Vind de juiste auto in Rome

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Rome - Goedkoopste aanbiedingen

VW Polo

VW Polo

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 19:31 uur.

Peugeot 308

Peugeot 308

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 19:31 uur.

Peugeot Expert Minivan

Peugeot Expert Minivan

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 19:31 uur.

Beoordeling autoverhuur in Rome

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Rome:

4.7 tot 5 (13750 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10
(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56

Autohuur Rome

Rome is de hoofdstad van Italië en tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie en de regio Lazio. Met 2,8 miljoen inwoners is Rome de grootste stad van Italië. De stad ligt in het centraal-westelijke deel van het Apennijns schiereiland en staat vooral bekend om haar prachtige bezienswaardigheden en de Paus. Met een huurauto in Rome kunt u gemakkelijk naar een van deze bezienswaardigheden, zodat u niks van deze prachtige stad hoeft te missen. Rome heeft een mediterraan klimaat, met milde vochtige winters en warme droge zomers. De jaarlijkse gemiddelde temperatuur ligt overdag rond de 20 ° C en 's nachts rond de 10 ° C. In de koudste maand januari is overdag de gemiddelde temperatuur 12 ° C en 's nachts 3 ° C.

Bezienswaardigheden in Rome
Rome, de stad die vroeger de hoofdstad was van het Romeinse Koninkrijk, de Romeinse Republiek en het Romeinse Rijk was, wordt beschouwd als een van de geboorteplaatsen van de westerse beschaving. Rome kent nog vele bezienswaardigheden uit de tijd van de Romeinen en wordt jaarlijks door miljoenen toeristen bezocht. De meest bekende bezienswaardigheden in Rome zijn het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, de Trevifontein en het Vaticaan. Rome staat bekend om haar lange wachtrijen, hierom wordt het u aangeraden om vroeg naar de bezienswaardigingen te gaan of om van te voren kaartjes te bestellen. Het Colosseum ligt in het centrum van de stad. Het is gebouwd van beton en steen en was het grootste amfitheater van het Romeinse Rijk. Het Colosseum wordt beschouwd als een van de grootste werken van de Romeinse architectuur en bouwkunsten. Daarnaast is het het grootste amfitheater ter wereld. Het Colosseum biedt plek voor 50.000 toeschouwers en werd gebruikt voor de gladiator gevechten en openbare spectaculaire onechte zeeslagen, dierlijke jachten en de uitvoering van drama's op basis van klassieke mythologie. Na het Colsseum kunt u naar de Sint-Pietersbasiliek, een katholieke kerk aan het Sint-Pietersplein. Het is een prachtige kerk die vooral bekend staat omdat de Paus, de plaatsbekleder van Christus op aarde, zich hier vaak bevindt. Wanneer de Paus in Rome is, geeft hij op zondag om 12.00 uur iedereen de zegen vanuit het raam van zijn werkkamer

Na het Colosseum en de Sint-Pietersbasiliek kunt u met uw huurauto in Rome naar de Trevifontein. De Trevifontein is 26 meter hoog en 22 meter breed en is gelegen aan het plein, Piazza di Trevi. Hier zijn vele terrasjes te vinden waar u heerlijk kunt eten en drinken. De kans dat u hier de hoofdprijs voor uw eten en drinken betaald is wel groot. Italië heeft heerlijke culinaire gerechten waar u van zult smullen. Zo staat Italië erg bekend om haar pasta’s en olijven. Ook kunt u in Rome naar een van de parken die de stad rijk is. Hier kunt u heerlijk wandelen en even genieten van de rust, aangezien Rome een drukke stad is. Pescara is ook niet ver weg bij Rome vandaan. Pescara is een populaire kustplaats in de Italiaanse regio Abruzzen. In de bruisende haven meren dagelijks tientallen boten aan, van kleine sloepen tot grote jachtboten. Maar het zijn vooral de mooie zandstranden waardoor toeristen graag naar Pescara komen. Mocht u ook nog naar Napels willen, hier kunt naar toe rijden met uw huurauto in 2 uur. In Napels vindt u kronkelig kleine straatjes, lieflijke terrassen en bijzondere bezienswaardigheden die garant staan voor een typisch Italië gevoel

Om nog even terug te komen op Rome; zoals u hierboven heeft gelezen is Rome een prachtige stad, waar u minstens een keer in uw leven geweest moet zijn. Rome is een stad met vele mooie bezienswaardigheden die u kunt bezichtigen en waar u kunt genieten van de Italiaanse keuken. Daarbij heeft Rome ook een waanzinnig nachtleven, waardoor er altijd iets te bleven is. Op een van de verhuurstations op de luchthaven kunt u uw huurauto ophalen en kunt uw reis beginnen. Met een huurauto bent u er zeker van dat u kunt gaan en staan waar uzelf wilt.