tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Seoel - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen
HYUDAI I30 1.5
HYUDAI I30 1.5
gevonden op 22 feb. 2016 11:58 uur
Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen
HYUNDAI ELANTRA AVANTE 1.5
HYUNDAI ELANTRA AVANTE 1.5
gevonden op 22 feb. 2016 11:58 uur

Autohuur Seoel

Algemene informatie

Seoel is de hoofdstad van Zuid-Korea voor meer dan 600 jaar. Deze stad wordt door ongeveer 229,9 miljoen mensen bewoond met in het centrum 10,3 miljoen. Bijna 50% van de bevolking in Zuid-Korea woont in Seoel. Deze gigantische stad kent 25 verschillende districten.
Het internationale vliegveld ligt net uit de stad. U kunt hier uw huurwagen ophalen om zo zeer gemakkelijk de stad te bereiken. In de stad zelf kunt u genieten van de vele bezienswaardigheden met daarnaast nog verscheidene winkel opties. De stad kent genoeg hotels met veilige partners van goede prijs zodat uw vakantie helemaal compleet kan zijn zodat u volop kunt genieten!Bezienswaardigheden


Het eerste waar u zeker heen moet gaan is de Nanta. Dit is één van het grootste theater dat terug te vinden is in Seoel. Het geeft u zeker een indrukwekkende show en hoogstwaarschijnlijk roepen de artiesten u mee het podium op voor een complete ervaring.
Daarnaast kunt u nog de artistieke kant in u de vrije loop laten in het originele Seoel Museum of Chicken Art. Dit is inderdaad een museum gebaseerd op de kunst omtrent kippen. Aan u om eens een kijkje te gaan nemen in één van de meest bezochte bezienswaardigheden te Seoel.
Een ander zeer bekend museum is het Kimchi Field Museum. Iedereen is er wel van op de hoogte dat Aziaten van pikant eten houden. Wel, hier kunt u verschillende gerechten bewonderen met daarnaast alles wat er mee te maken heeft (gerief, afkomst,...)
Een ander typisch cultureel evenement is het Koreaanse Queer Culture Festival. Dit neemt plaats in het begin van juni. Het draait hier om alternatieve levensstijlen. Er komt gezichts verf, regenbogen en zelfs een film afgespeeld. Het is echter wel geen mogelijkheid hier foto's te nemen door reden van het beschermen van de bevolking.
Wilt u liever eens een dagje ontspannen en u goed laten gaan in de shopping wereld van Seoel? Ga dan naar de grootste buurt waar u de leukste kleren terug kunt vinden, de Dongdaemun. Deze kent 20 winkelcentra en meer dan 30.000 individuele winkels. Zeker iets dat u thuis niet zult waarnemen...
Wilt u liever wat van de lokale cultuur en speciale kruiden, juwelen, lekkernijen, klederdracht,... Het Cosmopolitan district van Itaewon. Hier zijn de echte meest authentieke manieren van kleren maken nog steeds aan de gang. Mannen kunnen in de mooiste winkels zich laten opmeten om een uniek kostuum mee naar huis te nemen. Daarnaast is de service van eersteklas.
Om u bezoek af te sluiten, kunt eens lekker gaan dansen in de Silent disco. Deze houdt in dat u met een koptelefoon kunt genieten van de muziek, samen met u vrienden en familie terwijl u door de straten van Hongdae danst.


Met de huurwagen op reis

Seoel is een gigantische stad dat bruist van avonturen. U kunt eenvoudig al uw geliefde bestemmingen bereiken met uw auto en bovendien het meeste van u vakantie maken door middel van uw huurwagen. Zo kunt u bijvoorbeeld de omliggende dorpjes, waar u het ware dagdagelijkse leven van een Koreaan kunt terugvinden en beleven, bezoeken. Er zijn naast deze voorbeelden nog zo veel meer mogelijkheden om een top vakantie te beleven. De Noryangjin vis markt, de 4D films, het Theme park, het koninklijke paleis,...
Weet dat u met een huurwagen kunt gaan en staan waar u maar belieft om zo de mooiste verhalen en herinneringen mee naar huis te nemen.
Beleef dit op een eenvoudige en comfortabele manier door behulp van Happycar.