Vind de juiste auto in Tel Aviv

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Tel Aviv - Goedkoopste aanbiedingen

Hyundai Getz

Hyundai Getz

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 17:58 uur.

Citroen Jumper

Citroen Jumper

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 17:58 uur.

Hyundai Accent

Hyundai Accent

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2016 19:48 uur.

Beoordeling autoverhuur in Tel Aviv

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Tel Aviv:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Tel Aviv

Huurauto in Tel aviv.

Tel Aviv, ook bekend als de stad die nooit stilstaat! Tel Aviv is de eerste moderne Joodse staat die is gebouwd in Israël. Vlakbij Tel Aviv ligt de internationale luchthaven Ben Gurion International Airport en hier vandaan is het 3 kwartier rijden naar de stad. Jeruzalem is ook niet ver weg. De stad is een levendige en actieve stad met volop amusement, denk hierbij aan kunst en cultuur, festivals en een geweldig nachtleven. De stad is gelegen op een 14 kilometer lange strook aan de Middellandse Zee. De geschiedenis van Tel Aviv begon in Jaffa. Deze stad was gebouwd in de tijd van het Ottomaanse Rijk.

Jaffa is één van de oudste havensteden ter wereld. Deze plaats werd ooit nog bewoond door Filistijnen. De stad zou gesticht zijn door de zoon van Noah, Japhet. Tel Aviv is in de stad Jaffa opgegaan. De bijnaam van Tel Aviv is Mokum. Wellicht komt u dit bekend voor van de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Deze stad draagt dezelfde bijnaam.

 

Bezienswaardigheden in Tel aviv.

Neve Tzedek was het eerste stadsdeel dat zich buiten de Jaffa bevond. Tot op vandaag verblijven hier vele kunstenaars en is het een pittoresk plaatsje. Dit stadsdeel heeft smalle steegjes en kleurrijke huisjes die een mediterrane sfeer geven. Hier vindt u vele restaurantjes en cafeetjes evenals musea over de geschiedenis van dit stadsdeel.

De Rothschild Boulevard is een lange historische boulevard in het centrum van Tel Aviv. Deze begint bij Neve Tzedek en loopt door tot het Habimatheater. Langs deze boulevard kunt u vele restaurantjes, cafés en kiosken vinden. Aan deze boulevard kunt u ook de Independence Hall vinden. Hier werd de Israëlisch onafhankelijkheidsverklaring getekend in 1948. Hierbij werd de oprichting van een Joodse staat in Palestina bekend gemaakt. Het Rabin Square is een grote openbare straat in Tel Aviv. Hier werd de toenmalige minister president Yitzhak Rabin vermoord. De minister president was tijdens deze gebeurtenis een vredes speech aan het geven. De speech die hij toen gaf is gegraveerd in de traptreden in Engels, Hebreeuws en Arabisch.

De Carmel markt is de grootste markt in Israël waar verse producten worden aangeboden door telers. U moet zich een smalle weg voorstellen en aan beide kanten staan kraampjes waar marktliederen hun producten aanbieden. Denkt u hierbij aan groenten, fruit, bloemen en kaas. U kunt in het eerste deel van de markt ook kleding en schoenen vinden voor een goed prijsje.

U zult veel witte huizen tegenkomen in Tel Aviv in de typische Bauhaus stijl. Dit is kenmerkend voor deze stad. Het centrum staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad wordt ook wel de witte stad genoemd vanwege deze huizen.

De Diaspora museum is een museum toegewijd aan de joodse bevolking. Dit museum is gevestigd bij de Universiteit van Tel Aviv. Deze prachtige museum beschrijft de geschiedenis van het Joodse volk met nadruk op de constante evolutie van het geloof en de cultuur over de hele wereld. De tentoonstelling bestaat uit muurschilderingen, diorama’s en artefacten.

Geniet in deze stad ook van de zee en loop over de boulevard van Tayelet van zo’n 2 kilometer. Deze wandelroute is erg geschikt als u een wandeling maken met uitzicht op de zee en alle strand bezoekers. Deze weg loopt tussen Tel Aviv en Jaffa.

Het Tel Aviv Museum of Art is een gemeentelijke  museum welke ook een van de leidende artistieke en culturele instelling is. Het Museum bestaat uit verschillende afdelingen.

Om na een zomerse dag helemaal tot rust te komen moet u absoluut het Ramat Gan National Park bezoeken.  s’Avonds is het park extra mooi wanneer er een lichtshow wordt gegeven bij het meer. Deze plek is zeker geschikt voor families met kinderen. Er heerst in het park een ontspannen sfeer waar vele lokale bewoners ook komen. Het park is uitstekend onderhouden en u vindt er ook restaurants en cafeetjes.