tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Salt Lake City - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark
gevonden op 17 aug. 2016 16:56 uur
Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Toyota Corolla
Toyota Corolla
gevonden op 17 aug. 2016 16:56 uur
Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Ford Escape SUV
Ford Escape SUV
gevonden op 17 aug. 2016 16:56 uur
Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Nissan Maxima
Nissan Maxima
gevonden op 17 aug. 2016 16:56 uur

Autohuur Salt Lake City

Salt Lake City, vaak afgekort tot Salt Lake of SLC, is de hoofdstad en de grootste stad van de Amerikaanse staat Utah. In de stad zelf wonen bijna 200.000 inwoners, maar in het Salt Lake City grootstedelijk gebied meer dan een miljoen. De stad is aan de ene kant gelegen aan de voet van de Wasatch, een berg. Aan de andere kant ligt de stad op de zuidelijke oever van de Great Salt Lake. De stad is makkelijk te verkennen en de omgeving kent de meest opvallende landschappen van een Amerikaanse metropool. Zo kunt u op avontuur in de wildernis van de Salt Lake Valley waar u het gehele jaar kunt genieten van de prachtige flora en fauna. In de wintermaanden kunt u uitstekend skien in één van de prachtige skigebieden in de buurt van Salt Lake City. Met car hire Salt Lake City ontdekt u deze bijzondere stad op een leuke en makkelijke manier.

Bezienswaardigheden in Salt Lake City
Salt Lake City is het hart en spirituele hoofdstad van de kerk van de Heiligen der Laatste Dagen. De Salt Lake-tempel die in het centrum van Salt Lake staat is een heilige bedevaartsoord voor de leden van het geloof. Brigham Young koos voor deze plek toen hij in 1847 in Salt lake aankwam. De kerk is gebouwd van blokken graniet die allemaal vanuit de Grand Canyon naar de stad vervoerd werden. In totaal duurde het ruim 40 jaar voor deze Mormoonse tempel klaar was. De kerk heeft zes grote torens, die de macht van het priesterschap symboliseren. Brengt u een bezoek aan dit imposante bouwwerk die met car hire Salt Lake City eenvoudig te bereiken is. Na u bezoek aan de Salt Lake tempel kunt u een bezoek brengen aan de Utah State Capitol, de City and County Building en het Union Pacific Depot. Allen stuk voor stuk interessante bezienswaardigheden!

Geen bezoek aan Salt Lake City is compleet zonder een bezoek aan de Great Salt Lake. Met uw huurauto vanuit Salt Lake City rijdt u zo naar het meer toe. Het meer ligt op 1280 meter hoogte en dankt zijn naam door het hoge zoutgehalte. Het zoutgehalte van dit meer is namelijk 28% en daarmee veel hoger dan het zoutgehalte van zeewater. De reden hiervoor is dat het meer geen directe afvloeiing heeft naar zee. Alleen de dode zee in het Midden-Oosten (op de grens van Israël en Jordanië) heeft een hoger zoutgehalte. Naast dat het hoge zoutgehalte dit meer zo bijzonder maakt is het meer ook nog eens erg ondiep met een gemiddelde diepte van 4,1 meter en een maximale diepte van 11,8 meter. In het meer bevinden zich ook een aantal eilanden waarvan Antelope Island de grootste is. Maakt u een boottochtje over het meer en breng een bezoek aan één van de eilandjes in het meer. Op de eilandjes vindt u tal van strandjes waar u lekker kunt genieten van de Amerikaanse zon en zelf kunt meemaken hoe het is om niet te kunnen zinken wanneer u het water in duikt. Door het hoge zoutgehalte blijft u drijven wat u ook probeert. Verder wordt het meer omringd door zoutmoerassen en zoutvlakten wat erg leuk en bijzonder is om van dichtbij mee te maken.

Door de westkust van Amerika
Met een huurauto Salt Lake City kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. Maar u kunt er natuurlijko ook voor kiezen om een rondreis te maken, net zo leuk als u toch een huurauto tot uw beschikking heeft! Rij bijvoorbeeld van Salt Lake City naar Las Vegas en geniet van al het entertainment dat deze stad te bieden heeft. Vanuit Las Vegas kunt u doorrijden naar Los Angeles, waar u natuurlijk een stukje over de Walk of Fame gaat wandelen en de HOLLYWOOD letters gaat bewonderen. Vanuit hier rijdt u naar het noorden en komt u uit bij San Francisco: één van de gezelligste steden! U kunt ervoor kiezen om uw trip hier te beëindigen en uw huurauto op het vliegveld in te leveren of u rijdt door naar uw startpunt Salt Lake City. Op die manier heeft u zeker een perfecte vakantie!