Vind de juiste auto in Side

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Side - Goedkoopste aanbiedingen

Renault Megane

Renault Megane

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 okt. 2016 20:36 uur.

Renault Clio

Renault Clio

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 okt. 2016 20:36 uur.

Renault Traffic Minivan

Renault Traffic Minivan

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 okt. 2016 20:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Side

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Side:

4.7 tot 5 (13750 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10
(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56

Autohuur Side

Side is een prachtige badplaats aan de zuidkust van Turkije. De stad wordt ieder jaar opnieuw door vele toeristen bezocht. Het is natuurlijk nog comfortabeler met een huurauto Side te gaan verkennen, aangezien in de omgeving veel te doen is. Om een geschikte huurauto te vinden tegen een goede prijs vergelijkt HAPPYCAR verschillende autoverhuurbedrijven zoals AutoEscape, Thrifty en Holiday Autos voor u. Op deze manier bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding en betaalt u zeker niet teveel.

Ontdek Side
Side is van oorsprong een antieke havenstad en is gelegen tussen de bekendere steden Antalya en Alanya aan de Turkse Rivièra. De historische binnenstad is te vinden op een schiereilandje van ongeveer één kilometer lengte. Vooral uit de Griekse en Romeinse tijd zijn vele restanten terug te vinden in de binnenstad. Zo zijn er een oude Griekse tempel, een Romeins theater dat 20.000 mensen kan herbergen en een stadspoort te vinden. Side kent een rijke politieke historie. Het werd door maar liefst acht verschillende volkeren bestuurd en viel uiteindelijk in handen van de Romeinen. Er is kortom voldoende te bekijken in Side, en hoe kan dit nu flexibeler dan met rental car Side?

Met een huurauto Side ontdekken
Voor liefhebbers van historische bouwwerken is Side een uitstekende bestemming. Naast het indrukwekkende theater dat stamt uit de Romeinse tijd, is er ook een prachtige stadsmuur te aanschouwen. Bovendien is er een bijzonder museum te vinden in Side. Dit museum was vroeger een karakteristiek Turks badhuis en is op deze manier behouden. Het is mogelijk hier een rondleiding te krijgen langs de verschillende badruimtes, met uitleg van een lokale gids over hoe precies werd gebaden. Als laatste is er een prachtige fontein van 15 meter hoog te zien, gemaakt van marmer. Deze fontein wordt door het Turkse volk gezien als een belangrijk monument in de stad. Met behulp van autohuur Side is het mogelijk om op een comfortabele manier alle bezienswaardigheden in Side te ontdekken.

Rondreis door de regio Side
Autoverhuur Side biedt u niet alleen de mogelijkheid om Side zelf te ontdekken, maar ook om erop uit te aan in de regio. Zo ligt Side dicht in de buurt bij de luchthaven van Antalya, wat ook een Turkse badplaats is. In deze stad zijn veel authentieke moskeeën te bewonderen en is er bovendien een lange winkelstraat te vinden. In deze winkelstraat bevinden zich veel winkels van grote ketens, maar ook veel plaatselijke winkeltjes waar souvenirtjes voor het thuisfront gekocht kunnen worden. Antalya is een geschikte plek om even helemaal tot rust te komen aan het strand. Na zonsondergang kan genoten worden van het prachtige uitzicht over zee vanaf de boulevard. Een andere mogelijkheid tot strandvakantie is de badplaats Alanya, gelegen ten oosten van Side. Naast dat dit een populaire badplaats is, zijn hier ook veel verschillende grotten te vinden. Zo is er bijvoorbeeld de Piratengrot, een grot die vroeger door piraten werd gebruikt om te schuilen. Deze grot is onbereikbaar voor schepen. In de verschillende grotten zijn prachtige druipstenen te bewonderen. Door het plaatsje Manavgat, wat op prima reisafstand ligt van Side met autoverhuur Side, loopt een van de langste ondergrondse rivieren van de wereld. Hier is een prachtige waterval te zien, die zelfs bij winters weer erg mooi is om te zien. Bovendien is in alle bovenstaande steden wel een Shisha lounge te vinden. Dit zijn authentieke lounges waar de lokale bevolking vaak na het werk naartoe gaat om een soort waterpijp te roken. Wellicht iets om uit te proberen, maar een kopje Turkse thee kan hier ook genuttigd worden. Spreekt deze aantrekkelijke badplaats aan de Turkse rivièra u al aan? Wacht dan niet te lang en bezoek de website van HAPPYCAR voor rental car Side om verzekerd te zijn van een prachtige rondreis langs de kust van Turkije die geheel binnen uw budget past.