tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Seattle - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Kia Rio
Kia Rio
gevonden op 7 okt. 2016 20:02 uur
Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Ford Focus
Ford Focus
gevonden op 3 okt. 2016 07:20 uur
Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Chevrolet Equinox
Chevrolet Equinox
gevonden op 7 okt. 2016 20:02 uur
Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Nissan Maxima
Nissan Maxima
gevonden op 7 okt. 2016 20:02 uur

Autohuur Seattle

Autohuur Seattle
Nog geen eeuw geleden was Seattle een nederzetting met avontuurlijke pioniers. Toen de Yukon goudkoorts uitbrak veranderde de stad in een bloeiende metropool. Tegenwoordig is Seattle de grootste stad van de staat Washington. Seattle ligt aan de westkust van de Verenigde Staten en telt ruim 600.000 inwoners en de gehele agglomeratie bijna 4 miljoen. De stad is gelegen op een reeks van lage heuvels en wordt omringd door water. Zo grenst Seattle in het westen aan de Puget Sound die uitloopt op de Stille oceaan en in het oosten grenst de stad aan Lake Washington. Door al het water vindt u rondom Seattle een unieke flora en fauna, maar daarnaast is in Seattle zelf ook genoeg te doen. Met een huurauto ontdekt u deze indrukwekkende stad op een leuke en makkelijke manier.

Bezienswaardigheden in Seattle
Het meest iconische symbool van Seattle is de in 1962 gebouwde Space Needle. Deze gigantische toren is 182 meter hoog en is zo gebouwd dat het natuurverschijnsels als aardbevingen en tornado’s moet kunnen trotseren. Op het observatie-dek heeft u een prachtig uitzicht over het gebied rondom Seattle, zoals de prachtige baaien, meren, bergen en natuurlijk de stad zelf.

Pike place is een fascinerende markt verdeeld over ruim negen hectare. De beelden, geuren en geluiden maken deze plek tot een echte publiekslieveling. De vis handelaren proberen met veel geschreeuw en spectaculaire capriolen klanten te lokken. Verder vindt u er rijen van levendige kleurrijke bloemen kraampjes, die de geur van vis plots omtovert in een heerlijke bloemen geur. Naast vis en bloemen worden er nog producten als vlees,fruit,groente,kruiden,sieraden en kleding aangeboden. Een andere fascinerende plek is de Pioneer Square. Rond dit plein is Seattle ontstaan en dan met name vanuit Alki Point in het westen. Het plein is driehoekig en staat bekend om zijn historische karakter net als de omgeving rondom Pioneer Square. In deze wijk vindt u tal van musea, galeries en leuke restaurantjes waar u uitstekend een hapje kunt eten. Daarnaast kunt u op dit plein de enige echte aller eerste Starbucks van de Verenigde Staten vinden deze werd in 1971 op Pike Market Opgericht, dus wanneer u de enige echte originele Starbucks wil ervaren dan is dit de “place to be” en misschien geniet u er wel van een heerlijke Frapachino.

Eén van de bekendste museums van Seattle is het Museum of Flight, oftewel het vliegmuseum. In dit zes verdiepingen hoog tellende museum vindt u meer dan 20 vliegtuigen die allemaal aan het plafond hangen. Zo vindt u er het eerste vliegtuig van Boeing, een vroegere Air Force one (presidentiele vliegtuig) en een Blackbird, het snelste vliegtuig ooit gebouwd. Een ander bekend en populair museum in Seattle is het Museum of Glass, oftewel het glasmuseum. Dit indrukwekkende museum is ruim 90 meter hoog en wordt steeds smaller naarmate u hoger komt. In het museum vindt u continue glasblaas demonstraties en u kunt er wisselende tentoonstellingen van de hedendaagse glaskunst bewonderen.

In Seattle is ook de Mount Rainier te vinden, een vulkaan van 4392 meter hoog. Deze indrukwekkende vulkaan is de vijfde hoogste piek van de VS na de Mt. Whitney in Californie en drie bergen in Colorado. Met een huurauto in Seattle rijdt u er zo naar toe. Zomers kunt u hier uitstekend wandelen door de prachtige natuur. Zo komt u tijdens de wandelingen door dichte bossen, langs kalme meertjes en indrukwekkende watervallen. Bent u toe aan iets spectaculairders? Dan kunt u proberen om met een gids de top te bereiken. Door de kou, gletsjers en extreme weersomstandigheden wordt de vulkaan ’s winters veel gebruikt door bergbeklimmers om zich voor te bereiden op de nog extremere bergen zoals de Mount Everest.

Met een huurauto in Seattle
Met een huurauto in Seattle rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Naast alle prachtige bezienswaardigheden in de stad zelf rijdt u eenvoudig naar een van de natuurgebieden in de buurt van Seattle of één van de nationale parken. U kunt bijvoorbeeld naar Rainer National Park rijden waar u de Wonderland hike kunt doen, een 93 mijl lange hike die enkele dagen in beslag neemt, maar zeer de moeite waard schijnt te zijn vanwege de prachtige landschappen. Wanneer u dat iets te veel van het goede is kunt u ook per auto tot ongeveer 2.000 meter omhoog rijden om de zonsondergang in de bergen te bekijken. Wanneer u iets verder van Seattle af rijdt dan kunt u naar North Cascades national park. Dit park heeft vele mogelijkheden tot vissen, fietsen wandelen en gewoon genieten van de prachtige natuur. Het park telt wel 300 gletschers binnen haar grenzen en is dan ook een prachtig park wanneer u van de natuur houdt. Autohuur in Seattle geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Nicht weit entfernt liegt auch Canada.