tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Sevilla - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen
Fiat Panda
Fiat Panda
gevonden op 24 okt. 2016 09:06 uur
Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
gevonden op 15 sep. 2016 14:57 uur
Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Skoda Octavia
Skoda Octavia
gevonden op 15 sep. 2016 14:57 uur
Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen
Audi A4
Audi A4
gevonden op 19 okt. 2016 08:18 uur

Autohuur Sevilla

Sevilla is de hoofdstad en grootste stad van de provincie Sevilla, Spanje. Het is gelegen aan de rivier de Guadalquivir en heeft ongeveer 703.000 inwoners, waardoor het de op vier na grootste stad van Spanje is. Sevilla heeft een subtropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 25°C overdag en 13°C 's nachts. Naast het heerlijke klimaat is Sevilla de hoofdstad van de autonome gemeenschap Andalusië. Door velen wordt de stad een groot openlucht museum genoemd. Dit komt omdat de stad prachtige bezienswaardigheden kent en een rijke cultuur heeft. U kunt Sevilla goed bereiken vanwege de luchthaven. Met een huurauto in Sevilla bent u er zeker van dat u al de pracht van deze stad niet hoeft te missen.

Bezienswaardigheden in Sevilla
Sevilla is een prachtige stad die met een huurauto zeer goed te bezichtigen is. Een van de meest bekende bezienswaardigheden in Sevilla is de Kathedraal Maria de la Sede, één van de grootste kathedralen van Europa. De kathedraal van St. Maria is gebouwd tussen 1401-1519. Het interieur is rijkelijk versierd met een grote hoeveelheid goud en de kathedraal kent een aantal pilaren en elementen die afkomstig zijn uit de vroegere  moskee. Ook staat Sevilla bekend om het prachtige plein, Plaza de España. Plaza de España kent een schitterende fontein en bijzondere paviljoen gebouwen. Het plein dateert uit het jaar 1929 en ligt in het Parque de María Luisa, een park dat dateert uit het jaar 1911. Het park heeft een oppervlakte van 40 hectare en kent een groot aantal monumenten. In het park kunt u heerlijk wandelen of even bijkomen terwijl u ondertussen van de Spaanse zon geniet. Een van de meest bijzondere bezienswaardigheden van Sevilla is de Metropool Parasol, een houten constructie aan het La Encarnación plein. Het Metropool Parasol is 26 meter hoog en is de grootste houten constructie van de wereld. Met een huurauto in Sevilla bent u er zeker van dat u gemakkelijk door de stad kunt reizen om deze prachtige stad te bezichtigen.

Na het wandelen kunt u in Sevilla naar een van de overheerlijke tapas restaurants. Tapas zijn een breed scala van hapjes of snacks uit de Spaanse keuken. Ze kunnen koud zijn (zoals gemengde olijven en worst) of warm (zoals calamares en kleine kippenpootjes). De Spanjaarden hebben als gewoonte om twee tapas per persoon te bestellen en te delen met de rest van de tafel. Na een korte pauze is het gebruikelijk om nog een ronde tapas te bestellen met een tapas per persoon. Na het heerlijke eten kunt u naar een van de vele terrasjes of discotheken. Zo is Sevilla een stad voor jong en oud waar voor iedereen wat te beleven is.

Met de huurauto door Sevilla
U kunt er ook voor kiezen om één van de omliggende steden van Sevilla te bezoeken. Zo kunt u met uw huurauto in Sevilla naar de stad Algeciras. Deze stad staat bekend om haar veerboot naar Marokko en haar vele prachtige monumenten. Algeciras is een havenstad in het zuiden van Spanje en is de grootste stad aan de baai van Gibraltar. Hier kunt u naast de haven naar het Iglesia de la Palma, een prachtige witte romeinse katholieke kerk op het zuidwesten van het plein Plaza Alta.

U kunt kiezen voor een roadtrip naar het mooie Malaga. De reden waarom veel mensen naar Malaga gaan is, omdat het de geboorteplaats is van Pablo Picasso en om het Museo Picasso Malaga, de Carmen Thyssen Museum, de oude stad of de stranden te bezichtigen.

Een reis naar het mooie Almeria is zeker de moeite waard. Naast de mooie stranden staat Almeria ook bekend om haar Arabische fort, de oude muren van Jayrán en het monument San Cristóbal.

In Sevilla hoeft u zich absoluut niet te vervelen en zo is er voor iedereen wat te doen. Denkt u er aan om ’s avonds minstens eenmaal tapas gegeten te hebben terwijl u geniet van de ondergaande zon. Met autohuur Sevilla kunt u gaan en staan waar u zelf wilt.