Vind de juiste auto in San Diego

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in San Diego - Goedkoopste aanbiedingen

Ford Focus

Ford Focus

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 okt. 2016 08:40 uur.

Nissan Altima

Nissan Altima

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 okt. 2016 08:40 uur.

Dodge Grand Caravan

Dodge Grand Caravan

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 okt. 2016 08:40 uur.

Ford Fusion

Ford Fusion

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 43 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2016 03:59 uur.

Beoordeling autoverhuur in San Diego

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in San Diego:

4.7 tot 5 (13749 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56
(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37

Autohuur San Diego

Met een huurauto in San Diego hoeft u zich zeker niet te vervelen! San Diego is met ruim 1 miljoen inwoners de achtste grootste stad in de Verenigde Staten en de tweede grootste stad in Californië. De stad ligt aan de kust van de Stille Oceaan in Zuid-Californië, direct grenzend aan de Mexicaanse grens. San Diego staat bekend om haar milde klimaat, de natuurlijke diepwater haven, uitgestrekte stranden, lange samenwerking met de US Navy, de recente opkomst als het centrum van de gezondheidszorg en de ontwikkeling van biotechnologie.

Bezienswaardigheden San Diego
San Diego is een zeer grote stad, daarom is het uiterst handig om een huurauto te huren. De stad kent vele musea, sport stadiums, stranden en het Balboa Park. Een van de trekpleisters van San Diego is Sea World. Sea world is het dolfinarium in het groot, zo zijn er walvissen, ijsberen, pinguïns, octopussen, vissen, dolfijnen en nog veel meer. De shows in het park zijn van een spectaculair niveau die er voor zorgen dat u een onvergetelijke dag zult hebben. Na een bezoek aan Sea World San Diego kunt u met uw huurauto in San Diego naar het Balboa Park. Het Balboa Park is een 490 hectare stedelijk cultureel park in San Diego, California. Naast de ruime open gebieden, natuurlijke vegetatie, tuinen en wandelpaden, zijn er ook nog musea, diverse theaters en het wereldberoemde San Diego Zoo.

De San Diego Zoo is een dierentuin in het Park van Balboa, San Diego. Er wonen meer dan 3.700 dieren, met meer dan 650 soorten en ondersoorten. Het is ook een van de weinige dierentuinen in de wereld die de reuzenpanda heeft. De San Diego Zoo wordt beheerd door de non-profit Zoological Society of San Diego. Het park van 40 hectare wordt gehuurd van de stad San Diego, tevens zijn alle dieren, apparatuur en andere activa eigendom van de stad San Diego. Na lekker gewandeld te hebben is het mogelijk om naar het San Diego Museum of Man te gaan. Het museum is een prachtig gebouw en dateert uit het jaar 1915. Collecties van het museum en permanente tentoonstellingen richten zich op de Precolumbiaanse geschiedenis van het westerse Amerika, met materialen afkomstig uit Indiaanse culturen van de zuidelijke regio van Californië, en Meso-Amerikaanse beschavingen, zoals de Maya's. Het museum bezit ook een van de belangrijkste collecties van Egyptische oudheden in de Verenigde Staten. Hier vindt u bijvoorbeeld authentieke mummies, begrafenis maskers, beeldjes en zeven beschilderde houten doodskisten. Het meest bijzondere van deze tentoonstelling is de zeer zeldzame doodskist van een Ptolemaeïsch kind.

Met een huurauto door San Diego
Uw huurauto in San Diego kunt u gemakkelijk op halen bij het San Diego International Airport, Lindbergh Field. Het vliegveld van San Diego is de drukste enkele landingsbaan luchthaven in de Verenigde States, met 17 miljoen passagiers in 2005. Vanaf het vliegveld van San Diego bent u snel in de stad en kunt uw vakantie echt beginnen. Het is natuurlijk erg leuk om tijdens uw vakantie meer te zien dan alleen San Diego. Met uw huurauto in San Diego is het mogelijk om naar Los Angeles te gaan. De weg naar Los Angeles heet de San Diego Freeway, het is een twee uur durende reis langs de kust van de Stille Oceaan. In Los Angeles kunt u bijvoorbeeld; Hollywood, Sunset Strip of een van 841 musea bezichtigen. Tijdens een reis naar Los Angeles kunt u ook gemakkelijk een stop maken bij de unieke Del Mar en er gaan genieten van het strand. San Diego is gelegen direct aan de grens met Mexico. Zelfs de stad Tijuana gemakkelijk bereikbaar met een huurauto. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Phoenix te bezoeken.

Een vakantie met de huurauto in San Diego, zal er een worden om nooit meer te vergeten. Een huurauto geeft u dan ook de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.!