Vind de juiste auto in Toronto

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Toronto - Goedkoopste aanbiedingen

DODGE GRAND CARAVAN

DODGE GRAND CARAVAN

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2016 16:25 uur.

FORD EXPLORER

FORD EXPLORER

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 jul. 2016 10:27 uur.

FORD FIESTA

FORD FIESTA

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2016 16:25 uur.

Dodge Caravan

Dodge Caravan

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 24 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2016 06:06 uur.

Beoordeling autoverhuur in Toronto

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Toronto:

4.7 tot 5 (13749 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56
(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37

Autohuur Toronto

Toronto is de grootste stad in Canada en de hoofdstad van de provincie Ontario. Het is gelegen in het zuiden van Ontario aan de noordwestelijke oever van Lake Ontario. Toronto heeft een vochtig continentaal klimaat, met warme vochtige zomers en koude winters. De stad ervaart vier verschillende seizoenen, met een aanzienlijke variatie in de dagelijkse temperatuur, in het bijzonder tijdens het koudere seizoen. Toronto is een relatief moderne stad. Haar geschiedenis begint in de late 18e eeuw, toen de Britse Kroon het land kocht. De Britse stichtte een nederzetting, genaamd de Stad van York. De stad werd geplunderd in de Slag van York tijdens de Oorlog van 1812. In 1834, werd York opgenomen als stad en omgedoopt tot Toronto.

Bezienswaardigheden in Toronto
Met uw huurauto in Toronto kunt u gemakkelijk naar een divers scala van openbare ruimten, van pleinen tot openbare parken met uitzicht op ravijnen. Een groep genaamd de Toronto Public Space commissie werd opgericht om de openbare ruimte van de stad te beschermen. Het Nathan Phillips Square is het belangrijkste plein van de stad en vormt de ingang van het stadhuis. Yonge-Dundas Square, een nieuwer plein, is in particulier bezit en ligt bij het stadhuis. Het plein heeft in de afgelopen jaren ook aandacht gekregen als een van de drukste bijeenkomst plekken van de stad.

In Toronto hoeft u zich absoluut niet te vervelen, zo kunt u bijvoorbeeld naar het Toronto Eaton Centre. Het Toronto Eaton Centre is het winkelcentrum en kantorencomplex in het centrum van Toronto, Ontario. In termen van het aantal bezoekers, is het winkelcentrum Toronto's top toeristische attractie, met ongeveer een miljoen bezoekers per week. Na het winkelen kunt u een kijkje nemen bij de Toronto Zoo. De Toronto Zoo is een dierentuin gevestigd in Toronto, Canada. De dierentuin dateert terug uit het jaar 1974 en is eigendom van de stad Toronto. De dierentuin is gelegen in de buurt van de rivier de Rouge, langs de westelijke grens van het Rouge Park. De dierentuin van Toronto heeft momenteel meer dan 5,000 dieren en 450 verschillende soorten.

Na de dierentuin kunt u een bezoekje nemen aan het Royal Alexandra Theatre. Het theater is gevestigd in Toronto, vlakbij King en Simcoe Streets. Gebouwd in 1907, met 1497-zitting is het Royal Alexandre Theatre het oudst draaiende theater in Noord-Amerika

Door Toronto met uw huurauto in Toronto

Zodra u meer wilt zien dan Toronto is dit natuurlijk goed mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Buffalo, Buffalo is de tweede meest bevolkte stad in de staat New York. Buffalo en haar omgeving zijn zeer lang betrokken geweest bij de spoorweg handel, staal fabricage, autoproductie, vliegtuig / ruimtevaart ontwerp en de productie hiervan. De meerderheid van deze sectoren hebben de stad door de jaren heen verlaten. De grote staalproductie bestaat in het gebied niet meer, hoewel verscheidene kleinere staalfabrieken nog steeds in de stad werkzaam zijn.  In Buffalo kunt u na een bezichtiging aan de staalfabrieken naar een van vele pleinen die Buffalo rijk is.  Buffalo kent zeer mooie pleinen, waar u lekker tot rust kunt komen en kunt genieten van de stad. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Ottawa te bezoeken. Montreal Airport is ook niet ver weg.

Zoals u al ziet valt er in Toronto en in de omgeving van Toronto genoeg te doen. Met autohuur Toronto weet u zeker dat u niks van het gebied hoeft te missen en kunt u gaan een staan waar uzelf wilt.