Vind de juiste auto in Sydney

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Sydney - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jul. 2017 07:45 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 1 jul. 2017 04:30 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jul. 2017 07:45 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 273 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Sydney

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Sydney:

4.6 tot 5 (78 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Sydney

Sydney is de oudste, grootste en tevens meest bekendste stad van Australië. Sydney is gelegen aan de prachtige oceaan en kent de grootste natuurlijke haven ter wereld. Met ruim vier miljoen inwoners is Sydney een bruisende stad waar veel te beleven is. De meest bekende bezienswaardigheden zijn het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge, maar uiteraard heeft Sydney meer te bieden. U kunt een een bezoek brengen aan een van de vele musea, parken of stranden die Sydney rijk is. In deze stad hoeft u zich geen seconde te vervelen en met een huurauto ontdekt u Sydney op een leuke en makkelijke manier.

Bezienswaardigheden in Sydney
Het Sydney Opera House is het bekendste icoon van Australië. Het is een architectonisch hoogstandje en is ontworpen door de Deense architect Utzon. Het Opera House ligt op de Bennelong Point, aan de rand van een haven. Het gebouw bevat niet alleen een operazaal, maar u kunt hier ook naar  concertzalen, restaurants en bars gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om een rondleiding te volgen. Kortom, er is hier genoeg te doen en een bezoek aan het Opera House mag u zeker niet missen.

Een ander belangrijk icoon van Australië is de Sydney Harbour Bridge. Deze brug verbindt het Sydney Central Business District met de North Shore. Het is mogelijk om deze 134 meter hoge boogbrug te beklimmen. Vanaf de top van de brug heeft u een prachtig uitzicht over het Opera House en de haven van Sydney. In de buurt van het Sydney Opera House liggen de Royal Botanic Gardens. Dit park bestaat uit verschillende aangelegde tuinen, zoals de Sydney Tropical Centre, de Herb Garden en de Palm Grove. In deze tuinen vindt u vele subtropische bomen, orchideeën en planten. Verder kunt u hier wandelen en heeft u een mooi uitzicht over Farm Cove en de plek waar in 1788 de eerste boerderij werd opgericht.

Voor het beste en mooiste uitzicht over de stad moet u naar de Sydney Tower. Deze toren is het hoogste gebouw van Sydney. De constructie, die boven het winkelcomplex Centerpoint is gebouwd, is maar liefst 305 meter hoog. Op een hoogte van 250 meter is er een platform waarbij u het beste uitzicht over de stad heeft.

In Sydney vindt u ook een aantal musea. Zo is er onder andere het Powerhouse. Dit is een museum over wetenschap, industrie, technologie, desgin en Australische cutluur. Daarnaast vindt u in dit museum een grote collectie van vliegtuigen, stoommachinen en wetenschappelijke innovatie. Een ander bekend museum in Sydney is het Art Gallery of New South Wales. Dit museum bestaat al sinds 1874 en heeft een gigantische verzameling Australische kunst.

Mocht u op een gegeven moment even genoeg hebben van de drukte in Sydney dan rijdt u met uw huurauto zo naar een van de zeventig zandstranden die de stad rijk is. De beroemdste van alle zeventig stranden is Bondi Beach, waar de Australische strand- en surfcultuur ontstaan is en nog altijd duidelijk aanwezig is. Het strand is erg populair onder surfers door de vaak indrukwekkende golven. Andere druk bezochten stranden zijn Tamarama Beach en Clovelly Beach.

Met een huurauto in Sydney
Met een huurauto in Sydney rijdt u zo naar alle bovengenoemde bezienswaardigheden toe. U kunt er ook voor kiezen om de indrukwekkende natuur rondom de stad te bewonderen. Op ongeveer 100 kilomter ten westen van Sydney ligt het Blue Mountains National Park. Dit park wordt gekenmerkt door grote hoogte verschillen. Het park ontleent zijn naam aan de eucalyptus bossen die de lucht een blauwe gloed geven. Het is een prachtig park waar u doorheen kunt rijden met uw huurauto. Met een huurauto heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Vanaf de luchthaven van Sydney, Kingsford Smith International Airport, is het gemakkelijk om een auto te huren en bent u binnen een korte tijd in het centrum. Daarnaast zou u eventueel ook met uw huurauto verder naar het zuiden kunnen trekken om andere grote steden te bezoeken, zoals Canberra en Melbourne.