tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Santander - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
VW Polo 4T AC
VW Polo 4T AC
gevonden op 17 okt. 2016 16:57 uur
Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
FIAT 500L 2-4T AC
FIAT 500L 2-4T AC
gevonden op 17 okt. 2016 16:57 uur
Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Renault Gran Scenic
Renault Gran Scenic
gevonden op 17 okt. 2016 07:02 uur

Autohuur Santander

Wanneer je eens een heel ander Spanje wilt ontdekken, dan kan dat aanleiding zijn om voor een vakantie in Santander te kiezen. Deze havenstad ligt in het noorden van Spanje, aan het deel van de Atlantische Oceaan dat wij kennen als de Golf van Biskaje. Om in een relatief korte tijd veel van de omgeving te zien, is autohuur in Santander geen overbodige luxe. Heb je daar interesse in? Dan maak je het jezelf makkelijk, wanneer je vóór vertrek je auto regelt via HAPPYCAR. Via de website kun je, met jouw wensen als vertrekpunt, uitzoeken wat voor jou de meest voordelige deal is voor een huurauto in Santander. Wanneer je jouw wensen hier invoert, zet deze onafhankelijke partij de mogelijkheden overzichtelijk voor je op een rijtje. HAPPYCAR betrekt in dat overzicht, onder andere, het aanbod van CarDelMar, Avis en Argus en garandeert je de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Ontdek Santander
Santander ligt aan de Costa Vasca en is één van de belangrijkste havensteden van Spanje. Mogelijk had je, voordat je besloot naar dit deel van Spanje af te reizen, nog niet van deze stad gehoord. Toch heeft Santander al meer dan 250 jaar stadsrechten. Al ver voor die tijd maakten de Romeinen gebruik van de natuurlijke haven van de stad. Hoewel de kans klein is, dat deze verre voorgangers met een rental car Santander bezochten, ben je dus beslist niet de eerste die daar verblijft. Je bent ook niet de enige, want Santander is – naar Nederlandse begrippen – een middelgrote stad. Anders dan aan de populaire Costas aan de oostkust van Spanje, is het toerisme hier nog relatief beperkt. Dat betekent niet alleen dat je, wanneer je uit eten gaat, niet hoeft te zoeken naar eetgelegenheden met authentiek Spaanse gerechten, maar ook dat de wachttijden bij parken, musea en evenementen veelal te overzien zijn. En stap je bij de autoverhuur in Santander binnen? Dan kun je relatief vlot in de auto van je keuze vertrekken.

Met een huurauto Santander ontdekken
Wanneer je een auto tot je beschikking hebt in Santander, kun je de diverse bezienswaardigheden van de stad eenvoudig bezoeken. Als hoofdstad van het gewest Cantabrië, huisvest Santander onder meer de Universiteit en vind je er, wanneer je in je rental car Santander doorkruist, ook het Parlamento Regional. Prikkelt je dat meer historische, architectonische hoogstandjes te bezichtigen? Dan zijn het zomerverblijf van het Spaanse koningshuis, het Palacio Real de Madgalena, en de Ermita de la Virgen del Mar, een oude kerk op het strand, gebouwen die je beslist moet gaan bekijken. Dat is maar een kleine greep uit de vele bezienswaardigheden voor de liefhebbers van kunst, cultuur en historie, die de stad heeft. Een deel daarvan vind je in de compacte oude binnenstad. Daar kun je lopend prima uit de voeten. Wil je echter alle highlights makkelijk kunnen bereiken? Dan doe je er goed aan de autoverhuur in Santander binnen te gaan.

Rondreis door de regio Santander
Als je in je rental car Santander en ook het achterland wilt verkennen, kun je – letterlijk – vele kanten uit. Op enkele kilometer buiten het centrum, vind je de fraaie zandstranden van Santander. Je gemak bij het bereiken daarvan, geeft alleen al aanleiding de autoverhuur in Santander aan te doen. Wil je meer kilometers maken en de regio echt ontdekken? Dan kun je de natuur in en de Picos del Europa beklimmen, of een rit maken, waarbij je - bijvoorbeeld - de Baskische stad Bilbao bezoekt. Tussen het moment van autohuur in Santander en je aankomst in de hoofdstad van het gewest Biskaje, ligt ongeveer 105 kilometer. Heen- en terugrijden is dus makkelijk in één dag te doen. Wil je in Bilbao blijven of, bijvoorbeeld, doorrijden naar Pamplona? Dat moet je huurauto je niet in je mogelijkheden beperken. Dat hoeft ook niet, wanneer je die via HAPPYCAR geboekt hebt. De oplossingen die dit bedrijf biedt, geven je de flexibiliteit je huurauto uit Santander ook op een andere locatie in te leveren. Je kunt je autohuur in Santander dus precies zo inrichten, als jij dat wilt en steeds de maximale bewegingsvrijheid ervaren.