Vind de juiste auto in Rotterdam Centraal Station

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Rotterdam Centraal Station - Goedkoopste aanbiedingen

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 5 sep. 2016 12:18 uur.

Beoordeling autoverhuur in Rotterdam Centraal Station

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Rotterdam Centraal Station:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Rotterdam Centraal Station

Rotterdam is een havenstad in het westen van Nederland. Het is een echte architectuurstad met veel wolkenkrabbers. De eerste Nederlandse wolkenkrabber werd al eind negentiende eeuw in de stad gebouwd, genaamd Het Witte Huis. Rotterdam is de enige stad in Nederland met een skyline, daarom wordt het ook wel het Manhattan aan de Maas genoemd. Om Rotterdam op een gemakkelijke en flexibele manier te ontdekken, kan men terecht bij een van de verhuurders op Station Rotterdam Centraal. U kunt na aankomst ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op Rotterdam Centraal. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

Ontdek Rotterdam
Rotterdam werd in het begin van de Tweede Wereldoorlog, op 14 mei 1940, grotendeels verwoest door het Duitse bombardement. Hoewel dit bombardement slechts 15 minuten duurde, werden meer dan 24.000 woningen totaal vernietigd. Na de oorlog werden veel beschadigde gebouwen niet hersteld, maar gesloopt. Hierdoor was er veel ruimte voor nieuwbouw. Dit leidde ertoe dat Rotterdam, in tegenstelling tot veel andere oude steden, een moderne stad werd. De stad is altijd heel vernieuwend gebleven, wat nogal altijd duidelijk te zien is in alle verrassende architectuur. Wanneer u uw huurauto ophaalt bij het station heeft u de mogelijkheid om flexibel en comfortabel te reizen en hierdoor alles te kunnen ontdekken in deze mooie en moderne stad. Daarbij moet u ook zeker niet vergeten om ook het Centraal Station zelf goed te bekijken, dit is een fraai stukje bouwwerk.

Een leuke attractie in Rotterdam is de Euromast. Wanneer u deze bezoekt heeft u op een uitkijkplatform op een hoogte van 100 meter, 360 graden uitzicht over Rotterdam en omstreken. De 100 meter wordt in 30 seconden per lift overbrugd en met helder weer is het uitzicht spectaculair. Vanaf hier kunt u ook nog verder omhoog klimmen tot 185 meter, iets eten bij de brasserie of zelfs abseilen vanaf de Euromast. Houdt u er rekening mee dat abseilen alleen in het weekend kan. Een andere leuke bezienswaardigheid is de haven van Rotterdam. Dit havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer. Elk jaar in september worden de Wereldhavendagen gehouden. Rotterdam mag zich, met de havens van Antwerpen en Hamburg achter zich de grootste havenstad van Europa op het gebied van containers en massagoederen noemen. U kunt hier een rondvaart maken en de bekende bruggen, de Erasmusbrug en de Willemsbrug, bekijken. De haven is ook een aanlegplaats voor cruiseschepen.

Een relatief nieuwe bezienswaardigheid bij de Blaak is de Markthal. In dit immense gebouw, in de vorm van een omgekeerd hoefijzer, bevindt zich ruim 1600 m² horeca en 4600 m² winkelruimte. In de Markthal vindt u kraampjes met eten en drinken: het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen.

Ook is het met een huurauto gemakkelijk om Rotterdam en omstreken te verkennen. U kunt een bezoek plannen aan de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Of u kunt een dag gaan naar Den Haag. In Den Haag kunt u onder andere een bezoek brengen aan het Vredespaleis en Madurodam. Madurodam is een miniatuurvoorstelling van Nederland en zowel leuk voor volwassenen als kinderen. Daarnaast kunt u ook naar bij mooi weer het strand van scheveningen, waar kunt genieten van de zon, zee, een hapje en een drankje op een van de vele terrassen. In Amsterdam vindt u het Rijksmuseum iets wat u gezien moet hebben. Het is geheel vernieuwd en recentelijk pas weer heropend. Ook de grachtengordel is zeker een bezoekje waard. Het is een van de best bezochte attracties van heel Nederland.

De bovengenoemde bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te bezichtigen met uw huurauto. Een huurauto die u ophaalt op Station Rotterdam Centraal geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.