uur

Autohuur Playa del Carmen

Playa Del Carmen is een van de populairste badplaatsen in de provincie Quintana Roo. De witte stranden, het fijne klimaat en die echte Mexicaanse sfeer maken van Playa Del Carmen een heerlijke vakantiebestemming. Wie even genoeg heeft van de zee en het strand, kan dankzij de autoverhuur in Playa Del Carmen in alle rust de omgeving verkennen. U stapt namelijk zo in de auto richting de oude Mayaruïnes van Tulum of de gezellige stad Cancún. Maar de kosten van een rental car in Playa Del Carmen kunnen behoorlijk oplopen. Daarom is het verstandig om van tevoren wat research te doen. En dat hoeft u niet alleen te doen, want HAPPYCAR helpt u hier graag bij. Op onze vergelijkingssite ziet u namelijk meteen hoeveel u betaalt voor een huurauto bij AutoEscape, CarDelMar en bij RentalCars. Zo sluit u altijd de beste deal!

Ontdek Playa Del Carmen
De kustplaats Playa Del Carmen ligt op het schiereiland Yucatán, in het oosten van Mexico. Yucatán is vooral bekend vanwege de oude Mayacultuur. Dankzij de autohuur in Playa Del Carmen heeft u alle kans om de locaties te bezoeken die zo bijzonder waren voor de oude Maya's. Playa Del Carmen had bij de Maya's ook een belangrijke functie. Al noemden zij de stad nog geen Playa Del Carmen, maar Xaman-Ha. In de tijd van de Maya's was Xaman-Ha hét vertrekpunt voor boten naar het heilige eiland Cozumel. Na het verdwijnen van de oude Mayacultuur veranderde Playa Del Carmen langzaamaan in een rustig vissersdorp. Zo'n 20 jaar geleden waren de zandstranden en de zee zelfs nog het domein van lokale vissers, die met de traditionele visvangst probeerden om hun gezin te onderhouden. Inmiddels is de badplaats dus ook ontdekt door de toeristenindustrie. Playa Del Carmen wordt zelfs gezien als het kleinere broertje van de stad Cancún, dat ongeveer 60 kilometer noordoostelijker ligt. Maar toch is het er nog een stuk gemoedelijker. En misschien is dat wel de grootste charme van Playa Del Carmen.

Met een huurauto Playa Del Carmen ontdekken

In Playa Del Carmen valt er genoeg te ontdekken. Maar veel bezienswaardigheden liggen net buiten de stad, dus een rental car in Playa Del Carmen is zeker aan te raden. Het bruisende middelpunt van de stad is 5th Avenue. In deze gezellige voetgangerszone vindt u tal van kleine boetiekjes, restaurants en sfeervolle bars. In de restaurants serveren ze typisch Mexicaanse lekkernijen als tortilla's, taco's en natuurlijk echte piña colada. Dankzij de autohuur in Playa Del Carmen rijdt u ook zo naar het ecologische vogelpark Xaman-Ha. Dit park is gelegen in een drukke hotelwijk, maar toch vindt u hier een oase van rust. In het park leven onder andere flamingo's, toekans, ara's en pelikanen. Zelfs de leguanen lopen hier vrij rond. Toch is een vakantie in Playa Del Carmen natuurlijk niet compleet zonder een dag aan het strand. Laat uw ogen eens rustig over het water dwalen. Dan ontdekt u dat de Caribische Zee bestaat uit een bijzondere variatie aan azuurblauwe en turkooizen tinten. En met een gemiddelde watertemperatuur tussen de 26 en 29 graden is de Caribische Zee heerlijk om in te zwemmen. Ook duik- en snorkelliefhebbers komen hier aan hun trekken. Voor de kust van Playa Del Carmen ligt namelijk het Great Maya Reef, dat één van de grootste koraalriffen ter wereld is. Heeft u nog nooit gedoken? Geen probleem. In Playa Del Carmen is het namelijk mogelijk om uw duikbrevet halen zodat u zelf de kleurrijke onderwaterwereld kunt ontdekken.

Rondreis door de regio Playa Del Carmen
De autoverhuur in Playa Del Carmen geeft u alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Als u meer wilt weten over de oude Mayacultuur rijdt dan bijvoorbeeld eens naar Tulum of Chichén Itzá. De Mayastad Chichén Itzá wordt zelfs beschouwd als een van de zeven wereldwonderen. U kunt er een kijkje nemen bij de beroemde piramide van Kukulcán. Deze Maya-tempel is nog in verrassend goede staat. Ook de schedelmuur is een bijzondere trekpleister. Deze lugubere naam is te danken aan de hoofden van verslagen vijanden die op deze muur werden gezet. Met een huurauto uit Playa Del Carmen bent u al binnen 2 uur op deze bijzondere plek.