Vind de juiste auto in Skopje

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 13 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Skopje - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2018 05:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2018 05:12 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2018 05:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2018 05:12 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2018 05:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2018 05:12 uur.

Beoordeling autoverhuur in Skopje

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Skopje:

4.7 tot 5 (447 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Goede service, vriendelijk geholpen en een prima auto.
Huurauto beoordeling van Danny R.- 18 feb. 2018 20:50
(5 tot 5 )
De auto huren was geen probleem, en is prima afgehandeld. De auto inleveren op Curaçao heeft mij bijna mijn vlucht gekost. Maw ik zou het zo niet weer doen. De vrouw achter de balie heeft er bijna 1 uur over gedaan om mij mijn autorizised papieren terug te geven. Ik heb de auto doorpersoonlijke omstandigheden 5 dagen eerder ingeleverd. Ze ging tellen en bleef tellen, dat het niet in orde was. Ongelooflijk. Ik had ook graag 5 dagen een tegemoetkoming willen hebben op mijn bedrag. Ik heb het opgegeven om dit bespreekbaar te maken. Nee, ik neem op Curaçao wel een auto, en ga dit niet vooraf bespreken. Had me veel zenuwen bespaard.
Huurauto beoordeling van Truus F.- 17 feb. 2018 08:40
(5 tot 5 )
Goede service lekker dat het op schiphol zelf was aangezien ik weer heel vroeg wegvloog uit Nederland.
Huurauto beoordeling van Erica S.- 16 feb. 2018 06:30

Autohuur Skopje

Skopje is de hoofdstad van Macedonië en is fraai gelegen aan de rivier de Vardar. Het wordt ook wel ꞌDe Parel van de Balkanꞌ genoemd. De stad van ruim een half miljoen inwoners grenst aan Kosovo en biedt een aantrekkelijke mix van oud en nieuw, met vele interessante bezienswaardigheden. Autohuur in Skopje is een perfecte manier om op snelle en comfortabele wijze deze historische stad te ontdekken. U bent bij HAPPYCAR verzekerd van de beste huurauto’s tegen de laagste prijs. HAPPYCAR toont u als onafhankelijke prijsvergelijker alle aanbiedingen voor Rental Car in Skopje in één overzicht. Autoverhuur in Skopje was nog nooit zo eenvoudig en voordelig.


Ontdek Skopje

Skopje wordt al bewoond sinds de klassieke oudheid. Er zijn overblijfselen gevonden van neolithische nederzettingen, die duiden op bewoning vanaf het jaar 3500 voor Christus. De stad heeft vele overheersers gehad. Van de Romeinen en de Byzantijnen tot de Slavische volkeren, Ottomanen, Serviërs en Bulgaren. Skopje is sinds 1945 de hoofdstad van Macedonië, dat sinds 1991 met het uiteenvallen van Joegoslavië een onafhankelijke republiek is. De geschiedenis van de stad wordt gevormd door de twee grote aardbevingen in 1961 en 1963, waarbij grote delen van de stad zijn verwoest. Skopje is vrijwel volledig herbouwd en heeft zich tot een moderne stad ontwikkeld. Skopje bevindt zich in het noorden van Macedonië en ligt op 255 meter boven de zeespiegel. De rivier de Vardar stroomt dwars door de stad naar de Egeïsche Zee. Een rit met een huurauto langs de rivier is ideaal om Skopje en de omgeving te leren kennen.


Met een huurauto Skopje ontdekken

Autohuur in Skopje stelt u in staat om vele attracties binnen korte tijd te bewonderen. Zet koers naar het oude station van Skopje, waar tijdens de grote aardbeving van 1963 vele slachtoffers vielen. De stationsklok staat sindsdien stil op het tijdstip van de aardbeving: 5.17 uur. In een gedeelte van station bevindt zich het stadsmuseum van Skopje. Al rijdend in een huurauto in Skopje komt u vele standbeelden tegen, zoals op het Macedoniëplein en in het Zenapark. Skopje is de geboortestad van Moeder Theresa, die hier achttien jaar heeft gewoond. Autohuur in Skopje biedt u de kans om de reconstructie van haar geboortehuis te zien. De voormalig winnares van de Nobelprijs voor de vrede wordt in Skopje met meerdere monumenten herdacht.

Wat u zeker niet mag missen, zijn het 66 meter hoge Millennium Kruis en de grote, witte Porta Makedonia (Arc de Triomphe) in het stadshart. U kunt hier met de trap of de lift naar boven en vervolgens van een adembenemend uitzicht over de stad genieten. Het centrum van Skopje heeft vijf bruggen. De veertiende-eeuwse Stenen Brug, gebouwd in Ottomaanse stijl in opdracht van Sultan Mehmed II, is de meest bekende. De 214 meter lange brug verbindt het oude stadsdeel met het nieuwe gedeelte. Vlakbij staat een standbeeld van Alexander de Grote van 25 meter hoog. Skopje heeft een continentaal klimaat ofwel gematigd landklimaat, met koele winters en warme zomers. De temperatuur kan in de zomermaanden oplopen tot tegen de 30 graden. Er valt dan nauwelijks neerslag. De gemiddelde temperatuur in de winter ligt iets boven het vriespunt, waarbij er geregeld sneeuw kan vallen.


Rondreis door de regio Skopje

Met een Rental Car in Skopje zijn er verschillende mooie plaatsen in de omgeving te bezoeken. U kunt een route uitstippelen naar het eeuwenoudje stadje Ohrid aan het gelijknamige meer, waar u zowel van het strand kunt genieten als een bezoek kunt brengen aan het klooster van Sveti Naum en Fort Samuil. Of rijd naar de vroegere hoofdstad van Macedonië Bitola, om de ruïnes van Heraclea Lyncestis en de kunstcollectie in de Yeni moskee te aanschouwen. De stad Prilep is ook niet al te ver verwijderd van Skopje. De tabaksstad is omgeven door schitterend natuurschoon. Hier kunt u de ruïnes van het kasteel van koning Marko en het klooster van aartsengel Michael bekijken. De goedkope autoverhuur in Skopje via HAPPYCAR biedt ook de mogelijkheid om Tetovo aan te doen, dat in het oog springt door de fraai beschilderde moskee. Met de hulp van HAPPYCAR vindt u voor elke gelegenheid een passende en zeer voordelige huurauto in Skopje.