Vind de juiste auto in Tampa

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Tampa - Goedkoopste aanbiedingen

NISSAN VERSA 2.0

NISSAN VERSA 2.0

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 17:52 uur.

HYUNDAI SONATA 2.4

HYUNDAI SONATA 2.4

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 17:52 uur.

TOYOTA YARIS

TOYOTA YARIS

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 17:52 uur.

TOYOTA CAMRY

TOYOTA CAMRY

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 17:52 uur.

Beoordeling autoverhuur in Tampa

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Tampa:

4.8 tot 5 (13777 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
alles zeer overzichtelijk, huren wel voor de 1e keer
Huurauto beoordeling van P.G.M. J. - 24 mei 2017 21:19
(5 tot 5 )
Alles klopte, goede prijs, goede auto
Huurauto beoordeling van Gert-Jan O. - 24 mei 2017 18:45
(5 tot 5 )
Zeer service gericht en een huurprobleem zeer adequaat opgelost
Huurauto beoordeling van Hendrik Wilhelm S. - 24 mei 2017 16:26

Autohuur Tampa

Tampa is een stad in de Amerikaanse staat Florida en dient als de provincie zetel voor Hillsborough County. De stad is gelegen aan de westkust van Florida, aan de baai van Tampa in de buurt van de Golf van Mexico. Haar huidige locatie werd ooit bewoond door inheemse volkeren van de Safety Harbor cultuur, de Tocobaga en de Pohoy, die langs de oevers van de Tampa Bay woonden. De stad is tegenwoordig uit gegroeid tot een prachtige stad met een kleine 350.000 inwoners die vooral bekend staat om haar rijke geschiedenis en haar prachtige gebouwen. Met een huurauto in Tampa kunt u de stad op een makkelijke manier bezichtigen.

Bezienswaardigheden Tampa
Tampa is een prachtige stad waar u heerlijk kunt genieten van mooie bezienswaardigheden. Zo kunt u naar het Tampa theater, een prachtig oud theater dat dateert uit het jaar 1926. Het is het enige non-profit theater in Tampa en het grootste deel van de operationele kosten worden gedekt door haar lidmaatschapsprogramma. Daarbij kende het theater grote populariteit toen het opende in 1926. Dit kwam niet alleen door de prachtige buiten en binnen architectuur, maar ook omdat het theater het eerste commerciele gebouw was in Tampa met airconditioning. Na het theater kunt u naar de Bayshore Boulevard, een weg aan Hillsborough Bay in Zuid-Tampa. Er wordt beweerd dat het trottoir van 7,2 km de langste ononderbroken trottoir ter wereld is. Het trottoir is 3 meter breed en wordt veel gebruikt voor recreatie en lichaamsbeweging. Wat u zeker niet mag missen is Ybor City, een historische buurt in Tampa. De buurt ligt net ten noordoosten van het centrum en werd opgericht in het jaar 1880 door sigarenfabrikanten. De buurt werd bevolkt door duizenden immigranten, voornamelijk uit Spanje, Cuba en Italië. Voor de komende 50 jaar, zouden werknemers in Ybor City's sigarenfabrieken miljoenen sigaren per jaar rollen. Na decennia van verwaarlozing is een deel van de oorspronkelijke wijk omgebouwd tot een nachtclub en uitgaanscentrum. Met een huurauto in Tampa kunt u na de historische wijk naar het Museum of Science and Industry. Dit prachtige museum laat u kennis maken met een wetenschappelijke speeltuin van meer dan 450 activiteiten in het grootste science centrum in het zuidoosten van de Verenigde Staten! U kunt het museum een beetje vergelijken met NEMO in Amsterdam en u kunt hier zelf ook aan de activiteiten mee doen. Na de prachtige bezienswaardigheden kunt u met autohuur in Tampa naar de Lowry Park Zoo, een non-profit dierentuin gelegen in Tampa. De dierentuin werd verkozen tot gezinsvriendelijkste dierentuin van de VS door Child Magazine en Parents Magazine. Ook kunt u heerlijk genieten in een van de vele parken en stranden die Tampa u te bieden heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het Hillsborough River State Park, een prachtig park dat 30 minuten van Tampa gelegen is. In het park kunt u bijvoorbeeld kanoën, vissen, kajakken, picknicken, kamperen en zwemmen.

Met de huurauto door Tampa
Wanneer u meer wilt zien dan alleen Tampa is dit natuurlijk goed mogelijk. Zo rijdt u in een uur en 20 minuten met autohuur Tampa naar Orlando, een stad met 238.000 inwoners. Deze prachtige stad staat vooral bekend om haar vochtig subtropisch klimaat en haar prachtige bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Walt Disney World Resort, het meest bezochte attractiepark van de wereld. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw huurauto op het vliegveld van Orlando op te halen en in te leveren. Indien u vooraf via HAPPYCAR.nl reserveert, bespaart u uzelf een hoop tijd en moeite.

Zoals u kunt lezen is Tampa een stad waar zeer veel te beleven is. Zo kunt u prachtige bezienswaardigheden bekijken of heerlijk genieten van de musea, parken of de dierentuin. Met autohuur in Tampa kunt u gaan en staan waar uzelf wilt en wanneer u wat anders wilt zien dan alleen de stad zelf dan is dit met een huurauto goed mogelijk.