Vind de juiste auto in Punta Cana / Bavaro Higuey

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Punta Cana / Bavaro Higuey

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Punta Cana / Bavaro Higuey:

4.8 tot 5 (13847 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
gebruikersvriendelijk en snel en overzichtelijk
Huurauto beoordeling van Robert v. - 27 jun. 2017 19:58
(4.5 tot 5 )
gebruikersvriendelijk en snel en overzichtelijk
Huurauto beoordeling van Robert v. - 27 jun. 2017 19:58
(4.5 tot 5 )
Alles ok en gode auto
Huurauto beoordeling van Baruch B. - 27 jun. 2017 14:15

Autohuur Punta Cana / Bavaro Higuey

De Dominicaans Republiek is één van de eilanden dichtbij Cuba. In het Zuid-Oosten van de Dominicaanse Republiek ligt het prachtige tropische oord Punta Cana. Het prachtige weer en de schitterende omgeving zorgen ervoor dat deze plaats uitstekend is voor vakanties. Het is echter niet mogelijk om Punta Cana goed te zien zonder een auto. Daarom is het aan te raden om met een rental car Punta Cana te verkennen. Dit kan met gebruik van HAPPYCAR (www.happycar.nl). HAPPYCAR biedt de beste en betrouwbaarste autoverhuurders aan en vergelijkt deze voor u. Hierdoor is de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed en is het gemakkelijk om met de autohuur Punta Cana te ontdekken. Bij HAPPYCAR krijgt de klant dus echt waar voor zijn geld. De site vergelijkt de prijzen van betrouwbare autoverhuurders als AutoEurope, AutoEscape, Argus Car Hire, Holiday Autos en RentalCars. Hierdoor weet de klant zeker dat HAPPYCAR een betrouwbare service levert en kan hij met een goed gevoel met een rental car Punta Cana ontdekken. Hierdoor maakt HAPPYCAR de reis naar Punta Cana perfect.

Ontdek Punta Cana

De naam Punta Cana is ontstaan door de bijzondere ligging van de plek. Het eiland ligt namelijk tussen Amerika en De punt van het eiland waar Punta Cana ligt, is rijk aan suikerriet en wordt ook wel ‘Cana’ genoemd. Zo ontstond de naam van de stad. In Punta Cana wonen ongeveer 25 duizend mensen. Verder is het een benoemenswaardig feit dat Punta Cana de eerste stad was op het gehele eiland waar de inwoners gedurende het hele jaar gebruik konden maken van elektriciteit. De regio haalt zijn inkomsten voornamelijk uit het toerisme, maar ook de landbouw en de mijnbouw dragen hieraan bij. De bevolking van de regio bestaat uit allerlei etniciteiten. Naast Spanjaarden en Afrikanen komen er ook Chinezen en andere Aziaten. Daardoor is de cultuur erg divers en is er te eten voor ieder wat wils. Punta Cana kent ook zeer veel resorts en andere verblijfplaatsen voor toeristen. Hierdoor wordt er een ruime keuze geboden aan toeristen en is er voor iedereen wel een geschikte locatie te vinden.

Met een huurauto Punta Cana ontdekken

Punta Cana heeft een rijke natuur en deze is dan ook zeer goed met een auto te verkennen. In de nabije omgeving van Punta Cana liggen twee grote natuurgebieden: Park Punta Cana en het eiland Saona. Het tropische klimaat zorgt het hele jaar voor een temperatuur tussen de 25 en 35 graden. Hierdoor is het gebied altijd toegankelijk voor toerisme.

Punta Cana staat bekend om de prachtige witte stranden en de helderblauwe zeeën waar het heerlijk vertoeven is. De omgeving is dus schitterend. De omgeving ligt echter niet altijd binnen loopafstand, waardoor u het best met gebruik van de autoverhuur Punta Cana kunt ontdekken.

Rondreis door de regio Punta Cana

Tijdens een reis naar de regio Punta Cana is een bezoek aan de prachtige stranden essentieel. Een bezoek aan de bergen is de zeker de moeite waard als natuurliefhebber. Ook relaxen aan de prachtige stranden, die te vinden zijn aan de hele kust van de Dominicaanse Republiek, is evengoed een optie. Hier kan in de zee gedoken worden, waar de prachtigste dier- en plantensoorten te bewonderen zijn in volle glorie. Om de natuur volledig te kunnen ontdekken moet er vaak wel een stuk gereden worden. Daarom is het zeker aan te raden om met een auto te vertrekken en zo met de autoverhuur Punta Cana te kunnen ontdekken. Wat de regio speciaal maakt, is dat er nog veel materialen gedolven worden en dat er nog veel koffie verbouwd wordt. Dit geeft prachtige plaatjes en het zorgt voor een uniek beeld van de regio Punta Cana. Met een auto zult u in de regio van Punta Cana een onvergetelijke vakantie beleven.