Vind de juiste auto in Santo Domingo

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Santo Domingo - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2017 12:56 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jul. 2017 06:30 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 1 jul. 2017 01:57 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 02:48 uur.

Beoordeling autoverhuur in Santo Domingo

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Santo Domingo:

4.6 tot 5 (61 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Was gewoon goed.
Huurauto beoordeling van SEBASTIEN S. - 25 jul. 2017 09:14
(4.5 tot 5 )
het heeft mij goed bevallen duidelijke uitleg goede prijs alleen de afhandeling kan wel iets sneller
Huurauto beoordeling van Peter K. - 24 jul. 2017 20:37
(4.5 tot 5 )
alles klopt, redelijke prijs en volledige casco dekking mogelijk. Fair brandstof beleid
Huurauto beoordeling van Henricus K. - 24 jul. 2017 16:03

Autohuur Santo Domingo

Het oude Santo Domingo

Las Américas International Airport is een van de grootste luchthaven in het Caraïbisch gebied en ligt op rij-afstand van Santo Domingo. Het zomerse klimaat en de schitterende natuur lokken jaarlijks grote aantallen toeristen naar de Dominicaanse Republiek. De hoofdstad is het meest efficiënt te bezoeken dankzij de autohuur in Santo Domingo. Kijk dus eerst bij HappyCar om een autoverhuur in Santo Domingo te vinden die over een auto beschikt die aan uw wensen voldoet. Autoverhuur in Santo Domingo kunt u op onze site vergelijken, zodat u de voordeligste optie moeiteloos kunt traceren. Neem een kijkje bij de vele partners, waaronder Hertz, Holiday Autos en Enterprise. Een huurauto in Santo Domingo boekt u vanuit uw luie stoel via HappyCar.

Ontdek Santo Domingo

In Santo Domingo woont meer dan 1/3e deel van de totale bevolking van de republiek. De stad is met meer dan 3 miljoen inwoners een vrijwel onbekende wereldstad geworden. Een rental car in Santo Domingo is de meest aangewezen weg om snel en comfortabel uw bestemming te bereiken. De stad werd in 1496 gesticht door de broer van Christoffel Columbus op de oostelijke oever van de Rio Ozama, maar werd 6 jaar later helaas door cyclonen verwoest en verplaatst naar de westelijke oever. Veel van de traditionele industrie is gevestigd rond de hoofdstad. Cement, ijzer en staal zijn de belangrijkste producten, maar de Dominicaanse sigaren zijn als exportproduct ook heel erg bekend geworden. De export van het eiland is vooral gericht op de Noord-Amerikaanse markt. Veel bedrijven hebben zich hier gevestigd vanwege het fiscale klimmaat dat buitenlandse investeerders en bedrijven aanlokt.

Met een huurauto Santo Domingo ontdekken

Het koloniale gedeelte van de stad is al in 1990 door UNESCO op de lijst van Werelderfgoed geplaatst. Een groot deel van de gebouwen uit de tijd dat de stad gesticht werd, is goed bewaard gebleven. Uiteraard werd destijds vooral de nadruk gelegd op militaire werken. Het La Fortaleza Ozama is hier een prachtig voorbeeld van en is vrijwel intact. Ook vindt u in het oude centrum het paleis van Diego Columbus, de zoon van de ontdekker van Amerika. Een andere attractie hier is de Falo a Colón, een symbolische vuurtoren in de vorm van een liggend kruis. Tevens is daar een museum en het mausoleum van Christoffel Columbus in gevestigd. Het gebouw werd in 1992 geopend door Paus Johannes II. In hoeverre Columbus inderdaad zijn laatste rustplaats heeft gevonden in Santo Domingo is echter onbekend. Het koloniale centrum kan tevens bogen op de oudste kathedraal in Amerika. Zoals u op een eiland kunt verwachten, zijn er op de menukaarten regelmatig allerlei visgerechten te vinden. De Midden-Amerikaanse invloed vindt u terug in de koolhydraatrijke gerechten met bonen, rijst en veel vlees. Gebakken banaan is een plaatselijke lekkernij. Snacks zijn verkrijgbaar in de vele kraampjes langs de weg, maar de herkomst van het vlees is niet altijd duidelijk. De favoriete plaatselijke drankjes zijn rum en bier. Zowel voor de zakelijke bezoeker als de toerist zijn de zwoele avonden in deze mooie stad een ideale manier om eens helemaal te ontspannen.

Rondreis door de regio Santo Domingo

Met een rental car in Santo Domingo kunt u een toeristisch eiland van wereldklasse gaan ontdekken. Natuurlijk zijn er de kilometers lange palmenstranden bij de bekende badplaats Cabarete, maar voor de liefhebber is ook de onderwaterwereld bijna onovertroffen. Indien u het geluk heeft in het juiste seizoen te komen (met name in het begin van het jaar) kunt het spektakel van parende bultruggen bewonderen. Deze walvissen komen hier elk jaar en u kunt in het museum van Samaná alles te weten komen over deze boeiende zoogdieren. Voor de golfliefhebber zijn er een aantal prachtige golfbanen ontwikkeld. In natuurgebieden kunt u kennismaken met de bonte natuur van de tropen en de watervallen zullen u de adem benemen door hun schoonheid. In de plaatselijk musea is er veel aandacht voor het onderzoek dat wordt gedaan naar de geschiedenis van de eerste bewoners, waarvan ook nu nog onbekende resten worden aangetroffen. Indien u met een auto van een autohuur uit Santo Domingo een wat langere rit wilt maken om het hele eiland te verkennen, is een bezoekje aan het schitterende Puerto Rico ook zeker een aanrader.