Vind de juiste auto in Podgorica

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Podgorica - Goedkoopste aanbiedingen

Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 8 okt. 2016 18:38 uur.

Ford Focus Diesel

Ford Focus Diesel

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 8 okt. 2016 18:38 uur.

Renault Trafic

Renault Trafic

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 8 okt. 2016 18:38 uur.

Beoordeling autoverhuur in Podgorica

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Podgorica:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Podgorica

Podgorica ligt in het zuidoosten van Montenegro en is tevens de hoofdstad van het land. De stad is pas sinds 1946 hoofdstad van Montenegro en heette tot 1992 Titograd, vernoemd naar de Joegoslavische president Tito. De stad fungeert als het culturele en commerciële centrum van Montenegro en wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Podgorica is een moderne stad en laat zich dan ook prima verkennen met een huurauto. HAPPYCAR biedt voor iedereen de perfecte huurauto voor de voordeligste prijs zodat u zorgeloos kunt instappen.

Ontdek Podgorica
Podgorica ligt in het zuidoostelijke deel van het land en er heerst een mediterraan klimaat. Zomers kunnen de temperaturen behoorlijk hoog oplopen en ook in de wintermaanden is het aangenaam vertoeven. Podgorica heeft een rijke geschiedenis als een van de oudste nederzettingen in de Balkan. In de tijd van de Romeinen was er al een klein plaatsje op de plek van de huidige hoofdstad. Naast de Romeinen hebben ook de Illyriers een tijd over de stad geheerst. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is bijna de gehele stad met de grond gelijk gemaakt. Het prachtige historische erfgoed wat de stad verrijkte is hiermee verloren gegaan. Na de oorlog hebben de bewoners hun best gedaan om de stad weer te herstellen. Podgorica bestaat nu uit grandioze pleinen, brede boulevards en mooie stadsparken. Verder herbergt de stad diverse kloosters, orthodoxe kerken en meertjes. Het centrum doet denken aan West-Europese steden zoals Parijs en Londen terwijl de rest van de stad een volledig eigen karakter heeft.

Met een huurauto Podgorica ontdekken
De enige wijk die nog wel overeind is blijven staan is Stara Varos. De historische wijk heeft een Turks karakter en er zijn nog huizen uit de Ottomaanse tijd te vinden. Stara Varos heeft een typisch oriëntaalse sfeer. De straatjes zijn er klein en nauw en in de wijk staat nog een oude Turkse moskee. De meeste huizen zijn historisch en een Ottomaanse klokkentoren uit de dertiende eeuw maakt het gehele beeld af. Er zijn nog enkele andere historische bouwwerken die de oorlog hebben overleefd. Een hiervan is de Georgskerk. Dit is een oude orthodoxe kerk uit de tiende eeuw en deze mag bij een bezoek aan Podgorica absoluut niet worden overgeslagen. Ook de citadel en de oude brug uit de tijd van de Ottomanen zijn nog bewaard gebleven. Autohuur in Podgorica is de perfecte manier om de stad te verkennen. Met aanbod van vele aanbieders zoals Hertz, AutoEurope en Avis. Op deze manier haalt u het uiterste uit uw reis en hoeft u niets te missen. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Podgorica Airport.

Rondreis door de regio van Podgorica
Met autoverhuur is Podgorica en de omgeving goed te bezichtigen. Buiten de stad zijn veel interessante steden en plekken om te bezoeken. Een paar kilometer buiten de stad liggen de ruïnes van het Romeinse Doclea. In de Romeinse tijd was dit een grote stad met wegen, riolering en een lopend watersysteem. Door een aardbeving in de zevende eeuw is een gedeelte van de stad verwoest geraakt maar u kunt nog steeds genieten van de resten van Doclea. Een andere plaats waar nog resten uit onder andere de Romeinse tijd te vinden zijn is Medun. Een plaats als Bar is ook zeker de moeite waard. Daar staat het oude wonder Stati Bar. In de tijd van het Byzantijnse rijk werden hier gebouwen neergezet. Deze gebouwen uit de zesde eeuw zijn tijdens de Ottomaanse gevechten in verval geraakt maar nog wel te bezichtigen. Na alle historische hoogtepunten is het ook fijn om even bij te komen. Dit kan bijvoorbeeld in het kustresort Budva of op het strand van Mogren. De echte actievelingen kunnen het hart ophalen bij het watercentrum aan het strand Slovenska Plaza. Waterskiën en parasailing behoren daar tot de mogelijkheden. Ook erg leuk is water-zorbing, in een grote strandbal over het water glijden. In elk geval is er voor ieders interesse een breed aanbod in Podgorica en omgeving! HAPPYCAR helpt u de juiste keuze voor Rental Car in Podgorica te maken zodat u zich op uw reis kunt concentreren.