Vind de juiste auto in Tilburg

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Tilburg - Goedkoopste aanbiedingen

Toyota Aygo

Toyota Aygo

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2016 20:32 uur.

Toyota Auris

Toyota Auris

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2016 20:32 uur.

Beoordeling autoverhuur in Tilburg

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Tilburg:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Tilburg

Kom nu naar Tilburg, een schitterende stad gelegen in het aan België grensende Noord Brabant.  Vanaf Eindhoven Airport is Tilburg gemakkelijk te bereiken. Om het maximale uit het bezoek aan de stad te halen is een huurauto daarbij sterk aanbevolen. Met huurautovergelijkingssite HAPPYCAR kunt u gemakkelijk en snel de beste huurauto vinden en ook nog tegen de laagste prijzen! HAPPYCAR verglijkt alle autoverhuurders. Met partners als Europcar, Hertz, CarDelMar en AutoEurope, kunt u met een huurauto Tilburg op een manier ontdekken zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan.  U zult versteld staan van het gemak en comfort. Daarnaast biedt HAPPYCAR het de meeste waar voor uw geld!

Ontdek Tilburg
Tilburg is door de opkomst van de textielindustrie een grote stad geworden. Met name de wollenstoffenindustrie was een belangrijke nijverheid. Dit kwam omdat de grondstoffen werden geleverd door de honderdduizenden schapen die in Noord-Brabant rondliepen. Tilburg is rijk aan katholieke geschiedenis. Mede door Joannes Zwijsen, een rooms-katholiek geestelijke werd Tilburg een katholiek bolwerk. De Universiteit van Tilburg heette vroeger dan ook Katholieke Universiteit Brabant. Dit soort onderwijsinstellingen werden in het begin ook ondersteund door vele kloosters die u nu nog steeds in de stad kunt bezichtigen.


Met een huurauto Tilburg ontdekken
Met een huurauto wordt het bezichtigen van de stad makkelijk gemaakt. Naast de vele kerken en andere katholieke gebouwen is er in de stad ook moderne architectuur te zien. Zo is er het zogenaamde Kunstcluster, dat bestaat uit de Kunstacademie, de Stadsschouwburg en de Concertzaal. Ook is er de Stadsheer, een 101 meter hoge toren in het centrum van Tilburg. Het is het op een na hoogste gebouw van de stad.Het hoogste gebouw van Tilburg is namelijk Westpoint. Dit woningcomplex is maar liefst 142 meter hoog en telt 47 verdiepingen. Het gebouw staat daarmee op de 8e plaats van hoogste gebouwen van Nederland.

U kunt een concert bijwonen in Poppodium 013, waar al vele artiesten een optreden hebben gegeven. Denk hierbij aan Dotan, Di-Rect en BLØF.
Met uw huurauto in Tilburg is het ook mogelijk om ritjes te maken naar een van de vele musea in de stad. Zo is er het Natuurmuseum Brabant, het museum over de natuur en landschap van Brabant. Hoewel er veel veranderd is in de ruim vijfenzeventig jaar dat het museum inmiddels bestaat, de liefde voor natuur is er zeker niet minder op geworden. Er zijn vele tentoonstellingen en educatieve programma's ontwikkeld om op een leuke manier inzicht te krijgen op het leven van mens, dier en plant.

Rondreis door de regio Tilburg
Een huurauto in Tilburg maakt het mogelijk om ook in de nabije omgeving van Tilburg fraaie bezienswaardigheden te bezoeken. De omgeving van Tilburg is een waar paradijs voor leuke dagjes uit. Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is een ware belevenis waar het speelse met het educatieve gecombineerd wordt. Met de auto, de boot of te voet wilde dieren bezoeken is een feest voor jong en oud!
Wie aan een pretpark denkt in Noord-Brabant, denkt aan de Efteling. Dit wereldberoemde park vol spannende attracties zoals de Carnaval Festival, Droomvlucht en Baron 1898 biedt gegarandeerd plezier voor grote en kleine kinderen.
Ook de natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. In de buurt zit namelijk het Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen in Drunen. Op slechts elf kilometer rijden van Tilburg is het makkelijk bereikbaar met uw huurauto. Het is er heerlijk wandelen over de zandverstuiving met prachtige afwisseling in bos, hei en stuifzand.
Wie helemaal tot rust wil komen zit goed bij SpaPuur in Tilburg. Deze gezellige en schone sauna is een absolute aanrader. Vriendelijkheid en behulpzaamheid staat bij het personeel hoog in het vaandel waardoor het er optimaal genieten is. 

Ook in de buurt is er veel te ontdekken. Neem bijvoorbeeld Breda of Den Bosch, ideaal voor een dagje weg.

Kortom, er is genoeg te beleven in Tilburg en omstreken! Al deze bezienswaardigheden liggen op enkele kilometers van Tilburg. Met HAPPYCAR is dit uiteraard geen probleem. Huurautovergelijkingssite HAPPYCAR vindt het beste en goedkoopste wat autoverhuur Tilburg te bieden.