tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Skopje - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
OPEL CORSA 1.2
OPEL CORSA 1.2
gevonden op 28 sep. 2016 09:52 uur
Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen
VW Golf
VW Golf
gevonden op 17 okt. 2016 12:39 uur
Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Audi A4
Audi A4
gevonden op 26 okt. 2016 08:43 uur

Autohuur Skopje

Skopje is de hoofdstad van Macedonië en is fraai gelegen aan de rivier de Vardar. Het wordt ook wel ꞌDe Parel van de Balkanꞌ genoemd. De stad van ruim een half miljoen inwoners grenst aan Kosovo en biedt een aantrekkelijke mix van oud en nieuw, met vele interessante bezienswaardigheden. Autohuur in Skopje is een perfecte manier om op snelle en comfortabele wijze deze historische stad te ontdekken. U bent bij HAPPYCAR verzekerd van de beste huurauto’s tegen de laagste prijs. HAPPYCAR toont u als onafhankelijke prijsvergelijker alle aanbiedingen voor Rental Car in Skopje in één overzicht. Autoverhuur in Skopje was nog nooit zo eenvoudig en voordelig.

Ontdek Skopje
Skopje wordt al bewoond sinds de klassieke oudheid. Er zijn overblijfselen gevonden van neolithische nederzettingen, die duiden op bewoning vanaf het jaar 3500 voor Christus. De stad heeft vele overheersers gehad. Van de Romeinen en de Byzantijnen tot de Slavische volkeren, Ottomanen, Serviërs en Bulgaren. Skopje is sinds 1945 de hoofdstad van Macedonië, dat sinds 1991 met het uiteenvallen van Joegoslavië een onafhankelijke republiek is. De geschiedenis van de stad wordt gevormd door de twee grote aardbevingen in 1961 en 1963, waarbij grote delen van de stad zijn verwoest. Skopje is vrijwel volledig herbouwd en heeft zich tot een moderne stad ontwikkeld. Skopje bevindt zich in het noorden van Macedonië en ligt op 255 meter boven de zeespiegel. De rivier de Vardar stroomt dwars door de stad naar de Egeïsche Zee. Een rit met een huurauto langs de rivier is ideaal om Skopje en de omgeving te leren kennen.

Met een huurauto Skopje ontdekken
Autohuur in Skopje stelt u in staat om vele attracties binnen korte tijd te bewonderen. Zet koers naar het oude station van Skopje, waar tijdens de grote aardbeving van 1963 vele slachtoffers vielen. De stationsklok staat sindsdien stil op het tijdstip van de aardbeving: 5.17 uur. In een gedeelte van station bevindt zich het stadsmuseum van Skopje. Al rijdend in een huurauto in Skopje komt u vele standbeelden tegen, zoals op het Macedoniëplein en in het Zenapark. Skopje is de geboortestad van Moeder Theresa, die hier achttien jaar heeft gewoond. Autohuur in Skopje biedt u de kans om de reconstructie van haar geboortehuis te zien. De voormalig winnares van de Nobelprijs voor de vrede wordt in Skopje met meerdere monumenten herdacht.
Wat u zeker niet mag missen, zijn het 66 meter hoge Millennium Kruis en de grote, witte Porta Makedonia (Arc de Triomphe) in het stadshart. U kunt hier met de trap of de lift naar boven en vervolgens van een adembenemend uitzicht over de stad genieten. Het centrum van Skopje heeft vijf bruggen. De veertiende-eeuwse Stenen Brug, gebouwd in Ottomaanse stijl in opdracht van Sultan Mehmed II, is de meest bekende. De 214 meter lange brug verbindt het oude stadsdeel met het nieuwe gedeelte. Vlakbij staat een standbeeld van Alexander de Grote van 25 meter hoog. Skopje heeft een continentaal klimaat ofwel gematigd landklimaat, met koele winters en warme zomers. De temperatuur kan in de zomermaanden oplopen tot tegen de 30 graden. Er valt dan nauwelijks neerslag. De gemiddelde temperatuur in de winter ligt iets boven het vriespunt, waarbij er geregeld sneeuw kan vallen.

Rondreis door de regio Skopje
Met een Rental Car in Skopje zijn er verschillende mooie plaatsen in de omgeving te bezoeken. U kunt een route uitstippelen naar het eeuwenoudje stadje Ohrid aan het gelijknamige meer, waar u zowel van het strand kunt genieten als een bezoek kunt brengen aan het klooster van Sveti Naum en Fort Samuil. Of rijd naar de vroegere hoofdstad van Macedonië Bitola, om de ruïnes van Heraclea Lyncestis en de kunstcollectie in de Yeni moskee te aanschouwen. De stad Prilep is ook niet al te ver verwijderd van Skopje. De tabaksstad is omgeven door schitterend natuurschoon. Hier kunt u de ruïnes van het kasteel van koning Marko en het klooster van aartsengel Michael bekijken. De goedkope autoverhuur in Skopje via HAPPYCAR biedt ook de mogelijkheid om Tetovo aan te doen, dat in het oog springt door de fraai beschilderde moskee. Met de hulp van HAPPYCAR vindt u voor elke gelegenheid een passende en zeer voordelige huurauto in Skopje.