Vind de juiste auto in Stavanger

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Stavanger - Goedkoopste aanbiedingen

Hyundai i30

Hyundai i30

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2016 20:25 uur.

Ford Kuga

Ford Kuga

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2016 20:25 uur.

Hyundai i10

Hyundai i10

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2016 20:25 uur.

Volvo V60 Estate

Volvo V60 Estate

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2016 20:25 uur.

Beoordeling autoverhuur in Stavanger

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Stavanger:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Stavanger

Ga je op reis naar Stanvanger? Dan bezoek je een welvarende stad. In Stavanger komen een schitterende natuur, cultuur en historie, en uitstekende winkelmogelijkheden samen. Stavanger heeft een luchthaven, waar je landt wanneer je de stad per vliegtuig bezoekt. In dat geval ben je gedurende je vakantie aangewezen op openbaar vervoer of moet je lopend de diverse bezienswaardigheden bezoeken. Dat heeft invloed op je mogelijkheden en wanneer je daarin niet beperkt wilt worden, is autohuur in Stavanger een uitstekende optie. Noorwegen is een prachtig land, maar een vakantie daar is relatief kostbaar. Het is dus handig geld te besparen. Bij het boeken van een huurauto in Stavanger is dat mogelijk, wanneer je de website van HAPPYCAR bezoekt. Hier kun je de tarieven van aanbieders zoals AutoEurope, EasyAuto en Avis vergelijken en zien welk aanbod voor jou het voordeligst is. Zo combineer je comfort en flexibiliteit met de zekerheid dat je voor je Rental Car in Stavanger niet teveel betaalt.

 

Ontdek Stavanger

Stavanger ligt in het zuidwesten van Noorwegen en ontleent haar welvaart aan de olie-industrie. De stad is in 1125 ontstaan uit een bisdom. Behalve de olie, zorgden ook de visvangst, de conservering van vis en de scheepvaart voor de groei en levendigheid van de stad en dat is zichtbaar wanneer je door Stavanger loopt of rijdt. Een uitstapje dat je tijdens je verblijf beslist moet maken, is een bezoek aan de Preikestolen. In dat geval kun je je Rental Car in Stavanger achterlaten. Voor het bereiken van de top op 605 meter hoogte, moet je een klim over een afstand van bijna vier kilometer maken. Dat is een inspanning die beslist de moeite waard is, want je hebt vanaf het plateau een fantastisch overzicht over de Lysefjord. Wil je je benen de volgende dag wat rust gunnen? Dan besteed je die dag met een rondrit in je huurauto uit Stavanger, of ga je naar de autoverhuur in Stavanger om jezelf die luxe te kunnen bezorgen.

 

Met een huurauto Stavanger ontdekken

Stavanger is geen bijzonder grote stad en wanneer je je best doet, kun je alle bezienswaardigheden in een dag bezoeken. Dat is al helemaal het geval wanneer je hebt gekozen voor autohuur in Stavanger. Het Norsk Oljemuseum gunt je een blik in de wereld van een deel van de lokale bevolking. Behalve informatie over olie, gas en de Noorse oliewinning, kun je hier bekijken hoe het leven op een boorplatform verloopt. Het museum is gevestigd in de haven en, zoals vele gebouwen in Stavanger, alleen al een bezoek waard vanwege de fraaie architectuur. Minder modern, maar daarom niet minder interessant, is de Kathedraal van Stavanger. Dit is de eerste domkerk van Noorwegen, gebouwd in 1125. Na een grote brand in 1272, werd de anglo-romaanse kathedraal in gotische stijl herbouwd. Sindsdien in deze intact gebleven en de enige kerk uit die periode in Noorwegen die nog authentiek is.

 

Rondreis door de regio Stavanger

Wanneer je binnen de stadsgrenzen van Stavanger blijft, kun je culturele activiteiten met winkelen en uitgaan combineren. Wil je meer van het achterland zien of ga je een rondreis maken? Dan doe je er goed aan te kiezen voor autohuur in Stavanger. Breng op zo'n tocht of rondreis ook beslist een bezoek aan het Hafrsfjord. Dat fjord ligt op de weg naar het vliegveld en strekt zich uit over een afstand van negen kilometer. Het monument Sverd i Fjell, zwaarden in de rots, herinnert aan de slag die daar in 872 plaatsvond en Noorwegen onder één regime bracht. Wanneer je meer van Noorwegen wilt zien, zou je kunnen overwegen met je huurauto een reis te maken door de schitterende Noorse natuur en langs de vele fjorden. Een reis naar Oslo is absoluut de moeite waard. Of een rit naar Bergen, bijvoorbeeld, beslaat een afstand van ruim 210 kilometer. Mogelijk besluit je een paar dagen daar te blijven en vanuit Bergen naar huis te vliegen. Daarbij moet je Rental Car uit Stavanger geen belemmering vormen. Bij HAPPYCAR kun je ook in dat geval een prijsvergelijk maken dat je een objectief beeld geeft bij de gunstigste voorwaarden voor deze optie. Zo hoef je dus niet meer terug naar de autoverhuur in Stavanger en heb je alle vrijheid.