tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Oporto - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen
VW Up
VW Up
gevonden op 9 okt. 2016 20:12 uur
Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen
VW Golf STW
VW Golf STW
gevonden op 9 okt. 2016 20:12 uur
Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen
BMW 4er Cabrio
BMW 4er Cabrio
gevonden op 9 okt. 2016 20:12 uur
Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen
Ford Galaxy Minivan
Ford Galaxy Minivan
gevonden op 9 okt. 2016 20:12 uur

Autohuur Oporto

Misschien gaat u erheen voor zaken, misschien voor een stedentrip of als onderdeel van een langere vakantie. Porto, de tweede stad van Portugal, is zeker een interessante bestemming. Een stad met een rijke historie, een bruisende stad, een stad om veel te ontdekken.

Wat gaat u daar doen en hoe gaat u zich voortbewegen? U heeft wellicht een huurauto in Porto overwogen, maar bent u op de hoogte van het plaatselijke aanbod en eventuele acties van aanbieders als Avis, Hertz, Europcar of de plaatselijke aanbieder A.A. Castanheira? HAPPYCAR is een onafhankelijke vergelijkingssite, gericht op autoverhuur. Zij kunnen u helpen om de voor u en uw wensen beste aanbieding te vinden. Dit kunt u vanuit huis doen, achter uw laptop, nog voordat u op reis gaat. Als u aankomt kunt u erop vertrouwen dat u gekozen heeft voor de best passende Rental Car in Porto.

Ontdek Porto
Porto is een mooie havenstad aan de Atlantische kust en aan de oevers van de rivier Douro. De naam Porto is onlosmakelijk verbonden met de speciale wijn port; de beroemde porthuizen zijn te vinden aan de overkant van de Douro, in de stad Vila Nova de Gaia. Als u in uw huurauto uit Porto over de beroemde Dom Luis-I-brug rijdt, ziet u de portschepen over de Douro varen. Porto heeft een aantal kerken en een kathedraal die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Een must is ook het oude centrum Ribeira, de musea en het concertgebouw Casa de Musica, ontworpen door de Rotterdamse architect Rem Koolhaas. Als u richting Vila Nova de Gaia rijdt in uw wagen van autohuur Porto, bezoekt u dan zeker een van de grote porthuizen als Graham, Kopke of Ferreira. Porto is een mooie en bruisende stad en de bevolking is vriendelijk en gastvrij. En hoewel u zelf in een nieuw model auto van Rental Car Porto rijdt, zult u verbaasd zijn over de grote aantallen auto's van meer dan twintig jaar oud die hier nog overal rondrijden.

Met een huurauto Porto ontdekken
Als u geïnteresseerd bent in kerken, hun interieur en hun bouwstijlen, dan zou u echt de kathedraal van Porto, de Igreja de Sé, moeten bezoeken. Vergeet u dan ook niet om de Igreja de São Fransisco te bezichtigen, die beroemd is om zijn interieur met schitterend houtsnijwerk en misschien wel 200 kilogram bladgoud dat er verwerkt is. Bijna overal in de stad kunt u de Torre dos Clérigos zien, de hoogste toren van Porto, die 76 meter hoog is en u een magnifiek uitzicht geeft over de stad. Aan de oever van de Douro vindt u het oude en historische stadscentrum van Porto, de Ribeira, waar u uw Rental Car uit Porto beter even kunt parkeren, om dan zelf uren te kunnen dwalen door de pittoreske steegjes vol winkeltjes, porthuizen, café's en restaurants. Wilt u van de lokale keuken genieten, dan neemt u uiteraard port of de jonge witte wijn van Noord-Portugal, vinho verde. Een bekend lokaal gerecht is cabrito, een stoofpot van jonge geit.

Rondreis door de regio Porto
Het noorden van Portugal, waar Porto deel van uitmaakt, is groener dan het zuiden en kent een mooi heuvel- en berglandschap. De prachtige universiteitsstad Braga is echt een bezoek waard. Als het mooi weer is en u wilt een badplaats bezoeken waar met name de Portugese bevolking graag heen gaat, kunnen wij u Viana do Castelo van harte aanraden. Slaat u vooral Guimarães, Portugal's eerste hoofdstad met zijn mooie middeleeuwse centrum niet over. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in archeologie zijn de openluchttekeningen uit het Stenen Tijdperk in Vale do Côa, of de Keltische overblijfselen in Citânia de Briteiros uiteraard een must. Of zoekt u natuurschoon en schilderachtige kleine dorpjes? Ga dan met uw wagen van Autoverhuur in Porto naar het uitgestrekte Parque Nacional da Peneda-Gerês. Zeer geschikt voor een flinke wandeltocht door woeste natuur is het Parque Natural do Douro Internacional. Wilt u een echt authentiek bewaard middeleeuws stadje bezoeken, gaat u dan vooral naar Bragança, waar de stadsmuren nog zo goed als nieuw lijken.
Heeft u genoeg ideeën voor uw reis naar Porto? Waarschijnlijk bent u het wel met ons eens dat het huren van een auto u daar de meeste comfort en de grootste vrijheid biedt.