Vind de juiste auto in Rotterdam/Den Haag Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Rotterdam/Den Haag Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Toyota Aygo

Toyota Aygo

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jul. 2016 13:12 uur.

Renault Megane Estate

Renault Megane Estate

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 1 okt. 2016 17:47 uur.

Volvo V50 Estate

Volvo V50 Estate

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 okt. 2016 17:33 uur.

Beoordeling autoverhuur in Rotterdam/Den Haag Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Rotterdam/Den Haag Luchthaven:

4.8 tot 5 (13786 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Overzichtelijk, duidelijk en de site is gemakkelijk te gebruiken.
Huurauto beoordeling van Kimberly B. - 28 mei 2017 14:15
(4.5 tot 5 )
We waren zeer goed te spreken over hoe happycar ons heeft voorbereid, alleen bij afhaal van auto zaten er maar 2 medewerkers om te helpen. Hierdoor hebben we 50min moeten wachten bij het afhalen van de auto
Huurauto beoordeling van Johannes v. - 27 mei 2017 12:14
(5 tot 5 )
Goede service zowel bij het boeken als ter plaatse
Huurauto beoordeling van Herman Jan v. - 27 mei 2017 10:20

Autohuur Rotterdam/Den Haag Luchthaven

Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport is sinds begin 2007 na de luchthaven van Eindhoven het tweede regionale vliegveld van Nederland. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Group en de gemeenten Rotterdam en Amsterdam. U kunt vanaf deze luchthaven naar ruim 40 bestemmingen vliegen en door de gunstige ligging wordt deze luchthaven vaak gebruikt door mensen uit de regio Rotterdam-Den Haag. Het is dan ook een luchthaven die eenvoudig te bereiken is. Vanuit Rotterdam is het ongeveer 20 minuten met de trein of bus en vanuit Den Haag ongeveer een half uur. Wanneer u aankomt op de luchthaven en graag wat van de omgeving wilt zien kunt u het beste een auto huren. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Rotterdam. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Rotterdam en omstreken
De beste plek om uw ontdekkingstocht per huurauto te beginnen is vanaf het vliegveld van Rotterdam. Rotterdam is een jonge dynamische wereldstad met een imposante skyline waar u bij elk bezoek weer wordt verrast door een nieuw cultureel evenement. Wanneer u in deze stad bent mag een rondvaartdoor de wereldhaven natuurlijk niet missen. Dit havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer. Elk jaar in september worden de Wereldhavendagen gehouden. Rotterdam mag zich, met de havens van Antwerpen en Hamburg achter zich de grootste havenstad van Europa op het gebied van containers en massagoederen noemen.

Daarnaast kunt u ook de Euromast bezoeken Als u deze bezoekt heeft u op een uitkijkplatform op een hoogte van 100 meter, 360 graden uitzicht over Rotterdam en omstreken. De 100 meter wordt in 30 seconden per lift overbrugd en met helder weer is het uitzicht spectaculair. Vanaf hier kunt u ook nog verder omhoog klimmen tot 185 meter, iets eten bij de brasserie of zelfs abseilen vanaf de Euromast. Houdt u er rekening mee dat abseilen alleen in het weekend kan.

Een relatief nieuwe bezienswaardigheid bij de Blaak is de Markthal. In dit immense gebouw, in de vorm van een omgekeerd hoefijzer, bevindt zich ruim 1600 m² horeca en 4600 m² winkelruimte. In de Markthal vindt u kraampjes met eten en drinken: het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen.

Met uw huurauto kunt u natuurlijk ook naar andere plekken in Nederland. Zo rijdt u eenvoudig naar de grootste en bekendste badplaats van Nederland, Scheveningen. Hier vindt u een levendige boulevard met een ruim aanbod van uitgaansmogelijkheden en hotels. Mocht u iets meer rust willen dan kunt u rijden naar Oostvoorne, waar u een prachtig natuurgebied vindt vol duinen en stranden met een rijke flora en fauna.

Ook bent u met uw huurauto snel in Den Haag. In Den Haag kunt u onder andere een bezoek brengen aan het Vredespaleis en Madurodam. Madurodam is een miniatuurvoorstelling van Nederland en zowel leuk voor volwassenen als kinderen. Ook rijdt u vanaf Rotterdam in een uur naar Amsterdam. Hier vindt u het Rijksmuseum iets wat u gezien moet hebben. Het is geheel vernieuwd en recentelijk pas weer heropend. Ook de grachtengordel is zeker een bezoekje waard. Het is een van de best bezochte attracties van heel Nederland.

Wanneer u een auto huurt kunt u er zeker van zijn dat u geen enkel hoogtepunt in de regio van Rotterdam hoeft te missen. De bovengenoemde bezienswaardigheden zijn allemaal gemakkelijk en op een leuke manier te bereiken met uw huurauto. Voor welke reden u ook maar een auto wilt huren, met een huurauto vanaf Rotterdam The Hague Airport kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.