Vind de juiste auto in Sao Paulo

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Sao Paulo - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 1 jul. 2017 06:43 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 1 jul. 2017 06:43 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 jul. 2017 07:01 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 1 jul. 2017 06:43 uur.

Beoordeling autoverhuur in Sao Paulo

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Sao Paulo:

4.6 tot 5 (65 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Compleet nieuwe auto. Aardige dames bij Europcar in Lyon Route de Vienne
Huurauto beoordeling van Stijn B. - 21 jul. 2017 22:34
(5 tot 5 )
Snel en accuraat geholpen aan een ruime en confortabele auto.
Huurauto beoordeling van john e. - 21 jul. 2017 07:25
(5 tot 5 )
It all worked well and the price was very good, thanks!
Huurauto beoordeling van Joana M. - 20 jul. 2017 12:02

Autohuur Sao Paulo

Altijd in de schaduw van grote broer Rio de Janeiro heeft Sao Paulo ook veel te bieden, zelfs voor de toerist. Zo heeft Sao Paulo om te beginnen de op drie na grootste neogotische Kathedraal ter wereld, deze is dan ook zeker een bezoek waard mocht u zich in Sao Paulo bevinden. Daarnaast bevind zich in Sao Paulo een van de grootste musea van Latijns Amerika, het Museo de Arte de São Paulo. Hier bevinden zich werken van de veel grote kunstenaars van Appel tot Vuillard en bijna alles wat er tussenin zit.

In Sao Paulo
U kunt naar de Kathedraal al genoemd in deze text om te zien hoe 800 ton Italiaanse marmer en 40 jaar werk omgetoverd zijn tot een geschiedkundig juweeltje in deze stad, de kathedraal telt ook vele glas in lood ramen. Daarna steekt u een paar blokken door en ook een paar eeuwen om de Braziliaanse beursmarkt zijn gang te zien gaan bij het Banco do Brasil waar u vanaf het dak een prachtig uitzicht heeft vanaf het ooit hoogste gebouw van Brazilië over de eindeloze betonnen jungle die men Sao Paulo noemt. Daarna kunt u naar een van de grootste martken van Sao Paulo, namelijk de Mercado Municipal Paulistano. Om in de avond het energieke nachtleven van Sao Paulo te ontdekken in een van de vele dans clubs waar u in de buurt Vila Madalena genoeg Samba clubs kunt vinden en tevens de beste muzikanten en dansers van de hele stad. Wanneer u er van houdt om een echt potje Latijns Amerikaans voetbal te zien reis dan af naar de wijl Morumbi, waar het thuis van een van de grootste voetbal clubs van Sao Paulo ligt in het Estadio Cicero Pompeu de Toledo een voetbal tempel waar maar liefst 72.000 man in kunnen. In hetzelfde district is overigens ook nog een oude koffie plantage die u kunt bezoeken of u kunt er heerlijk eten want deze is omgetoverd tot een restaurant. Wanneer u hier niet gaat eten, kunt u het complex bezichtigen en vergeet niet om even bij het lokale winkeltje te stoppen. Om al deze afstanden te overbruggen kunt u een auto huren in Sao Paulo.

Rondreizen rond Sao Paulo
Een autoverhuur in Sao Paulo maakt het makkelijk om naar alle prachtige plekjes te komen waar men normaal gesproken als toerist niet zo snel stopt, u kunt er ook voor kiezen om naar de tweede grootste stad van het land te Rio de Janeiro op ongeveer een dag rit van Sao Paulo af. Hier kunt u naar het befabelde Copacabana en u kunt natuurlijk het immense standbeeld van Jezus de verlosser bezoeken of u kunt hier het carnaval mee maken een bont evenement dat vier dagen lang feest, dans en muziek betekend. Een huur wagen in Sao Paulo geeft u de vrijheid en het gemak om deze stad te verkennen.