Vind de juiste auto in Riga

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Riga - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2018 12:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2018 12:58 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2018 12:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2018 12:58 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 dec. 2018 08:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 dec. 2018 08:54 uur.

Luxe klasse

Luxe klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 dec. 2018 08:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 dec. 2018 08:54 uur.

Beoordeling autoverhuur in Riga

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Riga:

4.7 tot 5 (704 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Riga

 

Riga is de hoofdstad van Letland. Het land is sterk beïnvloed door de vele bezetters waar het in de loop der eeuwen mee te maken kreeg. Als een van drie Baltische staten, verbindt het land elementen uit de West- en Oost-Europese cultuur. De stad is verdeeld in drie delen en wil je die op een makkelijke, comfortabele manier kunnen bezoeken, dan is autohuur in Riga geen slecht idee. Waar in veel steden een keuze gemaakt kan worden uit de mogelijkheden van diverse betrouwbare aanbieders, beperken de mogelijkheden in autoverhuur in Riga zich tot twee partijen. Op de website van HAPPYCAR kunt u zien dat dit AutoEurope en Holiday Autos zijn. Via de website van deze onafhankelijke organisatie kunt u, op basis van de plannen die je hebt met je huurauto in Riga, bekijken welke tarieven voor u het meest aantrekkelijk zijn. HAPPYCAR vergelijkt de tarieven en voorwaarden van vele aanbieders, in veel verschillende landen en steden.

 

Ontdek Riga

Hoewel niet iedere steeg met een huurauto in Riga bezocht kan worden, is een huurauto toch wel een must. Het is de stad een walhalla voor mensen die van een diversiteit in architectuur houden.  De stad omvat zowel bouwwerken uit de middeleeuwen, als statige gebouwen in Art Nouveau-stijl. Hoewel weinig fraai, zou u ook de sobere Sovjet nieuwbouw als onderdeel van de bouwhistorie kunnen zien. In dat geval is autohuur in Riga zeker geen overbodige luxe, want de slaapwijken waarin zich deze gebouwen bevinden liggen buiten het centrum. Het oude centrum van Riga, Vecriga, staat op de werelderfgoedlijst en bevindt zich aan de oostoever van de rivier de Daugava. Hier vindt u oude gebouwen en kathedralen, waaronder de Riga Kathedraal. Vanwege de vaak smalle steegjes, maar ook om de lokale sfeer des te beter te proeven, is dit een stadsdeel waarin lopen de meest praktische optie is.

 

Met een huurauto Riga ontdekken

In Riga kunt u prima winkelen en ook de eetgelegenheden en uitgaansmogelijkheden zijn goed vertegenwoordigd. Wanneer u van uw verblijf een trip wilt maken met een focus op architectuur, kun je deze activiteiten combineren door met je Rental Car in Riga het Kalnciema Kwartier te bezoeken. Dit bevindt zich aan de westkant van de Daugava en kenmerkt zich door de traditionele houten huizen. Een huurauto in Riga komt aan deze kant van de rivier bijzonder goed van pas, wanneer u de botanische tuin bij de universiteit van Riga wilt bezoeken. Weer terug op de andere oever, brengt een autorit naar het station je in een geheel andere sfeer. Daarachter bevindt zich de Centrale Markt. In de imposante markthallen vindt u de Russische markt, waar verse producten verkocht worden en de voertaal Russisch is. Zo bezorgt een bezoek aan Riga u steeds weer nieuwe indrukken en ervaringen.

 

Rondreis door de regio Riga

Misschien heeft u op enig moment genoeg cultuur en historie opgesnoven en snakt u naar een wat meer natuurlijke omgeving. Na een bezoek aan de autoverhuur in Riga, stap je in je voertuig en rijdt u naar een van de stranden in de omgeving. Het dichtstbijzijnde  strand is dat van Vecaki, voor een bezoek aan het strand van Jurmala moet u 35 kilometer in uw huurauto rijden. Op dat moment bent u ook op steenworp afstand van schitterende natuurgebieden, zoals Dzintari Forest Park en Kemeri National Park. De drukte van de stad laat u daar echt achter u. U kunt vanaf deze plek verder landinwaarts gaan of nog een stukje langs de kust rijden. Een andere optie is om vanuit Riga de kustroute naar Parnu in Estland te volgen. Deze stad staat bekend als de "Zomerhoofdstad van Estland" vanwege de vele festivals die daar plaatsvinden. Misschien wilt u daar blijven of op een andere manier verder door Europa reizen. De bedrijven in autoverhuur in Riga komen in een aantal gevallen overeen met die in Parnu. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Tallinn te bezoeken. En wanneer je vooraf op de website van HAPPYCAR bekijkt wie u de beste deal levert, kunt u uw auto bij die aanbieder inleveren.