Vind de juiste auto in Roosendaal

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Roosendaal

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Roosendaal:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Roosendaal

In het hartje van Brabant ligt Roosendaal, een stad die letterlijk vernoemd is naar een dal met rozen. Het is een prachtige stad, met tal van bezienswaardigheden en daarmee zeker het bezoeken waard. Hoe dat het gemakkelijkst kan? Met een huurauto die geregeld is via HAPPYCAR Rental car Roosendaal natuurlijk! HAPPYCAR Rental car Roosendaal is de prijsvergelijkingssite voor huurauto's. Hier worden prijzen vergeleken van alle grote partners, waaronder Avis, Europcar en Thrifty. HAPPYCAR is onafhankelijk en biedt daarom altijd de beste aanbiedingen. Een eerlijk advies, een breed aanbod en natuurlijk een uitstekende service. Een auto huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Ontdek Roosendaal
Roosendaal is een echt typische zuidelijke stad, voorzien van tal van (katholieke) kerken. Die kerken zijn stuk voor stuk een bezoekje waard. Neem bijvoorbeeld de Sint-Janskerk op de oude markt. Dit is een waterstaatskerk uit de 19e eeuw. De toren komt zelfs nog uit de 15e eeuw. De kerk wordt inmiddels niet meer als kerk gebruikt, maar fungeert als cultureel centrum. Ook opvallend is de Hervormde Kerk aan de Bloemenmarkt. Dit is een neoclassicistische zaalkerk uit het begin van de 19e eeuw. Ook deze kerk is niet meer in gebruik als kerk, maar omgetoverd tot een horecagelegenheid. Een mooie plek om dus even te genieten van een hapje of een drankje! Daarvoor blijft echt wel wat over. HAPPYCAR autohuur Roosendaal is namelijk niet alleen heel gemakkelijk, maar ook heel voordelig. Waarom meer uitgeven dan nodig? HAPPYCAR vergelijkt prijzen en regelt altijd de beste deal.

Met een huurauto Roosendaal ontdekken
Met een huurauto Roosendaal ontdekken is om verschillende redenen een goed idee. Allereerst is het heel voordelig, dankzij HAPPYCAR autoverhuur Roosendaal zelfs veel voordeliger en sneller dan het openbaar vervoer of reizen met een eigen auto. Ook flexibiliteit is een groot voordeel. Bij HAPPYCAR autoverhuur Roosendaal kan elke soort auto gehuurd worden, of het nu om een gezinsauto of een gave sportwagen gaat. Altijd worden de tarieven van verschillende aanbieders met elkaar vergeleken, om zo tot het beste aanbod te komen. Daarnaast biedt een huurauto ook heel veel flexibiliteit. De auto kan zo opgehaald worden voor een ritje, op elk gewenst moment, voor een prachtige rit door het centrum. Naast de prachtige kerken is hier namelijk nog veel meer te zien. Denk bijvoorbeeld aan het Raadhuis van Roosendaal, het Tongerlohuys en de verschillende oude huisjes uit de 17e en 18e eeuw.

Rondreis door de regio Roosendaal
En eenmaal in de auto, is het natuurlijk net zo makkelijk om ook de regio van Roosendaal te verkennen. Ga bijvoorbeeld lekker shoppen in de Rosada Fashion Outlet of geniet van de natuur in de Rucphense Bossen. Ook België ligt op een steenworp afstand: binnen een half uur is de eerste stad over de grens al te vinden. En een oversteek naar de provincie Zeeland is natuurlijk ook altijd mogelijk. Wie liever een andere stad in Brabant bekijkt, kan bijvoorbeeld afreizen naar Breda. Die stad heeft ook een prachtig historisch centrum, talloze winkelmogelijkheden en een heerlijk gezellige sfeer. Met een auto van HAPPYCAR is kiezen niet meer nodig, maar kan alles bezocht worden. Of het nu op een dag is of op meerdere dagen. De tarieven zijn altijd aantrekkelijk en maken het makkelijk om er af en toe eens lekker tussenuit te gaan. Met je eigen compacte auto, of een prachtige sportwagen!