Vind de juiste auto in Pula (HR)

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Pula (HR) - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jul. 2017 07:50 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 08:27 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 jul. 2017 09:28 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 jul. 2017 09:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Pula (HR)

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Pula (HR):

4.6 tot 5 (79 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Pula (HR)

Pula is de grootste stad in Istrië, Kroatië, en is gelegen in het meest zuidelijke punt van Istrië. Pula is een zeer oude stad en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een stad met zo’n 62.000 inwoners. Net als de rest van de regio is Pula bekend om haar milde klimaat, rustige zee en ongerepte natuur. De stad heeft een lange traditie in de wijn, visserij, scheepsbouw en toerisme. Pula is sinds de Romeinse tijd ook het administratieve centrum van Istrië. Pula heeft een zeer lange geschiedenis dat terug dateert naar het jaar 6000 v.Chr. In de stad zijn nog vele historische bezienswaardigheden te zien die u een indruk geven van deze prachtige oude stad. Met een huurauto is deze stad en het gebied hier omheen gemakkelijk te ontdekken. Bijzonder handig is dat Pula een eigen luchthaven heeft, waar u uw huurauto dan ook snel en efficiënt kunt ophalen.

Bezienswaardigheden in Pula
Pula is een prachtige stad, die met een huurauto uitstekend te bezichtigen is. Geniet u in deze stad van de diversiteit van historische monumenten en wanneer u wilt uitrusten kunt u naar één van de vele stranden in Pula of haar omgeving. Gaat u in Pula als eerst naar het amfitheater. Dit prachtige amfitheater is het enige overgebleven Romeinse amfitheater met torens aan alle vier de zijden en waar alle drie de Romeinse architectonische opdrachten volledig zijn behouden. De bouw van het amfitheater werd in 27 v.Chr. begonnen en afgerond in 68 n.Chr. Het amfitheater is één van de zes grootste overgebleven Romeinse arena’s ter wereld. Twee andere opmerkelijke en goed bewaarde oude Romeinse bouwwerken zijn de Boog van de Sergii, een triomfboog uit de 1e eeuw n.Chr. en de Augustov hram, een Romeinse tempel toegewijd aan de eerste Romeinse keizer, Augustus. Met uw huurauto bent u snel bij de Kathedraal van Pula. Samen met de Euphrasiusbasiliek is de kathedraal een van de twee officiële zetels van de rooms-katholieke bisdom van Poreč en Pula. De kerk is gelegen aan de zuidkant van de baai aan de voet van de heuvel met het 17e-eeuwse Venetiaanse fort. Gaat u na deze bezienswaardigheden naar Brioni, een groep van veertien kleine eilanden in de Adriatische Zee. Laat u uw huurauto even staan en ga mee met een veerboot die u naar een van de verschillende eilanden brengt. Het grootste eiland is Veli Brioni en is net zoals de andere eilanden een beschermd nationaal park. Geniet u op deze eilanden van de prachtige natuur en kom hier tot rust na alle drukte van de stad. Wanneer u op de eilanden bent uitgekeken, kunt u met de veerboot terug naar het vaste land en uw reis voortzetten. Gaat u in Pula nog even naar het strand waar u kunt genieten van de Kroatische zon vergezeld met een heerlijke cocktail. Wanneer u op een van de terrasjes aan het strand zit vergeet dan niet om te genieten van de ondergaande zon met een heerlijk Kroatisch gerecht.

Auto huren in Pula
Naast Pula zijn er nog veel meer prachtige steden en dorpen in de omgeving te bezichtigen. Gaat u met autohuur naar Rovinj of Poreč, een 2000 jaar oude stad dat om de haven heen is gebouwd. In Poreč kunt u bijvoorbeeld naar de grot van Baredine, het enige open geologisch monument in Istrië. De grot staat bekend om haar vele stalagmieten en is 12 km lang. Ook kunt u met auto huren Pula naar de stad Rijeka, een van de grootste steden van Kroatië. Neemt u hier een kijkje bij de verschillende musea en oude Romeinse bezienswaardigheden. Ook kunt u de hoofdstad van Kroatië, Zagreb, bezoeken. Deze stad ligt op nog geen 300 kilometer rijden van Pula. Door een auto te huren in Kroatië kunt u het hele land op uw eigen tempo verkennen. Stopt u op de mooiste plekjes van het land en geniet van uw reis door dit wonderschone land.