Vind de juiste auto in Stellenbosch

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Stellenbosch

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Stellenbosch:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Stellenbosch

De Zuid-Afrikaanse stad Stellenbosch is gelegen in de West-Kaap provincie. Deze prachtige stad, met zijn mooie natuur, is zeker een bezoek waard. Een comfortabele en flexibele manier om Stellenbosch en zijn omgeving te gaan verkennen is met autohuur Stellenbosch. HAPPYCAR helpt u bij het vinden van de geschikte auto voor de laagst mogelijke prijs. HAPPYCAR is een vergelijkingssite die verschillende autoverhuurbedrijven zoals Enterprise en Thrifty met elkaar vergelijkt om voor u te verzekeren van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Ontdek Stellenbosch
Stellenbosch heeft een koloniale historie. Voor toeristen is het zeer interessant om de vele oude huizen in Kaaps-Hollandse stijl te bezichtigen, die stammen uit de tijd van Nederlandse kolonisten. Daarnast staat Stellenbosch bekend om zijn vruchtbaarheid. Om deze reden zijn er ontzettend veel wijngaarden in dit gebied te vinden. Omdat kolonisten gewend waren om hun wijnvaten te maken van eikenhout, werden in korte tijd ontzettend veel eikenbomen geplant. Uiteindelijk bleek dat deze bomen in dit klimaat veel sneller groeiden en daardoor sponzig werden. Om deze reden kon het hout van de bomen niet gebruikt worden om wijnvaten van te maken en daarom staan er nu nog steeds heel veel eikenbomen. Stellenbosch wordt hierdoor Eikestad genoemd door de lokale bevolking. Hiernaast staat Stellenbosch bekend om zijn universiteit: één van de bekendste van het Afrikaanse continent. Het is gebruikelijk dat de jeugd na de middelbare school naar Universiteit Stellenbosch gaat om te studeren. Met de juiste connecties is het mogelijk om in een Koshuise te gaan wonen. Dit is een soort Afrikaans studentenhuis waarin toezicht wordt gehouden door een strenge opzichter. Een aantal keer per jaar strijden de Koshuise onderling tijdens sportevenementen. Met autoverhuur Stellenbosch wordt het u zo makkelijk mogelijk gemaakt om alle bezienswaardigheden te bezoeken.

Met een huurauto Stellenbosch ontdekken
Een bezienswaardigheid die zeker de moeite is om te bezoeken is het burgerhuis van Stellenbosch. Dit gebouw stamt uit de Nederlandse koloniale tijd. Het burgerhuis huisvest tegenwoordig een VOC-museum en is daarom interessant om eens te zien. Voor sportieve toeristen is het een aanrader om naar het Jonkershoek natuurreservaat te gaan. Dit reservaat bestaat uit een aantal bekende bergketens die beklommen kunnen worden met daar omheen de ongerepte Afrikaanse natuur. Het is een leuke excursie om hier een dag te gaan wandelen en eventueel te gaan bergklimmen. Het gebied is gemakkelijk bereikbaar als u met uw huurauto Stellenbosch verlaat. Voor de echte liefhebbers is er de twee kilometer hoge Simonsberg te vinden. Vanwege het vruchtbare land in Stellenbosch en omgeving, zijn er vele wijngaarden te vinden waar men kan deelnemen aan een wijnproeverij. Maak kennis met authentieke Zuid-Afrikaanse wijnen onder het genot van een prachtig uitzicht!

Rondreis door de regio Stellenbosch
Niet alleen Stellenbosch is de moeite waard om met rental car Stellenbosch te bezoeken, bovendien kent de omgeving bijzonder mooie plekken. Begin uw rondreis meteen vanaf de luchthaven van Johannesburg. Blijf een dagje in Johannesburg en bezoek ook Kaapstad. In deze prachtige stad aan de westkust van Afrika zijn vele stranden te bezoeken. Een voorbeeld hiervan is Clifton Bay, een prachtige baai met helderblauw water en wit zand. Het is dus zeker geen straf om hier enkele dagen door te brengen om tot rust te komen. Daarnaast zijn er voor de cultuur- en natuurliefhebbers een aantal belangrijke bezienswaardigheden te vinden. Zo kan men naar de beroemde Tafelberg gaan kijken of deze zelfs beklimmen. Men kan gebruik maken van de kabelbaan die erbij is aangelegd. Bent u eenmaal onderweg met uw rental car Stellenbosch, dan is het een optie om met de boot over te steken naar Robbeneiland. Op dit eiland werd Nelson Mandela, naast vele andere gevangenen, vastgehouden. Tegenwoordig is er nog steeds een grote gevangenis te vinden.

Is uw interesse in de Zuid-Afrikaanse cultuur gewekt? Wacht dan niet te lang en ga snel naar de website van HAPPYCAR voor autoverhuur Stellenbosch en verzeker uzelf van een onvergetelijke rondreis.