Vind de juiste auto in Torremolinos

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Torremolinos - Goedkoopste aanbiedingen

Fiat Panda 2T AC

Fiat Panda 2T AC

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 19:24 uur.

Seat Leon 4T AC

Seat Leon 4T AC

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 19:24 uur.

Beoordeling autoverhuur in Torremolinos

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Torremolinos:

4.7 tot 5 (13750 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10
(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56

Autohuur Torremolinos

De autoverhuur in Torremolinos is welbekend en veel gebruikt. De auto is namelijk een heel praktisch vervoermiddel in deze Spaanse badplaats, omdat openbaar vervoer beperkt is. Bovendien is een auto voorzien van airco, wat zeker in de zomer ideaal is. Torremolinos kenmerkt zich door de geweldige ligging: de stad ligt aan het water en heeft brede, witte stranden die een trekpleister zijn voor toeristen. Veel Nederlandse toeristen kiezen ervoor gebruik te maken van het vliegtuig, omdat de afstand naar Torremolinos ongeveer 2300 kilometer bedraagt. Verhuurbedrijven als Auropcar, RentalCar en Car del Mar zijn dan ook gesitueerd op of vlakbij het vliegveld van Málaga, waardoor het eenvoudig is een huurauto op te halen. In alle gevallen is het verstandig de prijzen van autoverhuur in Torremolinos goed te vergelijken, omdat die nogal uiteen kunnen lopen. HAPPYCAR vergelijkt de prijzen van alle autoverhuurbedrijven, zodat je nooit teveel betaalt.

 

Ontdek Torremolinos

De naam Torremolinos bestaat uit twee delen: het woord 'torre', dat 'toren' betekent, en het woord 'molino', dat 'molen' betekent. De naam wijst op de geschiedenis van de stad, die vroeger omringt was door grote, hoge windmolens. Één van die oude molens bestaat nog steeds en is omgebouwd tot een restaurant. Vanaf de jaren '50 is Torremolinos flink gegroeid door de toename van het toerisme. Torremolinos was dan ook de eerste van de steden aan de Costa del Sol die elke zomer wordt bestormd door toeristen. Het Castillo de Colomares is in Torremolinos zeker iets dat je geizen moet hebben: een schitterend kasteel dat gewijd is aan de aankomst van Columbus in de nieuwe wereld. Het kasteel is bijzonder mooi gelegen en het is mogelijk vanuit het kasteel te genieten van de schitterende omgeving. Wanneer je beschikt over een huurauto in Torremolinos, kun je gemakkelijk en snel naar deze bezienswaardigheden toe en je bent nooit afhankelijk van het gebrekkige openbaar vervoer.

 

Met een huurauto Torremolinos ontdekken

Alle stranden in Torremolinos zijn voorzien van uitgebreide parkeergelegenheid. Ook alle andere bijzondere bezienswaardigheden hebben voldoende parkeerruimte en in de binnenstad bevinden zich verscheidene parkeergarages. Omdat veel mensen gebruik maken van de autoverhuur in Torremolinos, is dat ook wel zo handig. In Torremolinos bevindt zich een grote, openbare botanische tuin. In deze tuin kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de schaduw. Wil je toch liever iets spannenders doen dan genieten van de natuur? In het Plaza de Toros worden regelmatige echte Spaanse stierengevechten gehouden. Daarnaast bevat Torremolinos allerlei markten en winkelstraten en is er ook genoeg gelegenheid om te genieten van het nachtleven. Vooral langs de stranden zijn honderden restaurantjes en cafe's waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook zijn er genoeg bars om lekker de hele nacht door te zakken. Met een huurauto in Torremolinos kun je overal heen, wanneer je maar zin hebt.

 

Rondreis door de regio Torremolinos

Met een rental car is Torremolinos goed te verkennen. Behalve stranden heeft Torremolinos nog veel meer te bieden: mooie heuvels en schitterende natuur. Daarnaast is Malaga, de naastliggende stad, zeker een bezoekje waard. Onder andere de grote kathedraal van Malaga is echt een aanrader om te bezoeken. De autohuur in Torremolinos houdt er altijd rekening mee dat je ook grotere afstanden kunt afleggen. Tot een afstand van 300 kilometer buiten de stad is er geen probleem. Daarom is met een rental car uit torremolinos het hele achterland tot Madrid te bezoeken. De meeste mensen kiezen er echter voor om bij de stranden te blijven. Ze gaan bijvoorbeeld zwemmen of duiken, waarbij schitterende koralen en vissen te zien zijn in het heldere water. Tijdens zo'n heerlijke zonvakantie zit je natuurlijk niet te wachten op problemen met je huurauto. Daarom vergelijkt HAPPYCAR niet alleen de prijs, maar ook de kwaliteit van elke autohuur in Torremolinos. De bedrijven worden onderzocht op de staat waarin de auto's verkeren en de service die wordt verleend. Zo weet je zeker dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan tijdens je vakantie.