Vind de juiste auto in Tokio Narita Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Tokio Narita Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Tokio Narita Luchthaven:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Tokio Narita Luchthaven

Narita International Airport, ook wel bekend als Tokyo Narita Airport is de belangrijkste internationale luchthaven van het grootstedelijk gebied Tokyo, Japan. Het ligt 57,5 km ten oosten van Tokyo, 7 km ten zuidoosten van de stad Narita. Narita Airport behandelt het grootste deel van het internationale passagiersvervoer van en naar Japan. Daarbij is Tokyo Narita Airport een belangrijk verbindingspunt voor het luchtverkeer tussen Azië en Amerika. In 2012 passeerden zo’n 31 miljoen passagiers de luchthaven. Dit maakt luchthaven Narita de tweede grootste luchthaven van Japan.

Autohuur Tokyo luchthaven
Wanneer u de omgeving van Narita International Airport wilt bezoeken, kunt u het best een huurauto huren. Een huurauto kunt u tegenwoordig erg gemakkelijk online boeken. Zo kunt u de algemene voorwaarden op uw gemak doorlezen en bent u er zeker van dat er een auto voor u klaar staat. Zoals hierboven vermeld, ligt Narita Airport 57,5 km ten oosten van Tokyo. Met Car Rental Narita Airport bent u binnen een uur in Tokyo, een prachtige stad met meer dan 8,5 miljoen inwoners. Tokyo wordt vaak gezien als een stad, maar wordt meestal aangeduid als een "grootstedelijke prefectuur". In Tokyo kunt u met car hire rental Narita Airport eenvouwdig naar verschillende bezienswaardigheden. Zo kunt u in de stad bijvoorbeeld naar een van de vele musea die de stad rijk is. Een van deze musea zijn het Tokyo National Museum, National Museum of Western Art en de  Edo-Tokyo Museum. Naast deze musea kunt u naar de Meiji Jingū, Sensō-ji, Tokyo Tower en de Sensō-ji, een van de oudste Boeddhistische tempels van Tokyo. Wanneer u naast de vele bezienswaardigheden van Tokyo, wilt genieten van een mooie natuur. Dan kunt u naar de Koishikawa Kōrakuen Garden, een van de twee overgebleven tuinen van de Edo clan periode in het moderne Tokyo. De andere tuin is de Kyu Shiba Rikyu, een van de oudste en best bewaarde parken in Tokyo.

Huurauto Tokyo Airport
Het grootstedelijk gebied Tokyo is erg groot en u zult waarschijnlijk tijd te kort hebben om alles te kunnen te zien. Wanneer u besluit om naast het grootstedelijk gebied Tokyo meerdere steden of dorpen te bezichtigen is dit met rental car Narita Airport erg eenvouwdig. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Kashiwa, Ota, Sano of Numata, een stad in de regio Gunma. Hier in de buurt vindt u vele verschillende dorpjes, waar u de Japanse cultuur kunt aanschouwen. Met Car Rental Narita Airport kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.