Vind de juiste auto in Tanger

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 6 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Tanger - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2018 11:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2018 11:36 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2018 11:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2018 11:36 uur.

Luxe klasse

Luxe klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2018 11:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2018 11:36 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2018 11:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2018 11:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Tanger

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Tanger:

4.9 tot 5 (707 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Ik werd zeer vriendelijk geholpen en alles was in orde. Niks op aan te merken!
Huurauto beoordeling van Eefje F.- 06 dec. 2018 20:08
(5 tot 5 )
Makkelijk en goedkoop
Huurauto beoordeling van Angelo P.- 06 dec. 2018 10:33
(4.5 tot 5 )
Alles prima geregeld en afgehandeld. Niets te klagen.
Huurauto beoordeling van Matthias v.- 05 dec. 2018 12:16

Autohuur Tanger

Tanger is een van Marokko's bekendste steden, gelegen in het noorden van het land. De stad wordt wel gezien als de 'gateway' naar Afrika. Na de Tweede Wereldoorlog trok Tanger al een variëteit aan bezoekers, maar de stad bloeide pas echt op na 1999 met de komst van de nieuwe monarchie. Gebouwen werden gerenoveerd, stranden schoongeveegd en nieuwe culturele activiteiten ontplooiden zich. Heeft u plannen deze fantastische stad te bezoeken, dan is een huurauto in Tanger één van de beste beslissingen die u kunt nemen. HAPPYCAR richt zich speciaal voor u op het vergelijken van prijzen, zodat u eenvoudig ziet of u het best een auto huurt bij bijvoorbeeld Avis, Europcar of RentalCars. HAPPYCAR helpt u de beste keuze te maken wat betreft autoverhuur in Tanger. Bij ons vindt u het beste aanbod voor de beste prijs. Waar voor uw geld noemen wij dat.

Ontdek Tanger
Tanger is een van Marokko's meest bezochte steden en dat is niet voor niets. Tanger ligt aan de Straat van Gibraltar, daar waar de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan samen komen. Het is een havenstad dat zich kenmerkt door een continue ontwikkeling. Tanger wordt dan ook wel gezien als één van Marokko's meest moderne steden, waar de bouw van nieuwe hotels en zakencentra een voorbeeld van zijn. Na Casablanca, is Tanger Marokko's voornaamste industriële centrum. Deze bijzondere stad bestaat uit twee delen, namelijk een oud en nieuw gedeelte. Laatst genoemde gedeelte kunt u binnen gaan via Grand Socco, een indrukwekkend plein. Het oude gedeelte, ook wel de 'medina' genoemd, bevindt zich tussen oude stadsmuren. Hier kunt u heerlijk eindeloos slenteren door smalle, karakteristieke Marokkaanse straatjes. Laat u simpelweg meevoeren en zie wel waar u uit komt. In dit oude gedeelte van de stad vindt u verschillende plekjes die de moeite waard zijn. Denk aan een 'kasbah', oftewel het fort van de sultan en Petit Socco, een historisch plein gelegen in het centrum. Uiteraard moet u zeker niet vergeten om de typische marktjes, 'souqs' genaamd, te bezoeken.

Met een huurauto Tanger ontdekken
Hierboven lieten wij u al kort kennismaken met deze bijzondere stad in het noorden van Marokko. Zij heeft echter zoveel verschillende plekken te bieden die het waard zijn om te bezoeken dat een rental car in Tanger de beste optie is om alles uit uw bezoek te halen. Bezoek bijvoorbeeld het Mendoubia Park. In het park komen mensen samen om lekker te slenteren, bij te kletsen en simpelweg te genieten. In het park zijn een heleboel eeuwenoude bomen te vinden, waaronder vijgen- en zogenoemde 'dragon trees'. Daarnaast vindt u in het park een verzameling van 30 kanonnen uit de zeventiende eeuw en kent het park gezelschap van een rits koloniale gebouwen.

Rondreis door de regio Tanger
Autohuur in Tanger is bovendien goede optie om de omgeving te ontdekken, want ook daar leent Tanger zich uitstekend voor. Een van de mooiste Marokkaanse stadjes ligt op rijafstand van Tanger, te weten Chefcaouen. Deze bergstad trekt een redelijk aantal bezoekers vanwege de sereniteit die het te bieden heeft, maar ondanks dat steeds meer mensen de weg er naartoe vinden, blijft Chefcaouen een authentieke stad. Bezoekt u Chefcaouen, dan bezoekt u gemakkelijk de prachtige groene heuvels in de buurt. Een andere mogelijkheid is om met uw huurauto Marokkaans grondgebied te verlaten en Malaga, oftewel Spanje te bezoeken. Málaga ligt in de Spaanse regio Andalusië. Met een ferry maakt u de overtocht naar het zuidelijkste puntje van Spanje om vervolgens door te rijden naar Málaga. De stad heeft een prachtig historisch centrum en onafgebouwde gothische kathedraal dat een zeker een bezoekje waard is. Als u het liever wat dichterbij zoekt, is dat ook mogelijk. In ongeveer drie kwartier rijdt u naar Asilah, een stadje ten zuiden van Tanger. Haar oude stad met witte gebouwtjes trekt jaarlijks veel bezoekers. Daarnaast ligt Asilah aan zee en een duik in het water is dus snel gemaakt. Of lijkt het u wat om een Cap Spartel te bezichtigen? Deze baai ligt zo'n 14 kilometer van Tanger. Hier kunt u bijvoorbeeld heerlijk wandelen op het strand en de grotten van Hercules bezoeken.