Vind de juiste auto in Tenerife

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 5 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 13 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Tenerife - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2017 09:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2017 09:42 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2017 09:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2017 09:42 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2017 02:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2017 02:42 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2017 09:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2017 09:42 uur.

Beoordeling autoverhuur in Tenerife

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Tenerife:

4.7 tot 5 (368 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Niets op aan te merken
Huurauto beoordeling van Bea J.- 16 nov. 2017 20:00
(5 tot 5 )
Zeer vriendelijke en leuke medewerker haalde ons op van het vliegveld en bracht ons terug. Stipt en efficiënt. Zeer goede prijs van de autohuur. Zeker aan te bevelen.
Huurauto beoordeling van Diederik S.- 16 nov. 2017 15:08
(5 tot 5 )
Alles prima geregeld tegen een prima prijs.
Huurauto beoordeling van Wim B.- 16 nov. 2017 12:02

Autohuur Tenerife

Tenerife is één van de Canarische Eilanden, dit eiland staat vooral bekend om haar vulkanische landschappen. Net zoals Fuerteventura komt u wanneer u het eiland verkend terecht op een maanlandschap gecreëerd door vulkanen, de prachtige vulkanische landschappen kunt u beklimmen of bewandelen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om naar het strand te gaan en daar uw zorgen te vergeten en te ontspannen in de Canarische zon. Op het eiland bevindt zich dan ook de hoogste vulkaan van Europa, deze is te beklimmen maar u kunt ook via de kabelbaan naar boven. Op de top heeft u een prachtig uitzicht over het eiland en op een heldere dag zelfs over een groot gedeelte van de Canarische Eilanden, met een beetje geluk kunt u de kust van Afrika nog zien liggen. Naast deze attractie zijn er een aantal mooie auto routes om het eiland, hiervoor kunt u natuurlijk zeer goed uit de voeten door een auto te huren op Tenerife. Daarnaast zijn er op Tenerife 2 luchthavens, namelijk noord en zuid.

Tenerife: toen en nu

Tenerife, net als andere eilanden onderhielden een goede band met Latijns Amerika nadat de conquistadores Latijns America ontdekt en veroverd hadden vandaar dat er verschillende dier en planten soorten op deze eilanden te vinden zijn uit de nieuwe wereld. Veel mensen die op deze eilanden woonden zijn na de conquiste geëmigreerd naar Venezuela en Cuba om opzoek te gaan naar een beter leven. Door deze emigratie waren er in de 19e en begin 20e eeuw weinig mensen meer over op het eiland en raakte het in een economische crisis.

Maar rond de jaren 60 keerden veel families die ooit naar de andere kant van de wereld waren verhuisd weer terug. Hoewel u een heerlijk tijd kunt hebben op dit eiland was het tot de jaren 60 vrij arm en was het één van de weinige plaatsen in Europa waar bananen verbouwd werden. Deze worden er heden nog steeds verbouwd, maar de bevolking heeft het door de introductie van hotels, internationale vluchten en dus het toerisme een heel stuk beter dan voorheen. Om het eiland echt te waarderen kunt u het beste een van de routes om het eiland rijden. De Canarische zon en het rustige leven op het eiland zijn een van de hoogte punten van Tenerife. Verder wanneer u zich op Tenerife bevind kunt u ook gaan duiken of wat op het eiland zeer populair is door het vulkanische terrein, mountainbiken. Het terrein leent zich dan ook prima om een dagje actief op de pedalen te staan en kan een welkome afwisseling zijn van het liggen op het strand. Daarnaast kunt u natuurlijk een auto huren in Tenerife en het eiland verkennen wanneer u met autohuur Tenerife onderweg bent komt u langs prachtige vulkanische landschappen en idyllisch gelegen huizen.


Een huurauto op Tenerife

Wanneer u op Tenerife bent hoeft het natuurlijk niet bij dit eiland te blijven, wat dacht u er van om op de boot te stappen en de tocht te maken naar Fuerteventura, nog een prachtig vulkanisch eiland waar men zich zal vergapen aan de mogelijkheden om een zeer unieke flora en fauna te zien op dit eiland, verder zijn er vele karakteristieke dorpen die allen zo hun eigen reden hebben om te bezoeken. Daarnaast kunt u ook de overstap maken naar het bekendste eiland van de Canarische Eilanden Gran Canaria, dit is het meest populaire eiland en u kunt hier dan ook van alles doen en vinden. U kunt bijvoorbeeld naar een van de prachtige stranden gaan waar het eiland om bekend staat of u kunt gaan duiken naar zelfs scheepswrakken op de bodem van de oceaan. Voor de meer cultuur aangelegde vakantieganger zullen de pittoreske dorpen die meer land inwaarts liggen een goede aanvulling zijn op hun vakantie, voor de gene die actiever aangelegd zijn is parasailen of bergbeklimmen een optie, kortom er zijn mogelijkheden genoeg op dit prachtige eiland. Met een huurauto op Tenerife is het allemaal mogelijk en maakt u misschien wel een prachtige toer over de eilanden die allen eigen hun unieke uitstraling, flora en fauna en cultuur hebben. Eén ding is zeker: u zult u geen moment vervelen op dit prachtige eiland.