tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autohuur Tokio Narita Luchthaven

Narita International Airport, ook wel bekend als Tokyo Narita Airport is de belangrijkste internationale luchthaven van het grootstedelijk gebied Tokyo, Japan. Het ligt 57,5 km ten oosten van Tokyo, 7 km ten zuidoosten van de stad Narita. Narita Airport behandelt het grootste deel van het internationale passagiersvervoer van en naar Japan. Daarbij is Tokyo Narita Airport een belangrijk verbindingspunt voor het luchtverkeer tussen Azië en Amerika. In 2012 passeerden zo’n 31 miljoen passagiers de luchthaven. Dit maakt luchthaven Narita de tweede grootste luchthaven van Japan.

Autohuur Tokyo luchthaven
Wanneer u de omgeving van Narita International Airport wilt bezoeken, kunt u het best een huurauto huren. Een huurauto kunt u tegenwoordig erg gemakkelijk online boeken. Zo kunt u de algemene voorwaarden op uw gemak doorlezen en bent u er zeker van dat er een auto voor u klaar staat. Zoals hierboven vermeld, ligt Narita Airport 57,5 km ten oosten van Tokyo. Met Car Rental Narita Airport bent u binnen een uur in Tokyo, een prachtige stad met meer dan 8,5 miljoen inwoners. Tokyo wordt vaak gezien als een stad, maar wordt meestal aangeduid als een "grootstedelijke prefectuur". In Tokyo kunt u met car hire rental Narita Airport eenvouwdig naar verschillende bezienswaardigheden. Zo kunt u in de stad bijvoorbeeld naar een van de vele musea die de stad rijk is. Een van deze musea zijn het Tokyo National Museum, National Museum of Western Art en de  Edo-Tokyo Museum. Naast deze musea kunt u naar de Meiji Jingū, Sensō-ji, Tokyo Tower en de Sensō-ji, een van de oudste Boeddhistische tempels van Tokyo. Wanneer u naast de vele bezienswaardigheden van Tokyo, wilt genieten van een mooie natuur. Dan kunt u naar de Koishikawa Kōrakuen Garden, een van de twee overgebleven tuinen van de Edo clan periode in het moderne Tokyo. De andere tuin is de Kyu Shiba Rikyu, een van de oudste en best bewaarde parken in Tokyo.

Huurauto Tokyo Airport
Het grootstedelijk gebied Tokyo is erg groot en u zult waarschijnlijk tijd te kort hebben om alles te kunnen te zien. Wanneer u besluit om naast het grootstedelijk gebied Tokyo meerdere steden of dorpen te bezichtigen is dit met rental car Narita Airport erg eenvouwdig. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Kashiwa, Ota, Sano of Numata, een stad in de regio Gunma. Hier in de buurt vindt u vele verschillende dorpjes, waar u de Japanse cultuur kunt aanschouwen. Met Car Rental Narita Airport kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.