tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Soest - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen
AUDI A1
AUDI A1
gevonden op 19 aug. 2016 07:05 uur
Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen
VOLKSWAGEN GOLF
VOLKSWAGEN GOLF
gevonden op 19 aug. 2016 07:05 uur

Autohuur Soest

Wil je een paar dagen naar een leuke plek niet al te ver in Duitsland waar voor iedereen iets te doen is? Dan is Soest een goed idee! Cultuur en natuur, Soest en omgeving biedt allebei in overvloed naast gezelligheid en gastronomie. Maak het jezelf gemakkelijk en huur een auto via HAPPYCAR. Zo huur je altijd een geschikte auto voor de gunstigste prijs. Met autoverhuur Soest kan je de dag plannen zoals je zelf wil en je bespaart een boel tijd, zodat je nog meer leuke dingen kan doen! Happycar vergelijkt elk moment de beste aanbiedingen om in Soest en omgeving rond te rijden in een auto van bijvoorbeeld Avis, Hertz, EuropCar of een ander betrouwbaar verhuurbedrijf. Zo krijg je waar voor je geld en een onvergetelijke vakantie!

Ontdek Soest
De meer dan 1000 jaar oude Hanzestad Soest ligt in het Duitse Noordrijn-Westfalen in een prachtig natuurgebied met water en bossen. Vanaf een afstand is het silhouet van de stad met de torens al zichtbaar. In de 15e eeuw was Soest een belangrijke handelsstad in Europa. De oude stadsmuur staat nog voor een groot deel overeind en biedt een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving. Het historische centrum heeft wel 700 gebouwen op de monumentenlijst staan. Soest is van alle kanten uitstekend bereikbaar via een aantal uitvalswegen, zoals de A44.

Met een huurauto Soest ontdekken
Soest heeft wel 28 kerken, waarvan een paar beroemde. De Patroklidom van groenige zandsteen heeft de mooiste Romaanse toren van Duitsland en de Wiesenkirche bevat een aantal indrukwekkende gebrandschilderde ramen. Het ´Westfaals Avondmaal´ is hiervan de beroemdste. In het Burghofmuseum kan men van alles leren over de geschiedenis van Soest. Het gezellige centrum met de vakwerkhuizen heeft vele terrassen, restaurants, biertuinen en leuke winkeltjes. Het roggebrood uit Soest is beroemd, net als het blauw bedrukte textiel. Leuk om als souvenir mee te nemen! Ook worden hier het hele jaar door allerlei culturele evenementen georganiseerd. Zo is er in juli de Soester wijnmarkt, in september de Dag van de draaiorgels en in november de Allerheiligenkermis, de grootste kermis in een binnenstad in Europa. Rond de Kerst is er natuurlijk een oergezellige kerstmarkt. Zowel in Soest zelf als in de omgeving zijn er uiteraard vele hotels en pensions te vinden in allerlei prijsklassen. Hoe handig is het om vanuit je hotel direct de huurauto in te stappen en overal snel heen te rijden!

Rondreis door de regio Soest
Begin uw rondreis vanaf de luchthaven van Dusseldorf. Breng een dagje door in de stad Dusseldorf en vervolg uw reis naar Soest. Met de huurauto kan de prachtige omgeving van Soest ook moeiteloos verkend worden. Naar de Möhnesee is het slechts 12 kilometer rijden met een huurauto van autohuur Soest. Dit oude stuwmeer is nu een toeristische trekpleister, waar heerlijk gevaren, gewandeld en gefietst kan worden. Ten zuiden hiervan strekt het Arnsberger Wald zich uit, een beschermd natuurpark met bossen, beekjes en fraaie uitzichten. Er zijn veel duidelijk aangegeven wandelroutes, rustplaatsen en voor de kinderen parken met herten en wilde zwijnen en natuurlijke speeltuinen. Bad Sassendorf ligt op 5 kilometer afstand en is een bekend kuuroord met geneeskrachtige zout- en modderbaden. Ook is er een leuk klein openluchtmuseum in de buurt van Soest waar je gemakkelijk met de huurauto kan komen. Binnen een uur rijd je met de huurauto vanuit Soest naar het Sauerland, in de winter een heerlijk wintersportoord en in de zomer een fijne plek om te wandelen, te rodelen, te midgetgolfen of bijvoorbeeld het mijnmuseum te bezoeken in Ramsbeck. Met een oude trein ga je helemaal naar beneden de mijn in, een spannende ervaring. In bekende plaatsen als Willingen en Winterberg is het leuk om te winkelen of lekker te eten en mensen te kijken. Wie serieus wil shoppen of een grote stad wil bezoeken, kan het beste met een auto van Rental Car Soest naar Dortmund gaan, 45 km ten westen van Soest. Deze schitterende regio heeft het hele jaar door voor elk wat wils. Kijk op HAPPYCAR voor alle informatie die je nodig hebt en betaal niet meer voor een huurauto dan nodig is om optimaal te genieten in Soest en omgeving!